SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Şahin, Kadıköy’de TAK terör örgütünün ismini duymak istemiyoruz!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av.İsa Mesih Şahin, “Kadıköy’e 27 yıldır istikrarını bozmadan hiçbir önemli eser kazandıramayan Kadıköy Belediyesini bu istikrardan dolayı taktir etti” ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na taktir belgesi gönderdi!
Kadıköy Belediyesi’nin geçtiğimiz bir yıllık faaliyet raporunu değerlendirmek üzere basının karşısına geçen Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, önce Kadıköy Belediyesi’ni eleştiri yağmuruna tuttu, sonra da Kadıköy Belediyesi ile ilgili hazırladığı ironi içeren taktir belgesini kargo ile Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na gönderdi.

ak-kadikoy-belediyeye-belge
Kadıköy Holiday Inn Otel’de düzenlenen basın toplantısına İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Kadıköy Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkan Yardımcıları da katıldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda İlçe Başkanı Av.İsa Mesih Şahin, Kadıköy Belediyesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
KADIKÖY’DE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İSMİNİ DUYMAK İSTEMİYORUZ!
Maalesef son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bütün Türkiye teröre lanet okuyor. PKK terör örgütü gibi bir terör örgütü olan TAK Terör örgütünü de herkes biliyor artık.. Özellikle Mart Ayında Ankara Kızılay’da yapılan saldırıda, 34 vatandaşımız hayatını kaybetti Saldırıyı TAK Terör örgütü üstlendi.. Ankara Saldırısıyla bu örgüt kamuoyu nezdinde daha çok tanınmaya başlandı..

kadikoy-belediyesine-takdir-belgesi
Kadıköy Belediyesi’nin ise aynı isimde bir kuruluşu var.. Akıllara zarar. Kuruluşun adı TAK. Tasarım Atölyesi Kadıköy ismiyle açılmış. Ancak, Belediyenin bu kuruluşu TAK ismiyle anılıyor. Biz Kurumun işlevine karşı değiliz. Kadıköy’e hizmet eden hiçbir şeye itirazımız yok. Ancak TAK ismi Kadıköylüleri rahatsız ediyor. Kadıköy’de bir kurumun terör örgütü ismiyle aynı ismi taşımasına kimsenin tahammülü yoktur.
Ben bütün Türkiye’nin gözü önünde Kadıköy Belediye Başkanı’na sesleniyorum.
TAK Terör Örgütünün ismini Kadıköy’de duymaya tahammülümüz yoktur. Bu rezalete bir sorun verin. TAK ismini Kadıköy’den kaldırın!
AK PARTİ’Lİ ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANINDAN ÖZÜR DİLİYORUM!
Ak Partili Belediyeler ile CHP’li Kadıköy Belediyesi’ni kıyaslamaya kalkacak olsak, bu kıyas Ak Partili belediyelerimize çok büyük bir ayıp olur. Çünkü kıyas için ortada değerlendirecek bir proje olması lazım. Ak Partili Belediyeler arı gibi her ay yeni eserler ortaya koymuş, koymaya devam ediyor.. Mevcut Yerel yönetimle Kadıköy Belediyesinde 27 yıl geçmiş, ortaya bir tane önemli eser konmamış.. Yapamamışlar… Becerememişler…
Ben Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’den özür dileyerek, Üsküdar Belediyesinin 2 yılı ile Kadıköy Belediyesi’nin 2 yılını kıyaslamak istiyorum! Kadıköy Belediyesi 452 milyon bütçeyle 480.000 nüfuslu Kadıköy’e hizmet veriyor ,Üsküdar Belediyesi 355 milyon bütçeyle 540.000 nüfuslu Kadıköy’e hizmet veriyor Üsküdar Belediyesi’nin hem bütçesi daha düşük, hem baktığı nüfus daha fazla, hem de 2 yılda 2 yüz eser ortaya koymuş..
Üsküdar Belediyesi; Kültür Merkezleri yapmış, Spor Salonları Yapmış, Spor Alanları Yapmış, Yapmış da yapmış. 200 tane eser yapmış… Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun ise devasa bütçeyle, 2 yılda ortaya koyduğu bir tane önemli eser yok. Ak Partili Belediyelerin hizmetleri nerede, Kadıköy Belediyesi’nin hizmetleri nerede? Ak Parti’li Belediyenin hizmeti 2 yılda 200 eser, Kadıköy Belediyesi’nin hizmeti ise 27 yılda kocaman bir sıfır.
KADIKÖY BELEDİYESİ, AK PARTİ VAR DİYE RAHAT!
Belediyecilik demek proje demektir. Projeniz yoksa , ortaya bir eser koyamıyorsanız insanların size verdiği emanete ihanet ediyorsunuz demektir. Üstüne basa basa diyorum ki, Aykurt Nuhoğlu Kadıköylülerin verdiği emanete ihanet ediyor. Kadıköylülerin verdiği kutsal emanet, yerlerde sürünüyor. Ama Aykurt Nuhoğlu rahat! Kadıköy Belediyesi rahat! Bunun altını özellikle çiziyorum. Çünkü basiretsiz Kadıköy Belediyesi’nin imdadına her defasında Ak Parti yetişiyor. Ak Parti olmasa Kadıköy gerçekten bir köy olur.
Kadıköy’ü marka yapan Ak Parti’dir. Kadıköy’de Belediyecilik anlamında yapılan ne varsa Ak Partili Büyükşehir Belediyesi yapmıştır. Kadıköy’de bütün mega projelere AK Partili İBB ya da Ak Partili Merkezi yönetim imza atmıştır.
Ey Aykurt Nuhoğlu! Ey Kadıköy Belediyesi!
Bu devran böyle geldi ama böyle gitmez. “Artık bu beceriksizlik, bu rezalet Kadıköylülerin canına tak etmiştir.” Bütün Kalbimle inanarak söylüyorum ki; Kadıköylüler bu rezalete en güzel cevabı 2019’da verecektir.
KADIKÖY DEVRİMİNE SELAM OLSUN!
Konuşmasının son bölümünde “Kadıköylülerin sevgisini, taktirini kazanacağız ve Kadıköy’ü kazanacağız” mesajı veren Av.İsa Mesih Şahin toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra, son söz olarak ; “içimizde hiçbir zamanda bitmeyen bir inanç, heyecan KADIKÖY DEVRİMİNE SELAM OLSUN” diyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

İlgili Haberler

Genel
03 Mayıs 2024
Kırmızı Et Fiyatlarındaki Artış Devam Ediyor: Bayram Öncesi Kesimlerin Yavaşlatılması Fiyatlara Yansıdı

Kurban Bayramı öncesinde kırmızı ette kesimlerin yavaşlatılması, fiyatların önemli ölçüde artmasına neden oldu. Sektör kaynakları, yaşanan bu durumun fiyat artışlarını daha da tetiklediğini belirtiyor. KIRMIZI ETTE FİYAT ARTIŞI SÜRÜYOR Kurban Bayramı öncesinde kırmızı et fiyatlarındaki artış, tüketiciler ve sektör profesyonelleri tarafından endişeyle karşılanıyor. Özellikle dana ve kuzu etinde son bir yılda yaşanan fiyat artışları, vatandaşların […]

Genel
02 Mayıs 2024
Meteoroloji’den Türkiye Genelinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun birçok bölgesinde kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini duyurdu. Özellikle Adana, Osmaniye, Hatay, Mardin ve Batı Akdeniz’de etkili olacak fırtına ve sağanak yağışlara karşı tedbirli olunması gerekiyor. TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA BEKLENİYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kuvvetli yağış ve fırtınaya dair uyarılarda bulundu. Bu gece saatlerinden […]

Politika
02 Mayıs 2024
İYİ Parti’nin Yeni Genel İdare Kurulu Yarın İlk Toplantısını Gerçekleştirecek

İYİ Parti’de yeni başkan Müsavat Dervişoğlu liderliğinde ilk GİK toplantısı yarın yapılacak. İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda seçilen yeni Genel İdare Kurulu (GİK), Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu liderliğinde yarın ilk toplantısını yapacak. Toplantıda Başkanlık Divanı’nın oluşturulması bekleniyor. İYİ PARTİ GİK TOPLANTISI DETAYLARI İYİ Parti, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 5. Olağanüstü Kurultayı’nın ardından yeni Genel İdare […]

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]