SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kartal’da Kutlanıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartallı emekçi kadınlar, Kartal Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için düzenleyeceği etkinliklerle bir araya gelecek.

Kartal Belediyesi’nin Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları, Kreş Müdürlüğü’nün düzenleyeceği programla başlayacak. Program kapsamında Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören minikler, öğretmenleri eşliğinde 8 Mart 2017 Çarşamba günü ilk olarak saat 10.00’da Kartal Belediye Başkanlığı’nda görevli kadınlar için hazırladıkları sürpriz hediyeleri verecek. Kutlama programı daha sonra saat 12.30’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi önünden başlayacak kortej yürüyüşüyle devam edecek. Yürüyüşün ardından 13.00 – 15.00 saatleri arasında Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar alanında bir sunum yapılacak.

Kartal Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenleyeceği etkinliklerle devam edecek. Saat 17.00’de ressam Murat Havan’ın koordinatörlüğünde ‘Her Yer Benim Atölyem’ etkinliği ve ‘Yavru Kartallar ve Cumhuriyet Kadınları Resim Çalıştayı’ başlayacak. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleştirilecek çalıştay, 16 Mart’a kadar devam edecek.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında saat 19.00’da ise Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde bir panel düzenlenecek. Panelde Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer konuşmacı olarak yer alacak. Panelin ardından, Kasım 2015’ten bu yana başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası bir konser verecek. Konserden sonra Agon Dans Topluluğu, Kartallı kadınlar için sahne alarak tango ve modern dansın en güzel örneklerini sergileyecek.

 Kartal’da 2009’dan bu yana kadınların sosyal ve ekonomik hayatın içinde aktif, etken ve yönetici rol oynaması adına birçok projeyi hayata geçiren ve kadın emeğini her daim destekleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, tüm Kartallı emekçi kadınları, kutlama etkinliklerine davet ediyor.

 

Kartal Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama programı:

 

Tarih              : 8 MART 2017

 

– Belediye binamızda öğrencilerimizin hediye dağıtımı

 

Yer                 : Kartal Belediye Başkanlığı Binası

Saat                : 10.00

 

– Kortej yürüyüşü

 

Yer                 : Hasan Ali Kültür Merkezi önü

Saat                : 12.30

Güzergah       : Ankara Caddesi’nden Ekolojik Pazar’a

 

 Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı sunumu

 

Yer                 : Ekolojik Pazar

Saat                : 13.00 – 15.00

 

‘Her Yer Benim Atölyem’ ‘Yavru Kartallar ve Cumhuriyet Kadınları Resim Çalıştayı’

 

Saat   : 17.00

Yer    : Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi fuaye alanı

 

Panel ( CHP Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer)

Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası konseri

Agon Dans Topluluğu

 

Saat   : 19.00

Yer: Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio