SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor Nazilli Belediyespor’a 3-0 yenilerek Kupa’ya 2.Turda veda etti

Yayınlanma:
ABONE OL

Ziraat Türkiye Kupası’na 1. Eleme turundan katılan ve ilk turda sahasında Maltepespor’u eleyerek bir üst tura çıkmaya hak kazanan Kartalspor  2.Eleme turunda deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Teknik direktör Taner Gülleri Nazilli Belediyespor müsabakasının 18 kişilik kadrosuna Armağan Önür, Ömer Bozyiğit,  Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Tahsin Hacımustafaoğlu, Samet Eser, Onur Acar, Furkan Çarkçı, Yasin Şahan, Ender Kaya, Tugay Kaya, Safa Serbest,Batuhan Özgür, Yusuf Ocak, Görkem Güven, Volkan ve Baran Basut’u dahil ederken sahaya Armağan, Ömer, Tugay,Sait, Batuhan, Onur, Samet, Volkan, Yusuf, Görkem ve Baran onbiri ile çıktı.

Kartalspor karşılaşmanın ilk yarısında sergilediği etkili oyunuyla, oyun kontrolünü elinde tutan taraf olurken Baran, Volkan ve Yusuf’la birbirinden önemli gol pozisyonlarından yararlanamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısına kontrollü başlayan takımımız beklenmedik hata sonrasında kalesinde golü görünce oyun disiplininden uzaklaştı ve karşılaşmayı 3 farklı mağlubiyetle kapattı.

nazilli-mac-kartalspor

Nazilli İlçe stadyumunda saat 15:00’da başlayan karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemlerimizden Serkan Önsal yönetirken yardımcılıklarını Birtan Yavuz ve Mehmet Akıncık üstlendi. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Burak Celep görev aldı.

Karşılaşma öncesi yapılan para atışı sonrasında Nazilli Belediyespor kale seçimini gerçekleştirirken müsabakaya Kartalspor başladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Kartalspor olurken 5.dakika da savunma arkasına atılan topla buluşan Baran Basut kaleciyle karşı karşıya kaldı, ceza sahası dışından bekletmeden vurmayı denedi, top Baran’ın açısını kapatan kaleci Metin Uçar’da dönerken Baran topu takip edip tamamlamak istedi fakat kaleci Metin tehlikeyi uzaklaştırdı.

8.dakika da sol kanattan Görkem ilerlemek isterken yerde kaldı, karşılaşmanın hakemi faul kararı verirken serbest vuruşu Görkem kullandı, Görkem’in ceza sahasına gönderdiği topa kaleci Metin sahip oldu.

13.dakika da yine Görkem sol kanattan içeri doru girmek isterken Hakan Duran tarafından düşürüldü, Hakan bu pozisyonda sarı kart görürken serbest vuruşu Onur Acar ceza alanı içerisine doğru kullandı, Sait savunma oyuncusu Hüseyin Bülbül’le topa yükseldi Sait’in kafa vuruşunda top Hüseyin’den sekerek ceza sahası önüne düştü, Nazilli Belediyespor’lu oyuncular topu kapıp hızlı atağa çıkmak isterken Onur Acar faul yaptı ve sarı kart gördü.

16.dakika da Nazilli Belediyespor’dan Halil Zeybek sağ kanatta topla buluşarak ceza sahasına girdi, çapraz pozisyonda açısı dar olmasına rağmen vuruşunu yaptı, kaleci Armağan ayaklarıyla çıkarttı.

17.dakika da savunma arkasına atılan topla Volkan Yılmaz buluştu, topu ilk hamlede istediği gibi önüne alamayınca üç oyuncu altıpas önünde Volkan’dan topu kapmak için müdahale etti, Volkan dar alanda şık hareketlerle rakiplerinden sıyrılıp kaleciyle karşı karşıya kaldı fakat bu esnada top eline temas edince karşılaşmanın hakemi oyunu durdurdu.

20.dakika da Görkem sol kanatta topla buluştu, son çizgiye kadar indi rakibinden kurtararak arka direkte bomboş pozisyondaki Volkan’a pasını aktarmak istedi fakat topa çok kötü vuru ve top yan ağlarda kaldı.

28.dakika da Baran Basut rakip ceza yayının sağ tarafında topla buluştu, uzak direğe vuruşunu yaptı top az farkla dışarı çıktı.

38.dakika da Kartalspor kalesini sağ çaprazdan gören bir noktada Batuhan rakibini düşürünce karşılaşmanın hakemi faul kararı verdi. Ali Akburç’un kullandığı serbest vuruş üst direğe çarparak dışarı çıktı.

43.dakika da sol taç çizgisi yanında Yusuf topu kontrol ederek ceza sahasına girdi ve sol çaprazdan kaleye vurmayı denedi. Bu pozisyonda kale önünde müsait pozisyondaki Baran Basut ve Volkan Yılmaz, pozisyon sonrasında Yusuf’a neden pas vermedin diye sitem etti.

