SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor Bayburt’tan 1 – 0 yenik döndü

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 3.lig 10.hafta karşılaşmasında deplasmanda Bayburtspor ile karşılaşan Kartalspor müsabakanın 33.dakikasında kalesinde gördüğü golle yenik duruma düşerken geride kalan dakikalarda puan getirecek goller bulamayınca müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Teknik direktör Taner Gülleri Bayburtspor maçının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Baran Basut, Samet Eser, Onur Acar, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem, Tugay Kaya, Dündar Denizhan, Yusuf Ocak, Tahsin Hacımustafaoğlu ve Volkan Yılmaz’ı dahil etti.

Gülleri ilk onbirde ise Kalede Osman Şimşek, savunmada Ozan Solak, Emrah Taysi, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Önlerinde Onur Acar, Samet Eser, Orta alanda Recep Yaşar, Yusuf Ocak, Volkan Yılmaz ve ileri uçta Aytek Öktem’e şans verdi.

Bayburt Genç Osman Stadyumunda saat 14:00’da başlayan karşılaşmayı Bursa bölgesi hakemlerimizden İsa Yücel Çırakoğlu yönetirken yardımcılıklarını Çetin Demirhan ve Ata Bayraktar üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Selkan Sabancı görev aldı.

Kartalspor maça Bordo forma, bordo şort ve bordo konç ile çıkarken kaleci Osman Şimşek yeşil forma giydi. Rakip Bayburtspor ise Sarı forma sarı şort ve sarı konç ile çıktı. Bayburtspor kalecisi Erhan Kırcı ise kırmızı formayı tercih etti.
Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen para atışı sonucu Bayburtspor takım kaptanı Yener Demirci kale seçimini yaparken karşılaşmaya Kartalspor başladı.

kartalspor-bayburt-mac-fot-2

Maçtan dakikalar.

6.dakika da Onur Acar’ın Kartalspor yarı alanından uzaklaştırmak istediği topu Yasin Tosun kazandı uzaktan kaleye vurmayı denedi fakat top farklı şekilde dışarı çıktı.

9.dakika da orta yuvarlağın rakip yarı alana bakan kısmında, sağ kanada yakın bir bölgede Bayburtspor’dan Yener Demirci’nin yaptığı faul sonrasında Volkan Yılmaz serbest vuruşu kullandı, savunmanın kafayla uzaklaştırmak istedi top tekrardan Volkan’da kaldı, Volkan tekrardan ceza sahası içerisine ortasını yaptı, Aytek ceza sahası içerisinde topu kontrol etti, vuruşunu yaptı savunma son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

11.dakika da Kartalspor yarı alanın sağında Onur Acar rakibine faul yaptı, serbest vuruşu Bayburtspor adına Yener kullanırken ceza sahasına ortaladığı topu Aytek uzaklaştırdı.

12.dakika da atak yönünün sağından kazanılan taç atışını Ozan Solak, Recep Yaşar’a doğru kullandı, Recep bekletmeden tekrardan Ozan’a pasını verdi, Ozan sağ çaprazdaki Aytek’le topu buluşturdu, Aytek’in şutunda top üstten dışarı gitti.

13.dakika da orta sahanın sağında Samet Eser topla çıkarken düşürüldü, Ozan serbest vuruşu kullandı, savunma arkasına koşu yapan Aytek topu göğsüyle kontrol ettiği sırada yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

14.dakika da sol kanatta Zafer topu taşımak isterken rakibe çarptı, Recep topla buluştu, savunma arkasına koşu yapan Yusuf Ocak’a pasını attı, Yusuf hareketlendi fakat kaleci Erhan Kırcı Yusuf’tan önce araya girerek topu uzaklaştırdı.

17.dakika da Volkan Yılmaz orta alanda topu kontrol etti rakibinden sıyrıldı, Aytek’le topu buluşturdu, Aytek sol kanattaki Zafer’e pasını aktardı, Zafer sol kanattan ilerledi, ortasını yaptı fakat kaleci topu kontrol etti.

19.dakika da kaleci Osman Şimşek kale vuruşu kullandı, top orta sahayı geçmeden Bayburtspor’dan Celal Hanalp’te kaldı, Caner topla birlikte hızla rakip yarı alanda ilerledi sol çaprazdan vuruşunu yaptı top az farkla direğin dibinden dışarı gitti.

23.dakika da Celal Hanalp’in ortasına ceza sahası arka tarafta Sinan Ayar kafa vurmak isterken Zafer Çuvalcı araya girerek topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

29.dakika da rakip yarı alanın ortasında Recep Yaşar’a faul yapıldı, serbest vuruşu Onur, Acar, Recep Yaşar’la paslaşarak kullandı ve topu tekrar aldı, Onur  sol kanattaki Zafer’in koşu yoluna atmak istedi fakat Zafer topa yetişemeyince top doğrudan dışarı çıktı.

31.dakika da Zafer ceza sahası içerisinde rakibinden önce topa müdahale ederek kornere gönderdi. Bu pozisyonda Zafer sakatlık yaşadı karşılaşmanın hakemi ilk müdahaleyi yaparken sonrasında sağlık ekipleri Zafer’in tedavisini gerçekleştirdi.

32. dakika da atak yönünün sağından kullanılan köşe vuruşunda  Onur Acar kafayla topu tekrardan kornere gönderdi.

33.dakika da aynı köşe gönderinden kullanılan köşe vuruşunda Yücel Yıldırım ceza sahası içerisinden kafa vuruşunu yaptı, Ozan ve Samet topu çizgi üzerinden çıkartmak istedi fakat Samet’in vuruşunda top üst ağlarda kaldı. 1-0

34.dakika da Baran Basut girerken Onur Acar çıktı.

34.dakika da Bayburtspor atak yönünün solunda faul atışı kazandı, Yener Demirci serbest vuruşu doğrudan kaleye kullandı, kaleci Osman Şimşek üst köşeden topu kornere tokatladı.

38.dakika da Aytek Öktem aldığı topla sol kanattan ceza yayının önüne doğru geldi, kaleyi karşıdan gören Recep Yaşar’ın önüne bıraktı Recep’in ceza sahası dışından sert vuruşunda top kalecide kaldı.

41.dakika da sol kanattan Yusuf’un ortasında ceza sahasının içindeki Aytek Öktem’den önce savunma oyuncusu Sergen Yılmaz topu taca gönderdi.

45.dakika da Bayburtspor atağında sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde Oltan Karakullukçu kafayı vurdu, yere çarparak kaleye yönelen topu Osman Şimşek kontrol etti.

Kartalspor soyunma odasına 1-0 mağlup girerken ikinci yarıya ev sahibi Bayburtspor başladı.

46.dakika da Recep Yaşar oyundan çıkarken Yasin Şahan oyuna dahil oldu.

47.dakika da Yusuf Ocak, Sinan Ayar’dan kaptığı topu Aytek Öktem’e kazandırdı, Aytek son çizgiye inerken ceza sahsına ortasını yaptı, bu noktada top savunma oyuncusunun eline çarparken karşılaşmanın hakemi devam dedi. Volkan Yılmaz bu pozisyonda hakeme tepki gösterince sarı kartla cezalandırıldı.

48.dakika da Kartalspor tehlikeli geldi, sol kanatta topla buluşan Baran Basut topu rakibinden kurtarmak istedi, kurtaramayınca geriye Yasin Şahan’a oynadı, Yasin sol kanattaki Yusuf’a pasını verdi Yusuf’un ortasında Baran Basut’un kafa vuruşunda top direğin dibinden dışarı gitti.

53.dakika da Bayburtspor atağında sağ kanada atılan topa savunmadan Erçin Ilgaz hareketlendi,  Yusuf bu pozisyonda geride kalınca Erçin ceza sahasına ortasını yaptı, Kartalspor savunması son anda kafayı vurarak topu kornere gönderdi.

