SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP Kartal İlçe Başkanından bir yerel gazeteciye ağır sözler!

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç Kartal’da bir gazeteciye ağır sözler sarf etti. “- Sözde gazeteci provokatör şahıs… -Partimize bu denli alçakça saldıran bu zatı kimler koruyor? Gibi ifadelerle tepki gösteren İlçe Başkanı Kıskanç, ayrıca bu şahısı destekleyenlere de göndermelerde bulundu.

Kıskanç tarafından yapılan açıklama da; “Üzülerek ilçemizde yaşananları bilgi ve takdirlerinize sunmak istiyorum.

03.06.2016 Cuma günü CHP kartal ilçe başkanlığının düzenlediği birlik ve dayanışma yemeği ile ilgili son günlerde Kartal kamuoyunda 06.06.2016 ve 07.06.2016 tarihlerinde, Kartal Gazetesi imtiyaz sahibi Vural DAĞTEKİN, köşe yazılarında art arda şahsım, partimiz ve Partimiz il yöneticileri hakkında insanlık onuru ve basın meslek ilkeleriyle bağdaşmayan iki yazı kaleme almıştır. Şahsın, hakaret ve iftiraları alışkanlık haline getirdiği üslubu, kendi yakın çevresine veya kendi ahlak anlayışına çirkin gelmeyebilir fakat şerefli insanların, kendilerine yapılan mesnetsiz ve çamur at izi kalsın tarzı ahlaktan yoksun iftiralar karşısında sessiz kalmaları beklenemez.

erdal-kiskanc-chp-kartal-1111

Öncelikle sözde gazeteci provokatör şahsın, birileri tarafından talimatla kaleme alındığı her halinden belli olan yazısında kullandığı hakaretleri aynen kendisine iade ediyor, son derece çirkin ve artık kontrolünü kaybetmiş düzeye çıkan iftiraları ile ilgili olarak yasal yollara başvuracağımızı, kendisiyle yargı önünde hesaplaşacağımızı çağdaş ve şerefli Kartal halkına deklare ediyoruz.

Geçtiğimiz hafta Partimizin birlik ve dayanışmasını daha da güçlendirmek adına düzenlediğimiz yemekli geceyle ilgili olarak aşağıdaki hususların bilinmesini isteriz:

  1. Söz konusu yemekli gecemize Partimiz yetkili organlarından en üst düzeyde katılım olmuştur. Genel başkan yardımcımız, grup başkan vekilimiz, parti meclisi üyelerimiz, milletvekillerimiz, il başkanımız ve il yöneticilerimiz, il disiplin kurulu başkan ve üyelerimiz, gençlik kolları genel başkan yardımcımız, ilçe başkanlarımız teşrif etmişlerdir. Ayrıca belediyeler düzeyinde Maltepe Belediye Başkanımız Ali Kılıç, Kartal Belediye Başkan Vekilimiz Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Ekber Şahin ve belediye meclis üyelerimiz katılmışlardır. Yanı sıra, Kartal’ın çok değerli sivil toplum yöneticileri ile meslek odaları yönetici ve temsilcileri de davetimize icabet etme nezaketini göstermişlerdir.
  2. Hal böyle iken, Vural Dağtekin adlı şahıs, haddini fazlasıyla aşarak bu derece üst düzey katılımın olduğu bir gece hakkında eleştiri ve düşünce sınırlarını fazlasıyla aşan ithamlarda bulunarak Partimizin üst düzey yöneticileri de dahil, tüm katılımcılara hakaret etme, ithamlarda bulunma ve aşağılayıcı lakayt bir üslup kullanma yoluna giderek tam anlamıyla birliğin sağlandığı yemekli organizasyonumuza leke sürmeye çalışmıştır.
    Geceye yeterince katılımın olmadığını, yüksek düzeyde bir temsilin de yapılmadığını iddia eden bu zatın, Partimiz yetkili organlarının bu denli yüksek katılımla teveccüh gösterdiği gecemizle ilgili bu sözleri kendi kendisini küçük düşürmesi ve rezil rüsva etmesi için yeterli olacaktır.
  3. Sayın Kartal Belediye Başkanı ve değerli ailesi protokol olarak geceye davet edilmiştir. Sayın Belediye Başkanının davet edilmediği yalanını ve bu iddiasını ve diğer iddialarını, ithamlarını  ispat etmeyenVural Dağtekin en basit anlamda müfteridir.
  4. Söz konusu şahıs, ilçe yönetimimizin yolsuzluk yaptığı ve paraları çarçur ettiği, zimmetine geçirdiği gibi haysiyetsizce bir iftirada bulunmuştur. Bu iddialarını yargı ve kamuoyu önünde ispatlamak zorundadır. Çamur at izi kalsın anlayışıyla ortaya attığı bu ithamlarla “ben söyleyeyim de gerisi önemli değil nasıl olsa” diye düşünmekteyse bu düşüncesinde yanıldığını, bu işin peşini bırakmayacağımızı, hukuk yoluyla kendisine misliyle karşılık verileceğini hatırlatmak isteriz.
  5. Partimizin ve ilçe örgütümüzün veremeyeceği tek kuruş hesabı yoktur. İlçe yönetimimizin harcamaları, Partimizin yetkili organlarının denetimine tabidir ve ilçe yönetimimiz bugüne kadar bütün denetimlerden alnının akıyla, övgüler alarak çıkmıştır. Geçtiğimiz yıl yapılan mali denetimde ilçe başkanı olarak şahsım, teşekkür belgesiyle onurlandırılmıştır.Vural Dağtekin adlı provokatör yandaşın,küçük dünyası, siyasetten ve hukuktan anlamayan kara vicdanı, Partimiz ilkeleri ve yetkili organlarının, örgütümüze gönül vermiş Partililerimizin saygın kimliği karşısında çaresiz ve yok hükmündedir.
  6. Her fırsatta kaleminden kin ve nefret akan bu zatın, iktidar partisi de dahil olmak üzere hangi odakların taşeronluğunu ve tetikçiliğini yaparak Partimize saldırma cüretinde bulunduğu, kamuoyunun malumudur. Partimize bu denli alçakça saldıran bir zatın, Cumhuriyet Halk Partili kimliğini taşıyan biri ya da birileri tarafından koruma ve kollama bulması söz konusu ise bilinmelidir ki kendisiyle aynı çizgidedir ve Cumhuriyet Halk Partili değildir.
  7. Bu zatın iddia ettiği şekliyle gecede, bir sonraki seçimde bir başka belediye başkan adayı ile yola devam edileceği yönünde tek bir cümle kullanılmamış, böyle bir imada dahi bulunulmamıştır. Gecenin her anı ve konuşmaları video kayıt olarak kayıt altına alınmıştır. Bu kayıtlar incelenebilir ve ortaya atılan iddianın adi bir düzmeceden ibaret olduğu net bir biçimde görülebilir.
  8. Vural Dağtekin adlı zat; Partimizin, ilçe örgütümüzün ve şahsımın muhatabı konumunda değildir. Düzenli hale getirdiği saldırıları, bizim günlük yaşantımızda, siyasi hayatımızda, Parti çalışmalarımızda bir değer ve karşılık bulmadığı gibi kendisi bizim gündemimizde de değildir ve hiçbir zaman olmamıştır. Bizim tarafımızdan fark edilmek ve tahrikleri karşısında kendisiyle bir münakaşaya girmemiz yönünde bir beklenti içerisinde olmak ve böylece de bir değer kazanmak gibi anlamsız ve faydasız bir çabanın içerisinde olduğu anlaşılmaktadır. Yalnız bu çabaları beyhudedir ve kendisi bizim hafızalarımızda yer edecek biri değildir.

Bu hususların kamuoyu tarafından bilinmesini önemle vurgulamak isterim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Erdal KISKANÇ
CHP Kartal İlçe Başkanı

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]