SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ergaz, Bayilerini Antalya’da buluşturdu

Yayınlanma:
ABONE OL

Enerji sektörünün köklü kuruluşlarından Ergaz, Bayiler Toplantısını 27 – 28 – 29 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi.

Ülke genelinde yaygın bayi ağına sahip olan Ergaz, 40. Yılında bayilerini Antalya Fame Residence Lara otelde buluşturdu. Üç gün süren bayiler toplantısında bayilere vefa plaketleri verildi, ayrıca bayilere keyifli bir tatil yapma ve dinlenme fırsatı sunuldu.

ergaz-antalya-bayiler-toplantisimnst

Bayi, yönetici ve bölge temsilcisi olarak toplam 115 kişilik bir heyetle gerçekleştirilen bayiler toplantısına yönetim kadrosundan, Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, Faruk Demirci, Hüseyin Malkoç ve Satış Pazarlama Koordinatörü Yaşar Yılmaz katıldı.

 

Toplantı salonunda Ergaz tanıtım slaytı izlendi, toplantının açılış konuşmasını Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız yaptı.

Yağız, Enerji sektörü ve şirket faaliyetleri hakkında genel bilgi verdikten sonra yapılan yatırımlar ve gelecek dönemle ilgili hedeflerden bahsetti.  Yaşanan global gelişmeleri ve bunların Türkiye’ye yansımasını ekonomik anlamda değerlendirirken, Ergaz ailesi olarak piyasa ile ilgili öngörülerini ve bu yeni dönemde bayilerden beklentilerini aktardı.

Ergaz-omer-yagiz-antalya

Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, “Biz bu bayiler toplantısı planlamasını yaparken, yarım asırlık bir iktisadi hayata sahip şirketimizin bayileriyle güzel bir ortamda bir araya gelmeyi düşündük. Ergaz bugünlere çok emin adımlarla geldi, bugünde çok modern ve profesyonel bir anlayışla yönetilmektedir. Ergaz ailesi olarak tüm değerlerimizle, yani siz bayilerimizle, ortaklarımızla, tüm çalışma arkadaşlarımızla beraberce Ergaz’ı yarınlara taşıyacağız.

Enerji sektörünün 2015 yılı verileriyle 60 milyar dolar olan akaryakıt sektörünün % 13 ünü oluşturan LPG sektörü ise yaklaşık 8 milyar dolarlık bir bütçeye sahiptir. Dünya genelinde enerji arz ve talepleri sektörel anlamda da kaygan zemin oluşturmaktadır. LPG sektöründe gelecekte endişe oluşturacak bir durum olmadığını belirtmek isterim. Şirketimiz, enerji sektöründe gerçekleştirmekte olduğu farklı yatırımlarla her geçen gün yerini sağlamlaştırırken, siz bayilerimizle beraber büyümeye de hassasiyet göstermektedir. Ergaz, kuruluşundan beri tüpgaz sektöründe adından söz ettirirken, inşaat ve akaryakıt alanında da önemli adımlar attı.

Bugün buradaki topluluk çok güzel arzu etiğimiz bir görüntüdür. Sizler bizim 10 – 20 – 30 – 40 yıllık bayilerimizsiniz, yani şirketimizin yaşı ile yaşıt olan bayilerimiz var. Bu topluluk, Ergaz ailesinin vefa tablosudur. Bayilerimizle yıllardır ticari olarak diyalog içinde çalışıyoruz. Bugün ise böyle bir tatil ortamında bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tarz birliktelikleri periyodik zamanlarda yaparak şirket yöneticileri ve bayi buluşmalarını daha sık aralıklarla sürdüreceğiz” dedi.

Yağız üç günlük programın ilk gününde açılış konuşması yaptı ve plaket takdiminin ardından ayrıldı.

Ergaz-Antalya-Bayiler-Toplantisi-28-Mayis-2016-(308)

Daha sonra Ergaz bayilerine plaketler takdim edildi. Plaket takdiminde, Bayilerin bayilik süresine göre yani, 10 – 20 – 30 – 40 yıllık bayilere farklı plaketler verilmesi dikkat çekti. Plaket takdiminin ardından bayilere, Antalya Fame Residence Lara otelde, Akdeniz sahillerinin kumsalında deniz, havuz, güneşin bol olduğu tatil keyfi yaşatıldı. Ayrıca özel bir tekne turu düzenlenerek adalara gezi düzenlendi. Bayilerin bu keyifli toplantı ve tatil programından bir hayli memnun oldukları gözlendi.

Ergaz-Antalya-Bayiler-Toplantisi-28-Mayıs-2016-(368)

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Ekonomi
16 Nisan 2024
Erken Emeklilik İçin Yeni Takvim Belli Oldu! 2. Torba Yasada Beklenen Müjde

Erken emeklilik bekleyenlere 2. Torba yasa ile müjde geliyor. İşte yeni düzenlemeler ve detaylar… EYT’de kapsam dışı kalanlara 2. Torba yasa ile müjde geliyor. Yeni emeklilik reformu ev hanımlarını, bağ-kurlu çalışanları ve staj ve çıraklık mağdurlarını yakından ilgilendiriyor. Kısmi emeklilik, prim indirimi, ev hanımlarına prim desteği hepsi bu pakette yer alıyor. Peki 2. Torba Yasada […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Ekonomi
16 Nisan 2024
PTT’den tek şarta milyonlara yatacak! Minimum karşılıksız ödeme 5.000 TL

PTT’den tek şartla milyonlarca vatandaşa destek yatırılacak. Destek ödemesinin minimum tutarı ise 5 bin TL. İşte PTT destek ödemesi başvurusu ve şartları… Vatandaşların ihtiyaç duyması halinde pek çok destek ödemesi devlet tarafından PTT’den yapılıyor. 5 bin TL olarak açıklanan devlet desteği de yine kamu kuruluşu olan PTT üzerinden vatandaşlara iletilecek. Belirli şartlar çerçevesinde yapılacak olan […]