SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Halep için 105 TIR dualarla uğurlandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube, İHH İnsani Yardım Vakfı Sultanbeyli Temsilciliği, Sultanbeyli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü’nün paydaş olduğu  “İyiliğe Yol Ver” projesi kapsamında hazırlanan 105 yardım TIR’ı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kriz bölgelerine uğurlandı.

Gururluyuz…..

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat YAVUZ, Sultanbeyli’de görev yapan ve bu projeye canı gönülden destek olan başta üyelerimize ve kıymetli Sultanbeyli halkına teşekkür ediyorum. Özellikle söylüyorum; “Sultanbeyli’de yapılan yardımın yarısı İstanbul genelinde ancak yapılabildi. Bundan dolayı gururluyuz” dedi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ise ismini vermeden yardım yapmak isteyen hayır sahiplerine özellikle teşekkürlerini sunduğunu belirterek, “İHH’yı burada bulunan Hüseyin Oruç bey şahsında tebrik ediyoruz. Allah halkımızın verdiği biri bin yapsın” diyerek sözlerini dualarla bitirdi.

 

İhtiyaç çok fazla çalışmaya devam

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç da konuşmasında şunları söyledi: Sultanbeyli, İstanbul’daki en büyük çalışmayı yapan ilçe oldu. Ama böylesi bir felaket görmemiştik, binleri, milyonları bulan bir mağduriyet söz konusu. 2017 yılında da çalışmalara devam etmek zorundayız. Devletimiz Halep süreci içerisinde önemli bir iş yaptı. Ama bu sürece milletimiz de dahil oldu. İnsanlarımız evindeki reçelleri paylaşır duruma geldi. Buna hamd ediyoruz. İhtiyaçlar çok fazla çalışmaya devam etmemiz gerekiyor.

           

            Asil davranışınız insanlık için güzel bir örnek olmuştur

Törenin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın TOPÇU, bugün burada “İyiliğe yol ver” diyerek Halep, Başika, Musul, Kerkük, Bayırbucak’daki kardeşlerimize Büyük Türkiye’nin kardeşliğinin, diğergamlığının göstergesi olan 105 adet yardım TIR’ımızı uğurlamak için toplandık. Bu 105 TIR’ın doldurulmasında emeği katkısı olan her bir kardeşime, Devletimiz, Büyük Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız ve şahsım adına en kalbi duygularla şükranlarımı ve minnettarlıklarımı ifade ediyorum. Sizler Milletimizin yüksek duygu ve düşüncelerini temsil ediyorsunuz. Bu asil davranışınız insanlık için güzel bir örnek olmuştur, dedi.

İHH Sultanbeyli Temsilcisi Hüseyin SÜRMENELİ’nin de paydaşlara ve katılımcıları teşekkür ettiği uğurlama töreni sonunda,  Abdülmetin Balkanlıoğlu’nun  yaptığı dua ile yardım tırları yola çıktı.

 

İlgili Haberler

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]