54.dakika da Baran Basut sağ kanatta topla buluştu ceza sahasına ortasını yaptı, Yasin Şahan ve Volkan Yılmaz’dan önce savunmada Sergen Yılmaz topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

55.dakika da sağ kanatta topla buluşan Baran Basut rakibinden topu kurtaramadı topu kapan Bayburtspor savunma oyuncusu kaleci Erhan Kırcı ile oynadı, Baran kaleciye baskı yaptı, kaleci Erhan topu Baran’ın üzerinden takım arkadaşına atmak isterken top Baran’ın yüzüne çarptı ve Volkan Yılmaz’ın önüne doğru açıldı, karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda topun Baran’ın eline çarptığını belirterek Kartalspor’un pozisyonunu kesti. Baran hakeme bu pozisyonda yoğun tepki gösterdi.

57.dakika da ceza sahası içerisinde topla buluşan Emrah Taysi önü kapanınca geriye Baran Basut’a oynadı, sağ çaprazdaki Baran’ın ortasına arka tarafta Zafer Çuvalcı yetişti, bu sefer Zafer ortaladı savunma uzaklaştırdı.

59.dakika da sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortaya Oltan Karakullukçu kafayı vurdu, top üst direkten geri döndü.

62.dakika da Zafer topu kaptırdı, Kartalspor savunmadan çıkarken pozisyon birden Bayburtspor atağına dönüştü, ceza sahasına yapılan ortada Kartalspor savunması son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

65.dakika da sağ kanatta Baran Basut topla buluştu, Yasin Şahan’ın koşu yoluna bıraktı, Yasin ceza sahasının sağından içeri girdi son anda savunma kayarak topa müdahale etti ve kornere gönderdi. Baran’ın kullandığı köşe vuruşunda savunma topu uzaklaştırdı.

66.dakika da Kadir Samet Eser uzaktan kaleyi denedi, savunmaya çarpan top kornere gitti. Baran Basut sol köşe gönderinden korner atışını kullandı kale önünden savunma topu uzaklaştırdı, Zafer topla buluştu rakibinden sıyrılmak isterken topu kaptırdı, bu pozisyon Kartalspor kalesinde tehlike oldu, Osman Şimşek direğin dibinden topu tokatladı.

68.dakika da Samet Eser’in hatalı pasında Bayburtspor’lu oyuncular topu sağ kanada aktardılar, Bayburtspor’un savunma oyuncusu Erçin Ilgaz topla buluştu son çizgiye kadar inerek ortasını yaptı kaleci Osman Şimşek topa sahip oldu.

69.dakika da sol kanattan yapılan ortaya Oltan Karakullukçu kafayı vurdu, kaleye yönelen topu Zafer Çuvalcı son anda araya girerek uzaklaştırdı.

70.dakika da Kartalspor teknik ekibi Volkan Yılmaz’ı kenara alırken Dündar Denizhan’ı oyuna dahil etti.

71.dakika da Vehbi Furkan Yıldırım ceza sahası dışından vurdu kaleci Osman Şimşek topu çeldi.

74.dakika da Yener Demirci ceza sahası dışından şutunu çekti, top üstten dışarı çıktı.

82.dakika da sağ kanattan yapılan ortayı Oltan Karakullukçu indirdi, Hayri Mert Yomralıoğlu vurdu top direğin dibinden dışarı çıktı.

86.dakika da Kartalspor hızlı çıktı, rakip yarı alanın ortalarında Aytek topu aldı, rakibinden sıyrılırken yerde kaldı, kalktı top Kartalspor oyuncularındayken ve savunmayı eksik yakalamışken karşılaşmanın hakemi İsa Yücel Çırakoğlu bu önemli pozisyonda avantaj kuralını kullanmak yerine karşılaşmayı durdurdu. Bu pozisyonda Kartalspor’lu oyuncuların yoğun itirazı vardı.

87.dakika da Baran Basut uzaklardan çok sert vurdu, kaleci son anda topu çeldi,

Karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi.
90+5.dakika da sol kanattan yapılan ortaya Emrah Taysi kafayla vurdu top direğin dibinden dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kartalspor’un yaptığı baskılar sonuç vermeyince Kartalspor Spor Toto 3.lig’in 10.haftasında deplasmanda Bayburtspor’a 1-0 mağlup oldu. Kartalspor Çarşamba günü sahasında Kocaelispor’la karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]