SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

15 Temmuz darbe girişiminin asıl amacı neydi?

Yayınlanma:
ABONE OL

Amaç Suriye’de Kürt koridoruna karşı çıkan Türkiye’yi saf dışı bırakmak mı?
Bugün en çok beğendiğim gazete manşeti budur, tebrikler Güneş Gazetesi.
Azmettiren ABD, tetikçi FETÖ, Destekleyen NATO
FETÖ terör örgütünün, ülkemize, ordumuza, milletimize ne kadar zarar verdiğini anlamayan varmı hala? Altın nesilmiş, anlamayalar için daha net söyleyeyim, Fetullah Gülen denilen piyon tarafından Türk milletinin en başarılı çocukları yine bu milletin imkanlarıyla bu çete tarafından ihanet eden hain bir nesil yetiştirildi. Olay bu kadar basit!..
kenan-gulerci-darbe-ne-amacla--yapildi-1
Amerika, kendi çıkarları için, Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirmeye çalıştığı Kürt koridoruna karşı çıkan Türkiye’nin çomak sokmasını önlemek için darbe operasyonu yaptı. Bu konuyu doğru özetleyen bir değerlendirme yazısının bir bölümünü sizinle paylaşıyorum. Çok net açık olarak genel tablo böyledir.
E. Tuğamiral Türker Ertürk’ün ODA tv de yayınlanan yazısının bir bölümü;
“Darbe; gerçekte Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) karşı yapıldı. Darbe girişimi başarılı olmadı ama, manipüle eden açısından hedeflerine ulaştı: TSK; itibarsızlaştırıldı ve devre dışı bırakıldı. Artık; terörle mücadele ve emperyalist hedeflere yönelik “Suriye’de Kürt koridorunun inşası”na engel olabilmek, Türkiye açısından çok zorlaştı.
Emperyalizm; Türkiye’nin de dahil olduğu bölgede, Büyük Ortadoğu Projesi’ni (BOP) realize etmektedir. Bulunduğumuz bölgede, hegemonyaya direnebilecek potansiyel bölge güçleri istenmemektedir. Bölge; etnik, dinsel ve mezhepsel olarak, daha küçük siyasi yapılara doğru ayrıştırılmak istenmektedir. Türkiye de buna dahildir.

ilki ERGENEKON-BALYOZ, ikincisi 15 TEMMUZ 2016
Türk Silahlı Kuvvetleri’ni bir şekilde yenmeden, BOP’un Türkiye’ye yönelik bacağını gerçekleştiremezsiniz. İşte bu nedenle; TSK’ya karşı ilk darbe Ergenekon ve Balyoz tipi kumpas operasyonlarıyla, ikincisi de 15 Temmuz 2016 Cuma günü yapılmıştır!
Her ikisinin de arkasında ABD emperyalizmi vardı.
Her ikisinde de Cemaat taşeron olarak kullanıldı. Birincisinde; Cemaatin suç ortağı Ak Parti İktidarı’ydı. İkincisini ise; cemaat tek başına kotardı ve kendisini büyük çapta imha etti. Emperyalizm tarafından kullanılıyor olmanın sonucudur bu!
Tarihte, bunun sayısız örnekleri var”

Evet emekli komutanın değerlendirmesi böyle ben çok doğru bir değerlendirme olarak görüyorum. Hala cemaat, hizmet hareketi diye bir organizasyona ihanet şebekesine destek olan, olmak isteyen varsa; ya ruhunda hainlik vardır, veya hipnoz altındadır hala.
Ama ne olur gaflet uykusundan uyanın. Devletimize milletimize ordumuza, milli olan her şeyimize saldıran bu güruh Türk milletinin düşmanıdır. Başka bir izahı yoktur. Başka ülkelerin çıkarları için kendi ülkemize milletimize tarihin en büyük ihanetini yaşatıyorlar. Amerika’nın çıkarları için Türk milletine en büyük zararı vermekten çekinmeyen bir ihanet şebekesinin adıdır, hizmet hareketi. Allah bu yüce Türk milletini bu gözü dönmüş hainlerin tuzaklarından korusun. Milletimiz bu illeti kazıyıp atmıştır.

author avatar
Kenan GÜLERCİ

İlgili Haberler

Dünyadan
28 Mart 2024
Fransa’da PKK yandaşları havalimanında terör estirdi

Fransa’da bir grup terör örgütü PKK yandaşı, sınır dışı edilmek istenen terör destekçisi bir kişinin gönderilmesini engellemek amacıyla havalimanında görevlilere saldırdı. Olaylarda 3 kişi yaralandı. Son dakika haberine göre Fransa’da hakkında sınır dışı edilme kararı olan PKK’lı Finans Korkmaz’ın Türkiye’ye iadesi gerçekleşeceği sırada bu iadeye karşı çıkan terör örgütü yandaşları Charles de Gaulle Havalimanı’na geldi. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Dünyadan
26 Mart 2024
Dani Alves 14 ay sonra kefaletle serbest bırakıldı

Cinsel saldırı suçundan hüküm giyen eski futbolcu 1 milyon euro ödeyerek cezaevinden çıktı. Spot: İspanya’da bir kadına cinsel saldırı suçlamasıyla 4,5 yıl hapse mahkum edilen Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves, 14 ayın ardından 1 milyon Euro kefaletle serbest kaldı. Barcelona Mahkemesi’nin 20 Mart’taki kararı üzerine, cinsel saldırı suçlamasıyla 4,5 yıl hapse mahkum edilen eski futbolcu […]