SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

“Seksenler” ekibi Üsküdar Üniversitesi’nde

Yayınlanma:
ABONE OL

TRT’nin sevilen dizisi “ Seksenler”in oyuncuları, Üsküdar Üniversitesi Sosyoloji Kulübü tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. Sevilen oyuncular, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

 

TRT’nin sevilen, bir o kadar da duygulandıran “böyle günler çok eskide kaldı” dedirten dizisi; Seksenler’in değerli oyuncuları Berat Yenilmez, Mehmet Elmas, Faruk Sofuoğlu, Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner Fersoy Üsküdar Üniversitesi’ndeydi.

 

Üsküdar Üniversitesi Sosyoloji Kulübü tarafından düzenlenen ve Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye psikoloji, sosyoloji ve iletişim öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Sanatçılarla sohbet etme imkânı bulan öğrenciler, sevilen oyunculara sorular da yöneltti.

Öğrencilerin “Seksenli yıllar hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu sanatçılar farklı açılardan cevapladı. Kasap Bahtiyar’ı canlandıran Faruk Sofuoğlu “Bence sevginin, paylaşımın bittiği yıllarmış” dizide Elvan’ı canlandıran Begüm Öner, “Çok güzel yıllarmış, diziye girdikten sonra fark ettim”, Şahin’i canlandıran Ceyhun Fersoy da “Ben de abilerimden, büyüklerimden dinlediğim kadarıyla biliyorum tabi. O yıllarda güven, arkadaşlık, dostluğun çok önemli olduğu yıllarmış” diye yanıtladı.

Pastacı Sami’yi canlandıran Berat Yenilmez, “Kamera önündeyken role girip, kamera kapandığında rolden nasıl çıkıyorsunuz?” sorusuna “Bizim işimiz bu! Bunun eğitimini alıyoruz ve zor da bir şey… Bazen rolden çıktığımızda kendimizi sudan çıkmış balık gibi hissediyoruz” yanıtını verdi.

Söyleşide televizyon izlerken seçici olunmasından biraz daha geçmişe bakmayı öğrenmemize kadar her konuya değinildi.

Söyleşi plaket töreni ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Seksenler dizisi ekibi Mayıs ayında da Üsküdar Üniversitesi’nde olacak.

İlgili Haberler

Magazin
27 Nisan 2024
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, erken doğum yaptı! Bebeğini kucağına aldı

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, erken doğum yaptı. Başarılı oyuncu bebeğini kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tattı. İşte detaylar… Güzel oyuncu Gonca Vuslateri’den güzel haber geldi. Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, Asya adını verdiği kız bebeğini kucağına aldı. Gonca Vuslateri’nin doğum haberi yakın dostu olan güzel oyuncu Başak Sayan tarafından duyuruldu. Başak Sayan, müjdeyi sosyal medya […]

Magazin
27 Nisan 2024
Sertap Erener, son hali ile herkesi şaşırttı! Estetiğin dozunu kaçırınca görenler tanıyamadı

Ünlü şarkıcı Sertap Erener, son hali ile herkesi şok etti. Estetiğin dozunu fazla kaçırınca bambaşka birine benzedi. İşte detaylar… Ünlü şarkıcı Sertap Erener’in herkesi şaşkına çeviren değişimi. Sertap Erener’in son halini görenler tanımakta güçlük çekti. Sertap Erener’in yaptırdığı estetik işlemlerden sonra Hülya Avşar’a benzetildi. Bir süredir ekranlarda görünmeyen ünlü şarkıcı Sertap Erener, seneler önce yayınladığı […]

Magazin
27 Nisan 2024
Esra Erol canlı yayında gözaltı! Kızlarını 100 bin TL’ye satan aile neye uğradığını şaşırdı

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında çocuk gelin skandalı gün yüzüne çıkmıştı. Polis ekipleri canlı yayını basarak gözaltı yaptı. Esra Erol’un televizyon programında, çocuk gelin olayıyla ilgili şok edici bir durum yaşandı. İddiaya göre, 14 yaşındaki Berfin isimli kız çocuğu, ailesi tarafından 100 bin TL karşılığında başlık parasıyla evlendirilmek üzere satıldı. Bu durum, programın canlı yayınında […]

Magazin
27 Nisan 2024
ATV’de yaprak dökümü yaşanıyor! İki dizi için final kararı verildi

ATV yaprak dökümünü yaşıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak dizileri için final kararı verildi. İşte detaylar… ATV ekranlarında yaprak dökümü dönemi yaşanıyor. ATV, dizileri birbir ekran hayatına veda ediyor. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Ateş Kuşları dizisine final kararı alınmasından son Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri için de final kararı verildi. Aldatmak […]