Balıkesir’in Susurluk ilçesinde 1996’da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Abdullah Çatlı, ölümünün 20’nci yılında memleketi Nevşehir’de anıldı.
3 Kasım 1996 tarihinde Susurluk’taki kazada hayatını kaybeden Abdullah Çatlı için ölüm yıldönümünde Nevşehir’de anma programı düzenlendi. İlk olarak Kurşunlu Camii’nde mevlit okundu. Daha sonra Kaldırım Mezarlığı’nda düzenlenen törene, Çatlı’nın annesi Remziye Çatlı, kardeşi Zeki Çatlı, kızları Gökçen ve Selcan Çatlı, Haluk Kırcı, Oral Çelik, Yılma Durak ve il dışından ülkücüler ve yakınları katıldı.
Yılma Durak, “Şehidimiz Abdullah Çatlı’nın vefatının 20. sene-i devriyesinde kabri başında dualarımızla yâd ettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun” dedi.
İlgili Haberler
Burak Bora Anadolu Lisesi’nden Kan ve Kök Hücre Bağışı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi, İstanbul Depremine Karşı Teyakkuza Geçti
Kartal Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan Unutulmaz Konser
Kartallı Kürek Sporcusu Fatih Ünsal, Türkiye Şampiyonu oldu Avrupa Yolunda!