SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Tuzla’da Başkan Yazıcı, Fetö tarafından tehdit edilmiş

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı FETÖ’ye ait kurumlara yönelik mücadeleleri esnasında çok zorluklar yaşadığını dile getirdi.
3 yıldır bölgesindeki üniversite nedeniyle FETÖ’yle mücadele ettiklerini Posta Gazetesine verdiği röportajda dile getiren Başkan Yazıcı, tehditlere rağmen yılmadıklarını, yargı kararlarıyla sürekli mağdur edildiklerini söyledi.
Süreç, 2014 seçimlerinden önce başlamıştı. O dönem çok büyük sıkıntılar yaşadık. Ama tehditlere rağmen mücadelemizden bir an olsun vazgeçmedik. 17-25 Aralık’tan sonra Süleyman Şah Üniversitesi’nin inşaatı sürerken tutanaklar tuttuk. Ruhsat almışlar ancak iskanı yok, öğrencisi vardı. Durumu YÖK’e bildirdik. Bize dava açtılar.
sadi-yazici

Bir dava sonucunda ‘üniversite olabilir’ diye mahkeme kararı geldi. Yine tutanak tuttuk. Bu tutanağa da karşı dava açtılar. Yine bir hakim ‘üniversite yapılabilir’ kararı verdi. Sonra ruhsatı iptal ettik. Buna rağmen hukuk dışı hakim kararları geldi. 5-6 ay önce içindeki kantini denetlemek istedik. Polis zoruyla girdik.

Kantini kapattık ama yine yürütmeyi durdurma aldılar. Burada bir okulları daha var. Tadilat yapmışlar ancak iskanı ve ruhsat yok. Oradan da bir sonuç alamadık. Yurt binasına başlamışlardı.
Onun için de tutanak tutup, tapuda şerh koymuştuk. Bize davalar açmışlardı. Çok ciddi tehditler aldık. Ama umursamadık. Böyle kötü bir süreçti.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]