MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Genel, Manşet, Toplum » Kartal’da 3 katlı binanın merdiveni çöktü, anne-kız mahsur kaldı

Kartal’da 3 katlı binanın merdiveni çöktü, anne-kız mahsur kaldı



Kartal’da 3 katlı bir binanın merdiveni çöktü. Binada mahsur kalan anne ve kızı itfaiye ekipleri kurtardı.
Olay, Kartal Esentepe Mahallesi Semerdağ Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, baba ve oğlu eve çıkarken bir anda binanın merdivenleri çöktü. Şans eseri baba ve oğlu yaralanmazken, anne Halise Sepetci (52) ve kızı merdivenleri çöken binada mahsur kaldı. Anne ve kızın mahsur kalması üzerine mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine intikal eden ekipler, balkona dayadıkları merdivenle anne ve kızını kurtardı.

kartalda-bina-merdiveni-coktu
Burak Sepetçi, “Biz babamla yukarı çıkıyorduk. Yukarı çıkarken birden merdiven göçtü, altında kimse yoktu. Çökerken biz hemen aşağıya kaçtık” dedi.
Anne Halise Sepetçi ise, “Birdenbire göçtü. Eşimle oğlumun üzerine. Allah’tan onlara bir şey olmadı” diye konuştu.

İSTANBUL (İHA) –

📆 30 Ağustos 2016 Salı 23:55   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR