MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, Kültür-Sanat, Manşet » Kartal Belediyesi’nde çifte standart iddiası!

Kartal Belediyesi’nde çifte standart iddiası!



2014 Eylül’de Kartal Belediyesi’nin kursuna katılarak satranca olan ilgi ve yeteneğini geliştiren Çınar Akın 2015 Ocak’ta Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası’nda 2015/9 yaş Genel Satranç Şampiyonu oldu. Annesinin iddiaları ise böylesine başarılı bir çocuğun artık belediye tarafından kasıtlı olarak desteklenmediği yönünde.

 

Hatice Akın’ın iddiasına göre; kurs hocaları değiştikten sonra grupların da karıştırılmasıyla birçok öğrenci verim alamayıp kurstan ayrılıyor. Fakat Hatice Akın, oğlu Çınar’ın gözle görülür başarıları ve milli sporculuğuna rağmen, kursa devamsızlığı gerekçe gösterilerek turnuvaya katılmasına destek verilmezken turnuvaya götürülen öğrencilerin de kursa devamlılığının olmadığını söylüyor.

 

Akın sesini duyurmakta iddialı: Kartal Belediyespor’dan sorumlu Besim Baş ile karşılaştığımda çocuğuma neden destek olmadıklarını sordum, ‘Ailenizin maddi durumu iyi, başka ailelerin çocuklarının ihtiyaçları var.’ dedi. ‘Turnuvaya götürdükleri çocuklar Kartal’da ikamet etmiyor ve özel okulda okuyor. Bu konuyu Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ile görüştüm, takip edeceğini söyledi. Ben çocuğumu Çanakkale’deki ve Prag’taki turnuvalara kendi imkanlarımla götüreceğim, ben sadece çocuğuma yapılan adaletsizliğin peşine düştüm.’ diye ekledi.

📆 03 Ağustos 2016 Çarşamba 18:16   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR