MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Gençlik, Genel, Maltepe, Manşet » Belediye tiyatrosu çocuklar için sahneye çıkacak

Belediye tiyatrosu çocuklar için sahneye çıkacak



Maltepe Belediyesi çalışanlarının kurduğu tiyatro grubu, büyük ilgi gören “Yer Altındakiler” ve “Sınır” adlı oyunlarından sonra, yeni sezonda çocuklar için “Pırtlatan Bal” oyunuyla sahneye çıkacak.

 

Yeni sezon için provalarına son hız devam eden Maltepe Belediye Tiyatrosu ekibi, “Pırtlatan Bal” adlı çocuk oyunuyla Maltepelilerle buluşacak. Ünlü yazar Aziz Nesin’in usta kaleminden iyi-kötü, doğru-yanlış, haklı-haksız kazanç çelişkilerine doğrudan vurgu yapan oyun, ilk olarak 10 Eylül’de sahnelenecek. 15 günde bir Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) sahnelenecek oyun, diğer oyunlarla birlikte 7’den 70’e bütün Maltepelilere tiyatro sevgisini aşılayacak.

📆 15 Ağustos 2016 Pazartesi 19:31   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR