SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartalspor’lu mağdur futbolcular, “Haksız itham ve iftiralar bizi yaraladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’lu futbolcular, takımın küme düşmesinden sonra yaşanan olaylar ve haklarında ortaya atılan iddialara yanıt vermek için bir basın toplantısı düzenledi.

Kartal Ortadağ’da bir mekanda düzenlenen basın toplantısına, tarafsız doğruları yazan basın büyük ilgi gösterdi.
Basın toplantısına, Kaptan Uğur Utlu, Göktuğ Taşpolat, Anıl Şahin ve Takım Antenör’ü Sadettin Demirtaş katıldı.

Kaptan Uğur “ Bu iftiralar bizi yaraladı”

Kaptan Uğur Utlu olayla ilgili şunları söyledi “Maç bitti 1-1 küme düştük, bu duyguyu kimse yaşamak istemez.. Kim ister ki takım küme düşsün.

kartalsporlu-futbolcular-ugur

Maçtan sonra soyunma odasında üzüntüden ağladık. Asıl bizi üzen nokta bize atılan iftiralar. Maçı sabote ettiğimiz söyleniyor. Ben bu takımın alt yapısından yetişmiş, iki yıldır da takım kaptanlığı yapan oyuncusuyum. Ben burada bir lira yokken de play off oynadım, bu sezonda elimden ne geldiyse kanımın son damlasına kadar mücadele ettim” dedi.
Hakkında yapılan iftiraların kanıtlanması durumunda futbolu bırakacağını, kanıtlayamazlarsa o kişiler hakkında dava açacağını söyleyen Uğur Utlu “Bu iftiralar hem beni hem takım arkadaşlarımı inanılmaz yaraladı. Hakkımızda yapılan dedikoduların aslı yoktur.  Ben ile Anıl’ın Erzurum Belediye Başkanından para aldığımız iddia ediliyor. Ben ne Erzurum Belediye Başkanı’nı görmüşümdür ne de telefonda görüşmüşümdür. Bunlar kanıtlanırsa bu saatte futbolu bırakacağım, Federasyonu gider lisansımı yırtarım” dedi.

kartalspor-ugur-utlu
Uçak biletlerinizi iptal ediyoruz

Bu arada destek gördükleri yöneticilerden, Belediye Başkanına, Ali Yüksel Yılmazer’e, Murat Dilfırat’a, Tolga Bağ’a Servet bey’e İnan bey’e, Kulüp Başkanı’na ve Veysi abilerine teşekkür eden futbolcular, olayı şöyle anlattı  “Maçtan sonra  Kulüp Başkanımız Taner Özdemir soyunma odasından içeri girdi. Dedi ki “burak sen neden oynamadın”   Onun yerine oynayan Abdullah Tarmik abimiz de dedi ki “başkan bana mı söylüyorsun” dedi  Başkan’da “sen konuşma sen maçı sattın” dedi. Bu ithamları duyduktan sonra futbolcu arkadaşlarımız olarak bizde tepki gösterdik, böyle  bir şey olabilir mi dedik. Hangi futbolcu küme düşmek ister.
kartalsorlu-futbolcular

Daha sonra Başkan dışarı çıktı başkanımız, sonra da hocamız geldi içeri dedi ki “arkadaşlar otobüsten çantanızı alın otobüs hareket etmeyecek. Siz kendi imkanlarınızla gideceksiniz” dedi.
Sonra, Bir yetkili yanımıza gelerek  “otobüsten çantalarını alsınlar, uçak biletlerini de iptal ediyoruz” dedi.

Mescitte yattık!

Daha sonra orada oturduk Tarsus Başkanı bize yemek ikram etti. Kartalspor’dan otobüs falan gelmedi, Tarsus Spor Kulüp Başkanı bize otobüs tahsis etti, kendisine de teşekkür ediyoruz. Oradan Adana’ya gittik oturup uçak saatini beklemeye başladık.
Uçağımız 11.30 da idi. Taraftarların uçak saati 9.30’du rötar yaptı yaptı 11.30  kaldı. Bizimle aynı uçağa denk geldi. Biz de arkadaşlarımızdan borç alarak, ailesinden isteyerek, abilerinden para alıp uçak bileti alanlar var. Daha sonra oraya gittiğimizde taraftarlarla karşılaştık. Bazı taraftarlar üzerimize yürüdü. Daha sonra bizi VİP odasına aldılar. Sonra dedik ki sabah en erken uçakla dönelim. Sabah en erken uçak 6.30’du, bizde o saate uçak biletimizi aldık. Bizi güvenliğimiz için bizi dış hatlara aldılar, maçın yorgunluğu vardı önce sandalyelerde uzandık, daha sonra mescide gittik yattık, sabah da kalkıp geldik mesele budur”

Erzurumspor meselesi

Taner Özdemir’in Takım Kaptanı olarak Erzurumspor ile diyalogda olduğunu, geçmişe dönük telefon kayıtlarının çıkarılması durumunda her şeyin ortaya çıkacağını söylediği sözlerini nasıl değerlendirdiği sorumuza  Kaptan Uğur “Erzurumspor devre arası bana çok iyi bir teklif yaptı. Bende dedim ki ‘ben bu kulübün alt yapısından yetişmiş oyuncusuyum, kaç yıldır buradayım, eğer buradan ayrılacaksam kulübüme para kazandırıp öyle ayrılayım. Benim 100 milyar’a yakın alacağım vardı 150 milyar’da bonservis bedeli getirip öyle ayrılayım. Daha sonra belediye başkanımız benim paramı yatırarak kulüpte kalmamı istedi.

Bende dedim ki, bu zor dönemde takımı bu takımı yalnız bırakmamam lazım dedim ve takımın başında kaldım. Telefon kayıtlarına gelince, incelesinler, hiç bir sıkıntı yok. Kayıtlar ortaya çıkar, çıktıktan sonra, o insanlar hangi yüzle insanların yüzüne bakacak çok merak ediyorum.

 

Ben sadece Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile devre arası görüşmüşümdür. Bu da transfer döneminde denk gelmiştir. Bu da normal bir şeydir ve yönetim olarak başkanımızın da haberi vardır. O günden sonra ne telefonla Mehmet Sekmen ile, ne Kulüp Başkanı ile görüşmüşümdür.

Biri açıklayabilir mi, Erzurum ile olan olayla, Tarsus  maçının ne alakası var? Ben Erzurum Başkanı’ndan bu arkadaşımla para almışım oynamamışım. Bu kadar saçma bir iftira olabilir mi?” dedi.
Gazeteciler hakkında suç duyurusu

Kaptan Uğur Anıl Şahin, bu süreçte haklarında hakların da asılsız haber yaptıklarını iddia ettikleri iki gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını, ilerleyen zamanlarda başkaları hakkında da hukuki süreç başlatacaklarını belirterek “Bu gazeteciler bizim hakkımızda haberler yapmış, biz her kesin gözü önünde tomar tomar para almışız. Kartalspor bize tomar tomar paralar ödemiş, buna rağmen para için  oynamamışız. Kartalspor bize para verdiği zaman makbuzu vardır. Bunları kanıtlamaları lazım kanıtlamazlarsa yargıya başvuracağız, haklarında suç duyurusunda bulunacağız”
Bu arada yöneticilerimizden biri hariç hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]