SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ergaz & Bluepet satış ekibi Antalya’da moral depoladı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ergaz & Bluepet Satış ekibi, hem toplantı yaptı, hemde iş hayatının yorgunluğu attı.

Enerji sektörünün köklü kuruluşu Ergaz & Bluepet Bölge temsilcilerinin 2016 yılı Ağustos ayı idari toplantısı Antalya’da yapıldı.

Antalya – Kemer Ghazal Resort Thalasso Hotel’de 17-18-19-20-/08/2016 tarihlerinde gerçekleşen Bölge Temsilcileri, Tesis Müdürleri ve Saha Satış Sorumlularının katıldığı toplantıda, 2016 yılı 7 aylık LPG, Otogaz ve Akaryakıt satışlarının genel değerlendirilmesi yapıldı.

Satış temsilcileri, yedi aylık dönemi kapsayan çalışmalar hakkında hazırladıkları raporları sundular ve yıl sonuna kadar belirtilen satış hedefleri tutturacaklarını ifade ettiler. Toplantı süresince gün içinde yapılan seminerler sonrasında deniz ve havuz keyfi yapıldı.

ergaz-satis-ekibi-antalyada

Üç gün süren toplantıda satış destek eğitimi konulu seminer ve genel değerlendirmeler yapıldı. Piyasa rekabet şartları, yenilikçi uygulamalar ve bunlarla ilgili hususlar konusun da ilk gün Eğitimci, Danışman – Yazar Hakan Ömer Gider seminer verdi. Eğitimci uzman Hakan Ömer Gider seminere katılanlara yönelik satış teknikleri konulu, firma- müşteri, satış temsilcisi üçgeninde yerine getirilmesi gereken sorumluluklar hakkında uygulamalı eğitim çalışması gerçekleştirdi. Hatta eğitimci uzmanın tiyatro tarzında yaptığı anlatımlar etkileyici ve dikkat çekici olduğu gözlendi.

Ergaz-Antalya-İdari-Toplantisi-toplu-2016-(78)

Toplantıya Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları Ömer Yağız, Faruk Demirci, Hüseyin Malkoç ve Satış Pazarlama Koordinatörü Yaşar Yılmaz katıldılar. Satışların durumu, tahsilatlar ve bayilik çalışmaları hakkında görüşlerini ifade ettiler. Bölge satış müdürleri, tesis müdürleri yedi aylık dönemi kapsayan çalışmalar hakkında hazırladıkları raporları sundular.

Ergaz-Antalya-İdari-Toplantisi-08-2016-(40)

Qr kode uygulaması hakkında bilgi verildi

Erzurum’da tüp üretimi yapan Ertüp tesis sorumlusu Metehan Cenker, tüp üretimi Qr Kode ( Kare Kod) uygulaması hakkında bilgi paylaşımı yaptı. Cenker; “ERTÜP markasıyla üretilen tüplerin piyasa ihtiyaç durumuna göre yıl sonuna kadar hedeflenen 70.000 adet tüp üretimini gerçekleştirilecek, ayrıca yeni tüplerin eskiye oranla daha dayanıklı ve modern olarak üretilmektedir. Tüp üretiminde devletin terör sebebiyle zorunlu tuttuğu yeni uygulama olan Qr kode etiketleme çalışmaları da devam etmektedir” dedi.

Ergaz-Antalya-İdari-Toplanti-yonetim-2016-(89)

Yağız, sektörümüzde iddialı bir firmayız!

Toplantının açılış konuşmasını Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız yaptı.

Yağız, Enerji sektörü ve şirket faaliyetleri hakkında genel bilgi verdikten sonra yapılan yatırımlar ve gelecek dönemle ilgili hedeflerden bahsetti.

Toplantıda açılış konuşması yapan Ergaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, “2016 yılı yedi aylık dönemi genel olarak değerlendirmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Biz iddialı bir firmayız, gelecek için planları programları olan bir firmayız. Enerji sektöründe ülkemizin en güçlü firmalarından biriyiz. Diğer rakip firmalar tüp üretmekten kaçınırken, biz şirket olarak tüp üretimine yatırım yaparak sektörde ne kadar iddialı olduğumuzu göstermekteyiz.

