SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

MİLLİLER BAKÜ’DE MADALYALARI TOPLADI

Yayınlanma:
ABONE OL

22-23 Nisan tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 7. Uluslararası Baku Open Karate Turnuvası’nda milli sporcularımız dokuz madalya kazanarak organizasyonu noktaladı.

 

 

Bakü’nün ev sahipliği yaptığı 7. Uluslararası Baku Open Karate Turnuvası’na 10 sporcuyla katılım gösteren Karate Milli Takımımız, organizasyonu dokuz madalya ile tamamladı.

 

Organizasyonda Türkiye ve Azerbaycan  ile birlikte; İran, Rusya, Kazakistan,Gürcistan, Ukrayna, Özbekistan, Bulgaristan ve Türkmenistan’dan toplam 200 sporcu mücadele etti.

 

Ümit, genç, 21 yaş altı, büyükler ve veteranlar kategorilerinde müsabakaların yapıldığı turnuvaya Milli takımımız büyükler kategorisinde katılım gösterdi.

 

Serhedçi Spor Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı müsabakalarda ülkemizi temsil eden; 50 kiloda Sevil Baş, 61 kiloda Şahika Yıldız, 68 kiloda Beyza Coşkun ve +68 kiloda Rumeysa Genç altın madalya kazandı. Bayanlar 55 kiloda Selvanur Akkurt ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

 

Erkekler 75 kiloda Ahmet Uygur ikincilik kürsüsüne çıkarken, yine aynı kiloda Murat Öz de bronz madalyayı boynuna astı. 84 kiloda Ziya Yaşar ve +84 kiloda da Metehan Kabasakal bronz madalya kazanma başarısı gösterdiler.

 

Kafile ile birlikte Azerbaycan’a giden Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, madalya töreninde dereceye giren sporcularımıza ödüllerini takdim etti. Avrupa’da ülkemizi başarıyla temsil eden genç sporcuların kendilerini geliştirmeleri için önemli bir hazırlık turnuvası olduğunu belirten Başkan Delihasan, dereceye giren sporcularımızı tebrik etti.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
02 Mayıs 2024
Kartal’ın cadde ve sokakları asfaltlanırken, kaldırımlar da yenileniyor

Kartal’da başlattığı altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarıyla yıllardır çözülemeyen sorunları çözen Kartal Belediyesi, ilçenin 20 mahallesinde tespit ettiği sorunlu cadde ve sokakları baştan sona yeniliyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Atalar Mahallesi Halitpaşa Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarını titizlikle gerçekleştirerek Kartal’ı güzelleştiriyor. Mayıs ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Kartal Belediyesi Fen […]

Dünyadan
01 Mayıs 2024
Hamas’tan Devlet Bahçeli açıklaması

Hamas, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Filistin halkına ve direnişine verdiği destekten dolayı memnuniyetini ifade etti. Hamas, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İsrail’e karşı Filistin halkının direnişine verdiği desteği memnuniyetle karşıladığını belirtti. Yapılan yazılı açıklamada, Bahçeli’nin Hamas’ı ve Filistin direnişini terör örgütü olarak tanımlamayı reddeden tavrı övgüyle karşılandı. BAHÇELİ’NİN DİRENİŞE VERDİĞİ DESTEK […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Spor
01 Mayıs 2024
Hasan Arat’tan Almanya’da Sürpriz Diplomasi: Bayern Münih Başkanıyla Kritik Görüşme

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Başkanıyla bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Allianz Arena’da Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer ve RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez ile önemli bir buluşma gerçekleştirdi. HASAN ARAT’IN GÖRÜŞMELERİ GÜNDEMİ BELİRLEDİ Hasan Arat, maç sırasında Bayern Münih Kulübü Başkanı Herbert Hainer ile bir araya gelerek futbol dünyasındaki […]