44.dakika da Yusuf yine sol çaprazdan ceza sahasına girdi, kale önünde Görkem ve Volkan müsait pozisyondaydı, o kaleye vurmayı tercih etti top stadın dışına gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan Kartalspor istediği golü bulamayınca 0-0 beraberlikle soyunma odasına girdi. İkinci yarıya Nazilli Belediyespor başlarken ilk yarıda sakatlık yaşayan Batuhan Özgür yerini Zafer Çuvalcı’ya bıraktı.

46.dakika da Nazilli Belediyespor’dan Halil Zeybek sol çaprazda topla buluştu, bekletmeden vurdu top az farkla dışarı çıktı.

48.dakika da Fatih Üge ve Atilla Yıldırım verkaçlarla ceza sahamızın önüne kadar geldi, Fatih Üge vuruşunu yaptı, top savunmamıza çarparak dışarı gitti.

49.dakika da orta yuvarlağın hemen önünde serbest vuruş kullandılar, yerden kullandıkları serbest vuruş Onur Acar’da kaldı, Onur topla çıkmak istedi fakat yediği baskı sonucu topu kaybetti, rakip sol kanattaki Fatih Üge ile topu buluşturdu, Fatih’in çaprazdan vuruşunda top Kartalspor ağlarına gitti 1-0
52.dakika da Görkem sol çaprazda hava topuna çıktı sonrasında yerde kaldı, karşılaşmanın hakemi faul kararı verirken serbest vuruşu Görkem doğrudan kaleye doğru kullandı top direğin dibinden dışarı çıktı.

60.dakika da Yusuf ceza sahasının hemen köşesinde, kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktada rakibine faul yaptı, kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içerisinde uzaklaştıramadığımız topa Atilla Yıldırım kafa vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu. 2-0

65. dakika da sol taç çizgisine yakın bir noktada Kartalspor serbest vuruş kazandı, Yasin Şahan atışı ceza sahası dışındaki Samet Eser’e yerden pas olarak kullandı, Samet çok sert vurdu top az farkla direğin dibinden dışarı gitti.

69.dakika da bu sefer Baran Basut uzaktan şut çekti top üstten dışarı çıktı.

71.dakika da Atilla Yıldırım sağ çaprazdan ceza sahasına girdi açısı daraldı fakat Atilla uzak direğe vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.

73.dakika da oyuna sonradan dahil olan Mert Çapar sağ kanada doğru savunma arkasına koşu yaptı, topla buluştu sağ çaprazdan ceza sahasına girdi Ömer onu perdelerken Mert yakın direğe vuruşunu yaptı kaleci Armağan topu direğin dibinden dışarı tokatladı.

76.dakika da sağ çaprazda Yasin Şahan Ali Akburç’u düşürdü, kullanılan serbest vuruş baraj içindeki Sait’ten döndü açılan topu kale içine doldurdular bu sefer Onur karşıladı, Safa Serbest kaptığı topla hızlı çıkarken faulle durduruldu.

79.dakika da orta alanda Yusuf Ocak, Ali Akburç’a faul yaptı, Ali faul sonrası şiddetli bir şekilde Yusuf’a tepki gösterince kaptan Sait olaya müdahil oldu bu pozisyonda Ali ve Sait sarı kart gördü.

83.dakika da Melik Yeğin sol kanattan ceza sahasına girip yerden penaltı noktasına orta yapmak istedi, Sait son anda ayak koydu, sol çapraza açılan topla buluşan Berkay Öztuvan gelişine çok sert vurdu top kaleci Armağanda kaldı.

84.dakika da Sait topla çıkarken topu kaptırdı, topla buluşan Yüksel Kayaalp sağ kanattan eksilte eksilte ceza sahasına kadar girip vuruşunu yaptı kaleci Armağan topu çeldi.

88.dakika da sol kanatta topla buluşan Yusuf ceza sahası içindeki Baran’a ortasını yaptı, Baran kafayla Volkan’a bıraktı, Volkan istediği gibi vuramayınca top dışarı çıktı.

90.dakika da sol kanattan kullanılan taç atışında Safa topla buluştu, dar alanda rakiplerinden topu kurtararak altıpas üzerindeki Baran’a yerden pasını çıkarttı, savunma Baran’da önce topu tehlikeli noktadan uzaklaştırdı.
Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave edildi.
90+2’da Volkan uzaktan vurmayı denedi top üstten dışarı gitti.

90+4 Atilla Yıldırım sağ çaprazda aldığı topla sol çapraza kadar ilerledi, savunma oyuncuları Atilla’yı durduramayınca Atilla sol çaprazdan uzak direğe vuruşunu yaptı ve karşılaşma bu golle sona erdi. 3-0

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]