SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başbakan Yıldırım: Tuzla, benim için siyasetin başladığı yerdir

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla’ın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Başbakan Binali Yıldırım, “Tuzla benim için siyasetin başladığı yerdir. Bizi bugünlere, bu önemli sorumluluğu almamıza vesile olan yer Tuzla’dır, Tuzla’nın güzel insanlarıdır” dedi.
Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Tuzla’da bir aileyi çat-kapı ziyaret ederek iftar sofrasına konuk oldu. Başbakan Yıldırım, 12 Haziran 2016 Pazar günü iftar için Tuzla Şifa Mahallesi’ne geldi. Burada mahalle halkını selamlayan Yıldırım, çocuklar ve mahallelilerle sohbet etti. Yıldırım, daha sonra gideceği evin yakınındaki mahalle bakkalından pide aldı. Daha sonra eve geçerek aileyle iftar açan Başbakan Binali Yıldırım’a eşi Semiha Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı eşlik etti.

basbakan-yildirim-tuzla-benim-icin-siyasetin-basladigi-yerdir-(12)
Başbakan Yıldırım, iftar programının ardından AK Parti Tuzla Teşkilatı’nın düzenlediği programa geçerken D- 100 karayolunda asayiş uygulaması için nöbet tutan polisleri görünce konvoyu durdurdu. Başbakan Yıldırım, polislerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi, onlara başarılar diledi. Başbakan Yıldırım, Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Sayın Başbakanımız’ın Tuzla’da Çok Emeği Var
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür etti. 3 Kasım 2002 seçimleri öncesinde kendisinin ilçe başkanı, Yıldırım’ın da Tuzla’dan sorumlu Kurucular Kurulu üyesi olduğunu hatırlatan Başkan Yazıcı, “Sayın Başbakanım, uzun yıllardır bu partinin çatısı altında sizlerle beraber olmaktan onur ve gurur duyduğumu ifade ediyorum. Ne kadar güzel hizmet varsa hep birlikte yaptık ama şunu belirtmeden kürsüyü terk etmeyeceğim. Bugün bizleri onurlandıran Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımıza 3 Kasım öncesinde de Tuzla’mızı kendilerine emanet etmiştik. Sayın Başbakanımız o zamanlar kurucular kurulu üyesiydi. Bize çok büyük emekleri vardır. Tuzla’da ne yapıldıysa bize her zaman destekleri olmuştur. Tuzla halkı adına yürekten teşekkür ediyorum. Bu kutlu yürüyüşte sizlerle beraber olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi.

basbakan-yildirim-tuzla-benim-icin-siyasetin-basladigi-yerdir (4)

Terör Örgütünün Sırtını Sıvazlayanlar Milletin Yüzüne Bakamayacak
Başbakan Binali Yıldırım yemekte yaptığı konuşmada “Bizim dostluğumuz iyidir ama bizim düşmanlığımızdan da bize düşmanlık yapanlar da bir sefer değil, beş sefer düşünmeleri lazım. Çanakkale’yi mi dersin, Kurtuluş Savaşı’nı mı dersin, Sakarya Meydan Muharebesi’ni mi dersin, Sarıkamış’ı mı dersin, Kutül Amare’yi mi dersin. Hep destanlar yaza yaza geldik. Hesabı yanlış yapanlar, bunun bedelini mutlaka ödeyeceklerdir. Bu milleti bölmeye hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek çünkü biz, kadim medeniyetin mensuplarıyız. Onun için artık terör belasını gündemimizden çıkarınca süratle doğuyla batıyı, kuzeyle güneyi birbiriyle buluşturacağız. Ayrışmayı, kutuplaşmayı ortadan kaldıracağız. Gelecek için daha güzel günler için hep birlikte çalışacağız.” dedi. 

Tuzla’nın Değerine Değer Kattı
AK Parti Tuzla Teşkilatı’nın ilçe başkanını ve bütün teşkilat mensuplarını tebrik eden Yıldırım, “AK Parti’nin ne kadar büyük bir aile olduğunu bu iftar sofrasında bir kez daha gösterdiler. Vefa önemli bir şey. Vefa borcu, kredi kartıyla ödenmez. Vefa borcu, bir ömür boyu devam eder. Vefa demek, Gezi olayları’nda, 17-25 Aralık’ta Türkiye sevdalısı Tayyip Erdoğan’a kurulan komploya, tezgaha milyonlarla karşı koymak, ona sahip çıkmaktır. Vefa demek, geçmişinin gücünü geleceğe taşımak demektir.” ifadesini kullandı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’ni yapmak için çok çaba sarf ettiğini dile getiren Başbakan Yıldırım, “Ankara’ya gitti geldi, gitti geldi, başımın etini yedi. Ama güzel bir şey oldu değil mi? Tuzla’nın değerine değer kattı. Hızlı tren de buradan geçiyor. Gebze’den geçeceksiniz, Bursa’ya gideceksiniz yarım saatte. Yarım saatte vapura binemiyordunuz, kuyrukta bekliyordunuz. Prensibimiz ne? Ulaşımda 14 yıl boyunca az vakit, az nakit, az yakıt. Bu esasa göre yollar yaptık. Şimdi yollarda daha az yakıt harcanıyor, daha az masraf yapılıyor ve daha çabuk gidiliyor. Bölünmüş yollar hayat kurtarıyor.” diye konuştu.

Bu Önemli Sorumluluğu Almamıza Vesile Olan Yer Tuzla’dır
AK Parti kurucularından biri olarak siyasette gözünü açtığı yerin Tuzla olduğunu söyleyen Başbakan Yıldırım, onun için Tuzla’nın kendisi için özel bir yeri olduğunu kaydetti. Yıldırım, “AK Parti 11 Ağustos 2001’de kuruldu, 71 kurucu arasında ben de varım. Ama bizim başımızda İstanbul’u belediye başkanlığı sırasında çöpten, çamurdan, çukurdan, susuzluktan kurtarmış AK Parti davasının lideri, memleket sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan var. Onunla çıktığımız bu yolda, o günden bugüne ülkemiz için, milletimiz için AK Parti’nin başarısı için vefa gösteren ve bu yolda konumu ne olursa olsun, ister başkan olsun, ister önceki başkan olsun, isten mahalle temsilcisi olsun, ister sadece bir üye olsun ama hedef hep aynı, heyecan hep aynı. Halka hizmet Hakk’a hizmet. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin.” şeklinde konuştu.
Başbakan Yıldırım, Tuzla’nın kendi siyasi hayatı için çok önemli bir yer tuttuğunu dile getirerek, şöyle konuştu: “Hemşehrilerimiz, Tuzla’da yaşayanlar bize güvendiler, destek verdiler ve AK Parti’yi tek başına iktidara getirdiler. Onun için Tuzla önemli, Tuzla siyasetin, benim için başladığı yerdir. Bizi bugünlere bu önemli sorumluluğu almamıza vesile olan yer Tuzla’dır, sizin gibi Tuzla’nın güzel insanlarıdır. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün sorumluğumuz daha fazla, daha ağır. O gün birinci bölge Tuzla’yla sınırlı siyasi sorumluluğumuz varken bugün 780 bin kilometrekare vatan toprağı 79 milyon vatan evladının sorumluluğu üzerimizde. Bu onurlu, şerefli görevi layıkıyla en güzel şekilde yapmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim. Bundan emin olabilirsiniz. Geçmiş 14 yıla bakarsanız Türkiye için nereden nereye geldiğimiz kolayca görülebilir. Değerli kardeşlerim AK Parti iktidarı ilk gün neredeyse 14 yıl sonra da aynı yerde. Ne anlamda söylüyorum, halkın içinden hiç kopmadım. İlk gün de halk içinde halkla beraberdik, bugün de aynı şekilde halkın içinde halkla beraberiz. Çünkü bu bizim inancımızın gereğidir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyerek Osmanlı 6 asır, 619 yıl üç kıtada iktidar oldu, hüküm sürdü. O ecdadın torunları olarak da biz de insanımızı yücelteceğiz, insanımızı yaşatacağız ki devlet yaşamış olsun.”
Osman Gazi Köprüsü’nün 30 Haziran’da açılacağını anımsatan Yıldırım, “Olur mu olmaz mı, yapılır mı yapılmaz mı, 50 senedir konuşuluyor. AK Parti öyle bir parti ki dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere dönüştüren partinin adıdır AK Parti. Sorunlarımızı asla torunlarımıza havale etmedik. Onların daha güzel bir gelecekte yaşamaları için elimizden gelen her türlü çabayı gösterdik.” diye konuştu.
İftar yemeği, hediyeleşme ile sona erdi.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]