SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor, Tekirdağ deplasmanından puansız ayrıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor ilk deplasman maçından puansız ayrıldı.

Kartalspor Spor Toto 3.lig’in 2.haftasında deplasmanda Tekirdağspor’la karşı karşıya gelirken her iki yarıda kalesinde gördüğü gollerle karşılaşmadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Taner Gülleri Tekirdağspor maç kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Batuhan Özgür, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Tahsin Hacımustafaoğlu, Samet Eser, Volkan Yılmaz, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem, Baran Basut, Dündar Denizhan, Yusuf Ocak ve Görkem Güven’i dahil ederken sahaya Osman, Ozan, Sait, Burak, Zafer, Yasin, Samet, Tahsin, Yusuf, Dündar ve Aytek onbiri ile çıktı.

tekirdag-kartalspor

Saat 16:30’da Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda başlayan karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerimizden Eser Birinci yönetirken yardımcılıklarını Gökhan Coşar ve Cengizhan Öztürk üstlendi. Müsabakada dördüncü hakem olarak Mustafa Çavuş görev yaptı.

Kartalspor Kulüp Başkanı Taner Özdemir ve Başkan Vekili Görkem Akdağ Tekirdağ’da Kartalspor’u yalız bırakmazken İstanbul’dan giden yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu tribündeki yerini alarak karşılaşma boyunca takımlarına destek verdi.

Karşılaşma öncesi yapılan para atışında Tekirdağspor kale seçimini yaparken maça Kartalspor başladı.

2.dakika da savunmanın solunda Sait’in uzaklaştırmak istediği top rakibe takıldı, ceza sahasına yapılan ortayı Burak Yılmaz uzaklaştırdı.

5.dakika da Tekirdağspor’dan Kemal Özyurt atak yönünün solunda köşe gönderine yakın bir bölgede, Samet’in müdahalesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi faul verdi. Ceza sahasının solundan ön direğe doğru sert orta şeklinde kullanılan serbest vuruşu savunma uzaklaştırdı, tekrardan ceza sahasına doldurdular, Kartalspor’lu oyuncular ofsayt beklerken Abdulkadir Kaplan kafayla dokundu kaleci Osman topa sahip oldu.

7.dakika da Abdulkadir ve Rıza Şen paslaşarak hızla Kartalspor ceza sahasına yaklaştı, Rıza ceza sahası içerisinde Abulkadir’e yerden ortasını yaptı Sait son anda araya girerek topu kornere göndererek tehlikeyi uzaklaştırdı. Sol köşe gönderinden kullanılan köşe vuruşunda Abdulkadir kafayı vurdu kaleye giden top rüzgarında etkisiyle direğe çarparak oyun alanına döndü sonrasında Aytek topu uzaklaştırdı.

16.dakika da Sait orta saha çizgisiyle taç çizgisinin birleştiği noktada rakibine faul yaptı, ceza sahasına orta şeklinde kullanılan serbest vuruşta Osman topa yükseldi fakat rakibin darbesiyle topu ıskaladı, yere düşen topu Kemal Özyurt ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

23.dakika da Burak Yılmaz orta yuvarlakta rakibine kayarak müdahale etti ve topu rakibinden kurtardı, karşılaşmanın hakemi Burak’ın hareketini sert buldu ve Burak’a sarı kart gösterdi.

24.dakika da Tekirdağspor’lu oyuncular serbest vuruşu kullandı top Zafer’den döndü, dönen topu kaleye gönderdiler kaleci Osman topu kontrol etti. Bu pozisyonda midesine top gelen Zafer kısa süreli sakatlık yaşadı.

32. dakika da kaleyi hafif soldan gören bir pozisyonda Tahsin’e faul yapıldı. Aytek topun başına geçti beş kişilik baraj oluşturdular Aytek’in vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

34.dakika da bu sefer kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktada Kartalspor faul aldı. Tahsin savunmaya baskı yaptı, kafayla topu önüne almak isterken savunma oyuncusu Hasan Can’ın ayağı Tahsin’in yüzüne gelince maçın hakemi Hasan Can’a sarı kart verdi.

36.dakika da serbest vuruşu Zafer kullandı savunmaya çarpan top kornere gitti. Sağ köşe gönderinden kullanılan köşe vuruşunda savunma kafayla topu dışarı gönderdi. Bu sefer sol köşe gönderinden arka direğe doğru kullanılan köşe vuruşunda Sait kafayı vurdu top dışarı gitti.

39.dakika da sağ çaprazda Tahsin yerde kaldı, serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına geçen Zafer’in vuruşunda top barajdan geri geldi

42.dakika içerisinde Aytek ver kaçlarla ceza sahasına girdi vuruşunu yaptı savunma son anda uzaklaştırdı.

43.dakika da Tekirdağspor savunmadan hızlı çıkarken orta sahanın sağında taç çizgisi üzerinde Samet Eser rakibi Alpay Koldaş’a omzuyla dokundu Alpay oyun alanı dışına doğru düşerken karşılaşmanın hakemi Samet’e sarı kart gösterdi. Alpay’ın bu pozisyonda omzu çıkınca karşılaşmaya devam edemedi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İlk yarıyı Kartalspor mağlubiyetle kapatırken ikinci yarıya ev sahibi Tekirdağspor başladı. Teknik direktör Taner Gülleri ikinci yarıda Dündar’ın yerine Recep’i oyuna dahil etti.

50.dakika da Aytek ceza sahasının solunda çizginin hemen önünde Tahsin’in pasıyla topla buluştu, ortasını yapmak isterken top savunmanın eline çarptı. Kullanılan serbest vuruşu savunma uzaklaştırdı, Yasin Şahan topu kontrol ederek tekrardan ceza sahasına doldurdu, savunma arkasına sarkan Burak Yılmaz topla buluştu, top ayağından açılınca kayarak topa dokunmak istedi, kaleci Taner’de yatarak topa müdahale etmek isteyince iki oyuncu çarpıştı karşılaşmanın hakemi Tekirdağspor lehine faul verdi.

52.dakika da Kartalspor savunmasının hatasını Tekirdağspor’dan Mehmet Ali Kıran değerlendirmek istedi, oluşan karambolde topa vurdu, top az farkla dışarı gitti.

56.dakika da rakip yarı alanın ortalarında Recep Yaşar ve Hasan Can Özkan’ın girdiği ikili mücadele sonrasında karşılaşmanın hakemi Kartalspor lehine faul kararı verdi. Samet’in ceza sahası içerisine gönderdiği serbest atışı kaleci Taner kontrol etti.

58.dakika da sol kanattan Zafer’in ortasına arka direkte Görkem kale önündeki Recep’in önüne indirdi, Recep sol kanattan bindiren Ozan’ın önüne attı, Ozan’ın ortasını savunma uzaklaştırdı ve pozisyon ani gelişen Tekirdağspor atağına dönüştü. Tekirdağspor’lu oyuncunun vuruşunda kaleci Osman iki hamlede topu kontrol etti.

62.dakika Kartalspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Ozan Solak ortasını yaptı, ceza sahasının arkasında bulunan Tahsin topu kontrol edemeyince rakibe kaptırdı, sonrasında rakibine arkadan yaptığı müdahale sonucunda sarı kart gördü.

64.dakika da Kemal Özyurt sağ kanattan Kartalspor savunma oyuncularını eksilterek geldi, Kartalspor savunması son bir müdahaleyle topu kornere gönderdi. Kullanılan köşe vuruşunda ön direkten arkaya doğru aşırtıp sol çaprazda Rıza Şen’le topu buluşturdular, Rıza’nın çaprazdan sert şutunda kaleci Osman son anda topu çeldi.

69.dakika içerisinde Kemal Özyurt ceza sahasının içinde kendini yere bırakınca karşılaşmanın hakemi ikinci sarı karttan kırmızı kartla bu oyuncuyu oyun alanının dışına gönderdi.

70.dakika da sol kanatta Zafer rakibinden sıyrıldı, ceza sahasına giren Tahsin’le topu buluşturdu, Tahsin penaltı noktası üzerindeki Aytek’e topu aktardı, Aytek gelişine ayağının üstüyle aşırtma bir vuruş yaptı, top üst ağlarda kaldı.

74.dakika da Recep ceza sahası içine koşu yapan Baran’ın önüne ara pasını attı, savunmada Hasan Can son anda araya girerek topu kalecisine kazandırdı.

76.dakika Recep sağ kanatta rakibinden sıyrılarak ön direğe ortasını yaptı, Baran topa hareketlendi fakat kaleci Taner son anda topu kornere gönderdi. Sağ köşe gönderinden Tahsin’le kullanılan köşe vuruşu diğer taraftan dışarı gitti.

80.dakika da Aytek ceza yayı içerisinde Hakan Sayar tarafından düşürüldü, karşılaşmanın hakemi devam kararı verirken pozisyon hızlı gelişen Tekirdağspor atağına dönüştü, ceza sahası içerisindeki karambolde yere düşen rakip oyuncu topa elle temas edince Kartalspor kalesinde yaşanan tehlike sona erdi.

82.dakika da orta yuvarlağın rakip yarı alanına bakan kısmında Görkem Güven’le Hakan Sayar topa kayarak müdahale etti, Hakan’ın Görkem’e teması sert olunca maçın hakemi Hakan’a sarı kart gösterdi.

83.dakika da Tahsin sol çaprazdan sert vurdu kaleci Taner topu doksan tabir edilen bölgeden çıkarttı.

90+3.dakika da taç çizgisi üzerinde üç Kartalspor oyuncusu topu rakibinden alamadı, sol kanatta topla buluşan Mehmet Küçükdurmuş önce kaleci Osman’dan kurtuldu sonra vuruşunu yaptı ve durumu 2-0 yaptı.

90+4.dakika da ceza sahası önünde Görkem düşürüldü, kazanılan faul atışında Samet dokundu Ozan vurdu rakibe de çarpan top üstten dışarı çıktı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale önünde yaşanan karambolde Tahsin vurdu, savunmaya çarptı Görkem vurdu yine savunma uzaklaştırdı ve bu pozisyon sonrasında karşılaşmanın hakemi maçı bitirdi.

Maçın bitiş düdüğü sonrasında Teknik ekip, futbolcular ve yöneticiler oldukça üzgün görünürken Kulüp Başkanı Taner Özdemir futbolcuları teselli eden isim oldu.
Kartalspor bu mağlubiyetle 1 puanda kalırken önümüzdeki hafta sahasında Ankara Demirspor’u konuk edecek.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]