SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Apaydın Başkan ile Kartalspor’da iyi işler oluyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Daha düne kadar esnafın küçük alacaklar için kapısını aşındırdığı Kartalspor’da artık işler tersine döndü. Kulüp Başkanı Ali Apaydın, esnafları dolaşıp Kartalspor’un borcunu kapatarak bir ilke imza attı.

Başkanlığa seçildiği gün genel kurulda yaptığı konuşmada “Kartalspor bir markadır ve biz bu marka değerini tekrardan geri kazandıracağız, bunun için buradayım” diyen Kulüp Başkanımız Ali Apaydın, bu konuşmasının üzerinden henüz iki ay geçmesine rağmen özellikle mali disiplin konusunda sergiledikleri icraatlarla şimdiden önemli yol kat etti.

Cizrespor müsabakası öncesin sabah erken saatlerde Genel Sayman Sait Karagöz’le birlikte Kartal çarşıya inen Kulüp Başkanımız Ali Apaydın, esnafa olan borçları ödeyerek, Kartal esnafını Kartalspor’la barıştırma yönünde önemli bir adım attı.

Toplamda 72 kişi ve firmaya en düşük 100 TL ve en yüksek 23.821 TL olmak üzere toplamda 290.000 Lira ödeme gerçekleştirilirken geri kalan ödemeler için çalışmalar sürdürülüyor.

Kartalspor için hayati önem taşıyan Cizrespor müsabakası öncesinde, hem Kartal esnafından helallik almak adına, hem de Kartalspor’da artık iyi şeyler olduğunu göstermek adına, genel Sayman Sait Karagöz’le birlikte Kartalspor’dan alacağı olan esnafı dolaşan ve alacaklarını tek tek elden teslim eden kulüp Başkanımız Ali Apaydın, bugüne kadar gösterdikleri anlayış için bizzat teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ali Apaydın “Ufak meblağlarla Kartalspor küçük düşürülemez” dedi.

“Ufak Meblağlarla Kartalspor Küçük Düşürülemez.”

Ali Apaydın; “Marka değerini tekrar geri kazandırmak için toplumun güven duygusunu kazanmanız gerekir. Kulübümüzde bu güven duygusu son zamanlarda eksilmiş durumdaydı, neredeyse 100’e yakın Kartal esnafına 100 lira 400 lira gibi birçok kalem borcu vardı. Detaylar ayrıntılarda gizlidir demiştim kongrede, bunların çok önemi var, bakın ufak meblağlarla Kartalspor küçük düşürülemez, bunlar kim olursa olsun paralarını istesin veya istemesin ödenmeli. Ufak tefek borçlar yüzünden birçok esnaf kulübe küstürülmüş.

Düşünsenize bir esnafın senelerdir bu kulüpten alacağı var, biz nasıl başarılı olacağız! insanların emeklerinin karşılığını, alın terlerini ödemezsek, başkalarının hakkı bu kulüp üzerinde olursa nasıl başarı bekleriz!.

Biz göreve geldiğimiz günden itibaren Onursal Başkanımız ve aynı zamanda Kartal Belediye Başkanı Sn. Op. Dr. Altınok Öz’ün büyük desteği sayesinde futbolcu, personel esnaf olmak üzere yaklaşık olarak 1.400.000 Türk Lirası ödeme gerçekleştirdik.

Kartal esnafını, Kartal halkını işin içine sokmamız gerekir. Alacaklarını alamadığı için “Düşsün beter olsun bu Kartalspor” demeleri yerine, “Kartalspor’da iyi işler oluyor, başkanları da, yöneticileri de güvenilir insanlar, inşallah başarılı olurlar” diyen, maç sonuçlarımızı merak eden, maça gelen, eşine dostuna Kartalspor’da artık güzel şeyler oluyor diyen bir Kartal esnafı için biz elimizden geleni yapıyoruz, başarılı olduğumuzu da düşünüyorum.” dedi.

Ödemelerini, Başkanın elinden alan Kartal Esnaflarından Kardeşler Kasap’ın sahibi Bilal Koyun, Ali Apaydın’a teşekkür ederken, Kulüp bizim kulübümüz, başarısı bizi mutlu ettiği gibi başarısızlığı da bizi üzüyor. Sizin gibi değerli insanların bu güzide kulübe sahip çıkması Kartalspor için bir kazanç. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız, bizler her zaman kulübümüzün yanındayız.”dedi.

Anadolu Et işletme sahibi Mustafa Bulut ise “ Uzun zamandır ödeme alamıyorduk, esnaflık zordur, bizler büyük firmalar gibi değiliz küçük meblağlarla işletmemizi çevirmeye çalışıyoruz, bir gün Ali Apaydın gibi bir başkan çıkıyor hiç beklemediğiniz bir anda ödemenizi ayağınıza getiriyor. Her şey gönlüne göre olsun, umarım çıktığı bu yolda başarılı olur ve Kartalspor’u hak ettiği yerlere getirir.”dedi.

İlgili Haberler

Spor
29 Mart 2024
Fenerbahçe’de Süper Kupa Finali öncesi sıcak gelişme: Maça çıkmayalım

Fenerbahçe’den Süper Kupa Finali için radikal karar gelebilir. Galatasaray maçına çıkmama önerisi verildi. Fenerbahçe’nin, Avrupa maçlarının yoğunluğuna rağmen Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için maça çıkmama teklifi gündeme bomba gibi düştü. 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçının Galatasaray tarafından ertelenme talebinin reddedilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüpten sürpriz bir öneri geldi. SÜPER KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE SAHAYA […]

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]