SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal’da HDP CHP ortak mitinginde CHP’liler yine zikzak yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

HDP’nin FETÖ ve PKK mücadelesine karşı gerçekleştirdiği ve CHP’nin de katılma kararı aldığı “Teslim Olmayacağız” adlı miting bugün Kartal’da gerçekleştirildi.

95 Sivil Toplum Örgütü ve iki siyasi partinin birleştiği mitinge yaklaşık bin kişi katıldı!

Mitingde CHP’liler tarafından sallanan Atatürk bayrakları ile Teröristbaşı Abdullah Öcalan posterlerinin yan yana olması da sosyal medyada tepkiye yol açtı.

CHP, son anda “provakasyona açık bir ortamın oluşması” uyarısında bulundu.

CHP, HDP’li grupların Kartal’da düzenlediği “Teslim Olmayacağız” adlı mitinge son anda katılmayacağını belirtmesi partililerin kafasını karıştırdı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı mitinge saatler kala “provakasyona açık bir ortamın oluşması” uyarısında bulunarak mitinge katılmama bildirisi yayınlaması, meydana gelerek mitinge katılan partilileri ikilemde bıraktı.

Bu duruma şaşkınlık içinde tepki gösteren CHP mensubu Atatürkçüler; “Biz Atatürk’ün partisi olan CHP’liler ne yapıyoruz Allah aşkına bizim bir çizgimiz var. Bu nasıl bir belirsiz politika sergilemektir. Atatürk’ün kurduğu parti terörist guruplarla aynı safta nasıl yer alabiliyor? Koskoca partinin düştüğü duruma bakarmısınız, bir mantıklı açıklama yapılsın”.
chp-kartalda-hdp-mitingi

Teröre destek veren HDP’lilerin tutuklanmasına ve FETÖ/PKK mücadelesi için ilan edilen OHAL’e karşı gerçekleştirilen mitingde CHP, HDP ve 95 STK buluştu. Ancak milyonların katılacağını iddia eden organizatörlere inat FETÖ ve PKK mücadelesini destekleyen vatandaşlar mitinge katılım göstermedi.

MİLYONLARI BEKLİYORLARDI 1000 KİŞİ İLE YETİNDİLER!

Birleşik Haziran Hareketi’ne ihale edilen CHP-HDP mitingine milyonlarca katılım bekleyen organizatörler alana sadece 1000 dolayında insan toplayabildi.

CHP DE İLAN ETMİŞTİ!

Parti tabanındaki tepkiye rağmen CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Pazar günü Kartal’da OHAL’e karşı düzenlenecek ‘Teslim olmayacağız’ mitingine katılacaklarını söylemişti.

TERÖRİSTBAŞI POSTERİNİN YANINDA ATATÜRKLÜ BAYRAK SALLADILAR!

Mitinge katılan az sayıdaki CHP’linin PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri sallayan HDP’lilerle birlikte Atatürk portreli bayraklar sallamaları sosyal medyada tepki topladı. #AtatürkPartisi PKK Kucağında etiketiyle tepkisini dile getiren sosyal medya kullanıcıları CHP’ye veryansın etti.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]