SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Minik ressamlar Özel Balkanlar Koleji Pendik Ortaokulunda masalla buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Minik ressamlar Özel Balkanlar Koleji Pendik Ortaokulunda masalla buluştu

“Bu masalı da sen renklendir” anlık resim yarışması ödül töreni.

Balkanlar Koleji Pendik Ortaokulunda 14 Ocakta başlayan ve 18 Şubatta ikinci ayağı Görsel Sanatlar Öğretmeni Sayın Nevhan KAYAŞ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Bu masalı da Sen Renklendir” anlık resim yarışmasının ödül töreni 24 Şubat Cuma günü Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kampüsünde gerçekleştirildi.

 

Masal yarışmasına Pendik ve Kartal ilçelerinin çevre okullarından 1900 öğrenci katıldı. Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sayın Ertan ORAL’ın katılımıyla gerçekleşen ödül töreni, Özel Balkanlar Koleji Pendik Ortaokulu Müdürü Sayın Cengiz SALDIRANER’in protokol konuşmasıyla başladı. Tören minik ressamların ödüllerinin takdimiyle devam etti. Birinci olan öğrencilerin ödüllerini Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sayın Ertan ORAL takdim etti.

14 Ocak günü yapılan yarışmada Jüri Özel Ödülünü Pendik Merkez İlkokulundan 4. sınıf öğrencisi Çiğdem GÜNER, üçüncülük ödülünü Pendik Yıldırım Beyazıt İlkokulundan 4.sınıf öğrencisi İlknur ALTINTAŞ, ikincilik ödülünü Tuzla Çağrıbey İlkokulundan 4.sınıf öğrencisi Civan YAKLAV ve birincilik ödülünü Kartal Emir Sencer Ortaokulundan 5.sınıf öğrencisi Elif İlke ERBEK almaya hak kazandı.

Yarışmanın ikinci ayağında, ilk etapta sınıf birincisi olan öğrenciler yarıştı. 18Şubat günü yapılan yarışmada üçüncülük ödülünü Kartal Şükrü Bayrakçı İlköğretim Okulundan 4.sınıf öğrencisi Aslıcan VURAL, ikincilik ödülünü Pendik Öğretmenevleri İlköğretim Okulundan 4.sınıf öğrencisi Muhammet Can AYDIN ve birincilik ödülünü Kartal Çakabey Ortaokulundan 5.sınıf öğrencisi Ayşenur DEMİRHAN almaya hak kazandı.

Kartal ilçesindeki okullardan sınıf birincisi olan toplam 36 öğrenci, Pendik ilçesindeki okullardan sınıf birincisi olan toplam 56 öğrenciye katılım belgeleri de takdim edildi.

Disiplinler arası bir çalışmanın ürünü olan yarışmada minik eller hayal güçlerini kullanarak dinledikleri masalı resmettiler. Resim sanatına olan ilgiyi artırmak ve gelişimlerine katkıda bulunmak adına yapılan bu yarışmada öğrencilerin çoklu zekâ becerilerini geliştirmeyi hedef edinen Özel Balkanlar Koleji Pendik Ortaokulu yine ses getiren bir organizasyonla eğitimle sanatı birleştirdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]