SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Hızlı Servis, Güvenlik ve Kalite Petlebi.com’da!

Yayınlanma:
ABONE OL

İnternet alışverişi ülkemizde her geçen gün artıyor ve yeni yeni bir çok farklı online alışveriş sitesi açılıyor, online alışveriş siteleri arasında öne çıkan bir sektörde evcil hayvan alışverişi. bu alanda kurulduğu günden beri sağlam ve hızlı adımlarla ilerleyen bir site olan petlebi.com kullanıcı kitlesini her geçen gün arttırıyor.

Web sitesi tasarımı itibariyle oldukça şık ve çok hızlı bir yapıya sahip. Kullanıcıların aradıkları ürünleri en hızlı biçimde bulabilmesi için gelişmiş filtreleme sistemi mevcut.
Sitede yayınlanan ürünlerin detaylı içerikleri ve analizleri son derece okunabilir biçimde yazılmış ve kullanıcıların her türlü sorusuna yanıt verebilmek için canlı destek hattı 09:00 – 18:30 arasında hizmet veriyor.

Petlebi.com’u diğer online petshoplardan ayıran farklı özelliklerinin arasında İstanbul içi verilen siparişlerin aynı gün müşteriye teslim edilmesi, rehber, yuva arayanlar bölümü ve fotoğraf yarışması bölümü bulunuyor. özellikle İstanbul içi aynı gün teslimat gayet başarılı ve hızlı biçimde işliyor. Sitede bulunan tüm Hill’s marka kedi maması ürünlerine indirimli ve hediyeli olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği yuva arayanlar bölümü sayesinde bugüne kadar binlerce yuvasız evcil hayvan sokaklardan kurtulup yeni ailelelerinin yanında yuva buldular. Petlebi.com ürün yelpazesi olarak oldukça geniş bir kataloga sahip. Dünyanın en kaliteli markalarının ürünlerine petlebi.com’da oldukça hızlı ve gayet ekonomik fiyatlara ulaşabilirsiniz. Petlebi.com’da bulunan tüm kedi mamaları ve köpek mamaları indirimli ve hediyeli.

Tüm mamalarında tazelik garantisi sunan site ayrıca kullanıcılarının yorumlarına önem vererek sürekli yeni geliştirmeler yapıyor ve yeni hizmetler sunuyor. Haftalık gotoğtaf yarışması, rehber, soru&cevap ve yuva arayanlar bölümü sitenin sosyal yüzünü yansıtıyor.

Köpek maması satın almak için petlebi.com’un hızlı ve güvenli alışveriş adımlarını kullanmak çok kolay. 128 Bit SSL sertifakalı güvenlikle korunan ödeme adımları oldukça kolay kullanılabiliyor, sitede yayınlanan tüm ürünler %10 indirimli ve hediyeleriyle beraber olarak sipariş sahiplerine özenle teslim ediliyor. Siparişinizin her adımında size gelen sms ve e-postalar sayesinde siparişinizi merak etmenize gerek kalmıyor.

Kedi mamaları arasında Acana, Orijen, Hill’s, Royal Canin, Pro Plan gibi markaların yer aldığı sitede bulunan ürünleri incelemek ve kullanıcı yorumlarından faydalanmak oldukça zevkli, özellikle kullanıcı yorumlarıyla alacağınız ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabiliyorsunuz. Kedi maması fiyatları oldukça ekonomik olan sitede bir çok farklı mamanın yanı sıra kedi konserve mamaları, tasmalar, oyuncaklar ve kum da bulabilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]