MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Genel, Manşet, Toplum » El Bab’daki şehit acısı Kartal’a düştü

El Bab’daki şehit acısı Kartal’a düştü



El Bab’da şehit olan Uzman Çavuş Mahmut Uslu’nun Kartal’daki evine ateş düştü. Uslu’nun polis memuru olan babası Ali Uslu’nun da 25 yıl önce şehit olduğu öğrenildi.

 

El Bab şehidi Mahmut Uslu’nun Kartal Atalar Caddesi’ndeki evine ateş düştü. Aileye acı haberin verilmesinin ardından şehidin evi Türk bayrakları ile donatıldı. Askerlerin acılı haberi vermesinin ardından şehidin annesi Mürşide Uslu gözyaşlarına boğuldu.

Kartal Ülkü Ocakları gençlerinden olan şehidin, Atalar mahallesinde bulunan ailesini Kartal halkı yalnız bırakmayarak evin önünde toplandılar. İBB tarafından taziye çadırı kurulduğu bildirildi.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de eve gelerek, aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin eniştesi Veysel Oğuz ise Altınok Öz’e sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit Mahmut Uslu’nun bekar olduğu ve annesi ile yaşadığı öğrenildi. Şehidin polis memuru olan babası Ali Uslu’nun 25 yıl önce bir silahlı saldırıda şehit edildiği öğrenildi.

📆 09 Şubat 2017 Perşembe 09:53   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR