Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Zabıta 190. yılı nedeniyle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Kartal Zabıtası görevlileri, Kartal Belediyesi’ne ait Ada Kartal Hotel’de gerçekleştirilen yemeğin yanısıra bu önemli günlerini, sanatçılar Özgür Uğur ve Taner Özdemir’in seslendirdiği türkülerle kutladı. Yemeğe katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Zabıta personeline, çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Zabıta Haftası’nı kutladı.
Zabıta Teşkilatının 190. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen yemeğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Fehmi Okay, Dr. Turgut Mermertaş, Nuran Keriş, Kartal Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Taner Özdemir, Meclis üyesi Mustafa Yüksel, birim müdürleri ve Zabıta Müdürlüğü personeli ile eşleri katıldı.
Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün, yaptığı konuşmada, ” Halkın sağlığı ve huzuru için yedi gün yirmi dört saat hizmet veriyoruz. Daha yaşanabilir bir Kartal için herkese önemli görevler düşüyor. Zabıta teşkilatı geçmişten bugüne, halkın sağlığı ve huzuru için çalışarak gelmiştir. Görev ve yetki alanımıza giren konularda, en iyi hizmeti sunabilmenin gayretindeyiz. Bundan sonra da aynı sorumlulukla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“Türkiye’nin en iyi zabıta ekibi Kartal Zabıtası”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en iyi zabıta teşkilatının Kartal Zabıtası olduğunu söyledi. Başkan Altınok Öz, ” Türkiye’nin en iyi Belediye zabıtası, Kartal Belediye Zabıtası’dır. Rüşvetin dönmediği, halka zulüm yapılmayan teşkilat Kartal Zabıtası’dır. Gece, gündüz, yağmur, çamur demeden her daim 24 saat görevde olan zabıta Kartal Zabıtası’dır. O yüzden sizlere teşekkür ediyorum. Kartal doğru yoldadır, güzel yoldadır. Sizin amiriniz olmaktan büyük gurur duyuyorum” dedi.
İlgili Haberler
AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya ve İletişim Eğitimine başladı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi, İstanbul Depremine Karşı Teyakkuza Geçti
Kartal Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Unutulmaz Konser
Kartallı Kürek Sporcusu Fatih Ünsal, Türkiye Şampiyonu oldu Avrupa Yolunda!