Bugün burada ortaya çıkan fotoğrafta, şirket yöneticileri, Bölge Müdürleri, Tesis Müdürleri, Saha Satış Sorumluları, Birim Müdürleri, Depo Sorumluları olarak bizlere gelecekte nasıl bir sorumluluk üstlendiğimizin önemini hatırlatacaktır.

Ülkemizin 2023 hedeflerine programlarından sapmadan ulaşacağına inandığımız gibi, firmamız da 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Emin olun,  2023 yılında  300 – 350 akaryakıt istasyonu olan ve  500 Bin ton akaryakıt satan bir şirket olacağız.  Bunun temellerini özverili çalışmalarla sizler atıyorsunuz, yani sizler bugün yaptığınız çalışmalarla önümüzdeki yıllarda şirket tarihinde yerinizi almış ve adınızı gururla yazdırmış olacaksınız. Dolayısıyla bu toplantıda sürecinde tüm arkadaşların şirketin başarısı için daha nasıl verimli olabilirim sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini görmek memnuniyet verici bir durumdur. Ben şirket adına sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı sonrası katılımcılara katılım belgeleri verildi.

İlgili Haberler

Ekonomi
28 Mart 2024
Emekliye 8.000 TL ikramiye ödemeleri bugün başladı! Bakan Işıkhan duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, açıklama yaptı. Kamu bankalarından 4A, 4B, 4C’lilere 8 bin TL ikramiye ödemeleri bugün başladı. İşte kamu bankası ikramiye ödemesine dair detaylar haberimizde… Emeklilere müjdeler 2024 yılında sıralanıyor. İlk kez yüzde 50 oranında gerçekleştirilen maaş zamlarından sonra bayram ikramiyelerine de yüzde 50 zam gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Karne hediyesi verilecek! Tüm öğrencilere Bakanlık 6.500 TL yatırıyor!

Yaz tatili gelmeden başvuran vatandaşlar 6 bin 500 TL eğitim desteğinden yararlanıyor. Tüm kademelerde eğitim alan öğrenciler için nakdi destek sağlanıyor. İşte okuyan öğrenciler için sağlanan nakdi destek ödemesine dair detaylar haberimizde… Öğrenciler için devlet çeşitli alanlarda destekler sağlamaya devam ediyor. Okuyan çocuğu olan aileler için nakdi yardımlar büyük önem taşıyor. Hanelerin düşük gelirli olması […]

Ekonomi
28 Mart 2024
İşi olmayana şartlı devlet desteği! 9.809 TL maaş almak isteyen bunu yapıyor!

Devlet işi olmayan vatandaşlara tek şartla maaş veriyor. 9 bin 809 TL maaş desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşların ise başvuru yapması gerekiyor. İşte işi olmayanlara şartlı devlet desteğine dair detaylar… Vatandaşların ekonomik koşullar çerçevesinde yaşadığı maddi zorluklara devlet çözüm üretmek için çeşitli projeler geliştiriyor. Ülkemizdeki vatandaşların ekonomik olarak ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına sunulan desteklerden birisi de çalışmayan, […]

Ekonomi
28 Mart 2024
4 kategoride olan dikkat: 2180, 3620, 5430 gün primle emeklilik başvuruları açık! 1992 – 2019 girişliler

4 kategoride emeklilik onaylandı. 2180, 3620, 5430 prim günü olanlar başvurularını yapabiliyor. 1992 ile 2019 arası sigorta girişi yapılanlar dikkat etsin. İşte 1992, 2000, 2002, 2004, 2008 sigorta girişlilere erken emeklilik başvurusu detayları… Emeklilik için gün sayan vatandaşlara SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) uzmanları erken emekliliğin formüllerini tek tek açıklıyor. Erken emekli olmak isteyen vatandaşlar içinse […]