SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

MUSTAFA DEMİR ‘MİLLİLER SENİNLE COŞSUN’ DEDİ

Yayınlanma:
ABONE OL

Fatih belediyesi’nden” milliler seninle coşşun” yarışması… Fatih Belediyesi, 2016 Futbol Şampiyonası’a katılan Milli Takıma destek vermek amacıyla ‘Milliler Seninle Coşsun’  isimli ödüllü bir yarışma başlattı. Jüri koltuğunda spor dünyasının  ünlü isimlerin yer aldığı yarışmada,  taraftarlar çektikleri videolarla milli takıma coşkuyu yaşatacak. 

 

Fatih Belediyesi 2016 Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Takıma destek  vermek amacıyla  “A Milli Takıma Destek Videonu Çek, Gönder, Milliler Seninle Coşsun” adı altında ödüllü bir yarışma düzenledi. Milli takımın motivasyonunu arttırmayı hedefleyen bu özel yarışma,  Four Seasons Otel’de gerçekleştirilen tanıtım lansmanıyla basına duyuruldu.

Basın toplantısına Fatih belediye Başkanı Mustafa Demir’in yanı sıra yarışmanın jüri koltuğunda oturan  Spor Yazarları ve yorumcuları Lig Tv’den Şansal Büyüka, Habertürk Tv’den Faik Çetiner, A Spor’dan Ender Bilgin, NTV’den Güntekin Onay, 360 Tv’den Serhat Ulueren ,CNN Türk’den Emre Tilev ,TRT’den Ersin Düzen, Lig Radyo’dan Mehmet Ayan, Radyo Spor’dan Barış Ertül, ve çeşitli takımların tribün liderleri ve taraftarları katıldı.

 

Fatih Belediyesi’nin başlattığı internet ve sosyal medya üzerinden yapılacak yarışmaya katılmak isteyenler ve ‘millilerimizi ancak ben coştururum’ diyenler, hazırladıkları destek videolarında söyleyecekleri tezahüratı, marşı, şarkıyı ya da şiiri 12 Mayıs 2016’da yayına başlayacakwww.millilerseninlecossun.com isimli siteye yükleyecek. 12 Haziran tarihine kadar web sitesine gönderilen videolar ilk olarak kendi aralarında yarışacak, en çok beğeni alan 15 video ise kamuoyu tarafından yakından tanınan spor adamları, sunucu ve yorumculardan oluşan jüri tarafından seçilerek ödüllendirilecek. Birinci 7.000, ikinci 5.000, üçüncü 3.000, 5 kişi de 1.000’er TL ödül alacak. Yarışmaya katılım için herhangi kısıtlama yok; her yaştan ve dünyanın her yerinden kişiye açık.

Yarışmanın web sayfasında, spor kulüpleri başkanları ve yöneticileri, iş adamları, teknik adamlar, futbolcular, sanatçılar ve spor adamları da kendi video mesajlarıyla destek verecek.

Dijital bir platformda ve sadece izleyici oylamasıyla finalistlerin belirleneceği mücadelede, jüri Dünya ve Avrupa Kupası maçlarını anlatmış, Türkiye’nin önemli spor programlarını hazırlamış ve spor servislerini yöneten ünlü spikerlerden ve spor insanlarından oluşuyor.

 

FATİH BELEDİYESİ MİLLİ TAKIMA MOTİVASYON DESTEĞİ SAĞLAYACAK

Projenin amacına ilişkin bilgiler veren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,” Bu milli projeye çok kıymetli jüri üyelerimizin kendi açılarından böylesine milli duygularla yaklaşmaları beni hakikaten çok mutlu etti. Bu projenin bence üç önemli dayanağı var. Milli duyguları ve bütünlüğü ile milli takım futbolcularımızın ihtiyacı olan motivasyon  kaynağının üç temel dayanağı var. Bunlardan bir tanesi bizim ve arkadaşlarla birlikte yapmaya çalıştığımız, halkı daha maç başlamadan 12 Haziran’dan öncesine kadar hazırlamak buna videolarla, sosyal medyadaki dolaşımlarla, olağanüstü desteğini sağlamak. İkincisi şüphesiz jüri üyelerimizin desteği ile gerçekleşecek. Süreç içerisinde de medya aracılığı ile toplumun en derin kesimine yayılmasını sağlanmış olunacak.  Bir başka özel yönü var bence genelde futbol severlerin, tribünde gelip maçları izleyen onların yanında olan taraftar liderleri var. Onlarda aramızdalar. Ben üçüncü ayağında son derece önemli olduğunu düşünüyorum.  Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş tribün liderleri de aramızdalar onlara da çok önemli bir vazife düştüğünü düşünüyorum.  Bu süreçte artık ben sen yok , biz varız. Kim söyledi  bilmiyorum ama söz konusu vatansa gerisi teferruat gerçekten” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUM MİLLİ DUYGULARA KATKI SUNDUKLARI İÇİN”

Projenin duyurulması ve yaygınlaşması adına ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirten Spor Yorumcusu ve Yazarı Şansal Büyüka, “Sayın Başkana çok teşekkür ediyorum milli duygulara katkı sundukları ve çok da düşünülmeyen projeyi, duygusal bir patlamayı , toplumsal bir bütünlüğü sağlayabilmek amacıyla böyle bir yarışmayı  düzenleme girişiminde bulundukları için. Biz aslında birbirimizle çok kavga ederiz ama ulusal konularda ciddi bir birlikteliğimiz olduğunu, ciddi bir duygusal patlamayı renklere bakmadan , hiç bir ayrım yapmadan milli duydular etrafında birleşmeyi çok iyi biliyoruz” dedi.

JÜRİ ÜYELERİNDEN PROJEYE ÖVGÜ YAĞDI

“Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz  bu günlerde ve sonrasında proje tahmin ediyorum milli takımın en büyük destekçisi olacaktır” diyen Habertürk Tv’den Faik Çetiner,“ Futbolla yatıp, futbolla kalkan bir ülke olduğumuz için gerçekten güzel bir projeye böyle bir projenin Fatih Belediyesi tarafından düşünülüp hayata geçirilmesi bizleri çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Yarışmaya geniş bir katılım olacağını düşündüğünü belirten A Spor’dan Ender Bilgin, “ Çok iyi biliyorum ki geniş kitleler buraya kendi çalışmalarını göndererek o coşkuya destek verecekler. Gerek benim yayın gurubum gerekse diğer yayın gurupları bu yarışmaya destek vermek için ellerinden geldiğince bu organizasyonun değer bulması için destek vermekten mutluluk duyacağız” dedi.

Çok güzel bir niyet ve sloganla projeye başlandığına değinen Radyo Spor’dan Barış Ertül “ Peki nereye gider, halkımız 10 binlerce video gönderir bir değerlendirme yapılır , bizim önümüze gelir biz de ödül alacak ilk üçü artı 5’i belirleriz para ödüllerini alırlar. Bunun fazlasının olduğunu düşünüyorum ben o bakımdan bu yarışmanın bir parçası olmaktan ayrıca keyif aldım.

PROJE SON DÖNEMİN EN İYİ PROJELERİNDEN

Projenin son dönemin yapılmış en iyi projelerinden biri olduğunu belirten CNN Türk’ten Emre Tilev ise,” hatırlayın lütfen 2000 yılında  belki maçların skorlarını bilmiyorsunuz , Milli takımın bile orada neler yaptığı konusunda kafalarda soru işareti var. Ama o dönemde şunu hiç unutmadık  ‘ Uh ah dev adam, 12 dev adam” bu zihnimize yazıldı. Ben bu projeden Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeden böyle bir şey çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“BÖLÜNMEMEK İÇİN BU İŞİN ETRAFINA SARILMAMIZ GEREKİR”

Konuşmasına küçüklüğümüzün kahramanları değil, kahraman olan bir ilçenin belediyesi bizi böyle bir göreve yıllar sonra çağırdı diyerek konuşmasına başlayan  Lig Radyo’dan Mehmet Ayan, “ Çok mutlu oldum. Manasızca çok bölünen bir toplum haline geldik. Bu manasızlıktan bir an önce kurtulmamız için bu işin etrafına sarılmamız lazım. Bizde yayın gurubu olarak bu ile ilgili gelen her şeyi bir görev kabul ederiz. Fatih Belediyesi sadece Fatih Belediyesi değil Fatih’in de belediyesi olsun inşallah projeye Fatih hocadan da destek önümüzdeki günlerde gelir” diye konuştu.

“FATİHLERİN OLDUĞU HER YERDE MUCİZELER VAR”

Projenin özel bir amaca hizmet ettiğini belirten  360 Tv’den Serhat Ulueren,”  “işin içerisinde Fatih Belediyesi var. Fatihlerin olduğu yerde zaten mucizeler var. Gerçekten heyecanlandıran bir proje. Fatih hocanın olduğu yerde her zaman mucizeler vardır” dedi.

“MİLLİ TAKIMI DESTEKLEYEN HERKES YARIŞMAYA İLGİ GÖSTERECEKTİR”

TRT’den Ersin Düzen ise,” Umarım güzel bir organizasyon olur. Tam bir ay kaldı şampiyonaya  Gün geçtikçe de kalbimizdeki heyecan biraz daha artıyor. Bu yaza uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar umutla giriyoruz. Aynı zamanda güzel duygular ve düşüncelerle giriyoruz. Daha önceki organizasyonlarda özellikle internet medyası ve dijital ortamı kullanma şansı yoktu gençlerin bu yarışma ile milli takımı destekleyen herkes buna ilgi gösterecektir” diye konuştu.

“YARIŞMANIN ÜÇ BÜYÜK TAKIM TARAFTARINI BİR ARAYA GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Türkiye’nin milliyetçi duyguları yoğun olan bir ülke olduğunu söyleyen  NTV’den Güntekin Onay ise, “ Milli duygularımız yoğun olmasına rağmen milli takım olgusundan uzak bir kitlemiz var. Biz bunu hep sorguladık. Üç büyüklerin 5 büyüklerin hep bir taraftar kitlesi var ama biz bunu milli takım etrafında toplayamadık dedik.  Mustafa Demir’e teşekkür etmek istiyorum belki yıllardır aradığımız ve ihtiyacımız olan milli takım olgusunu bu şekilde bir araya getirebiliriz. Üç büyüklerin özellikle taraftarını bir araya getirecek bir organizasyon olmasını temenni ediyorum ben” ifadelerini kullandı.

Yurtdışı ve yurt içinden futbol ve milli takım sevdalısı tüm vatandaşların katılabileceği yarışma 12 Haziran’da sona erecek ve  yarışma kapsamında toplam 20 bin TL ödül sahiplerini bulacak.

 

ÜNLÜ İSİMLERDE PROJEYE ÇEKTİKLERİ VİDEOLARLA DESTEK VERDİ

Sporseverlerin Milli Takım için duygularını ve iyi dileklerini anlatmalarına imkan sağlayacak olan yarışmada A milli takıma destek amacıyla web sitesine gönderilen videolar ilk olarak kendi aralarında yarışacak, en çok beğeni alanlar ise kamuoyu tarafından yakından tanınan spor adamları, sunucu ve yorumculardan oluşan jüri tarafından seçilerek ödüllendirilecek. Yarışmanın web sayfasında,  aralarında ünlü sanatçılar Alişan ve  Keremcem,  İş Adamı Hacı Sabancı gibi isimlerin bulunduğu spor kulüpleri başkanları ve yöneticileri, iş adamları, teknik adamlar, futbolcular, sanatçılar ve spor adamları da kendi video mesajlarıyla milli takıma destek verdi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]