SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Türk Müziği’nin Güçlü Sesi Cenk Eren Maltepe Park’ta Sevenleriyle Buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL
CENK EREN’DEN UNUTULMAZ FERDİ ÖZBEĞEN ŞARKILARI
KADINLARA BİR GÜN DEĞİL HER GÜN DEĞER VERMELİYİZ
CENK EREN KADINLARI “TÜRLÜ” YEMEĞİNE BENZETTİ
CENK EREN KADINLAR GÜNÜ’N DE İTİRAF ETTİ:
ANNEMDEN ÇOK TERLİK YEDİM
NURGÜL YEŞİL ÇAY’I ÇOK BEĞENİYORUM
ÜNLÜ BİRİYLE AŞK YAŞAMAM ALLAH KORUSUN
DİZİ VE SİNEMA DÜŞÜNDÜM AMA ONLAR BENİ DÜŞÜNMEDİ
Gerçekleştirdiği organizasyonlarla ziyaretçilerine unutulmaz günler yaşatan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, Dünya Kadınlar Günü’nü muhteşem bir etkinlikle kutladı.
Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Türk müziğinin güçlü sesi Cenk Eren Maltepe Park AVM’de sevenleriyle buluştu.
Sahnesi, şarkıları ve keyifli sohbetiyle sanat dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Cenk Eren, ‘Kadınlar özel, bu şarkılar kadınlara özel” diyerek Ferdi Özbeğen’in unutulmaz eserlerini seslendirdi.
Kadınlara bir gün değil hergün değer verilmesi gerektiğini söyleyen Cenk Eren, “Kadınlara bizi doğuran, bizi karnında taşıyan varlıklar olarak bakmak lazım. Ona göre de hayatımızın sonuna kadar saygı duymamız gerek” dedi.
Sanatçı, “Hayatınızdaki en değerli kadın kim” sorusuna ise “Annem” yanıtını verdi.
Bir hayranı Cenk Eren’e “Anneniz dahil hiçbir kadından dayak yediniz mi” diye sordu. Annesinden dayak yediğini itiraf eden Eren, “Annemden terlik yedim. Terlik konusunda çok iddialıydı annem. Hatta büyüyünce kadar terlikleri yedim. Ama iyi ki yemişiz. Annelerimizden terlik yemesek bugünlerin tadına varamazdık” diye konuştu.
Cenk Eren, “Genelde hanımları hep çiçekle anlatırlar. Size desek ki hanımları bir yemekle anlatın. Hangi yemekle tarif edersiniz” sorusuna ise “Türlü” deyince herkesi güldürdü.
Hayatında en önemli kadının annesi olduğu belirten Cenk Eren,  “Üç sene önce annem beni en son Kadınlar Matinesi’nde izlemeye gelmişti. O anı hiç unutmuyorum. Artık gelemiyor yatakta çünkü. Tekrar onun gelmesini isterdim. Her kadınlar matinesine gittiğimde gözüm annemi arıyor” sözleriyle sevenlerini duygulandırdı.
Bugüne kadar oyunculuktan uzak duran Cenk Eren, “Dizi ve sinema düşündüm ama onlar beni düşünmedi. Bu aralar hayatımda daha çok müzik olacak” dedi.
 En sevdiği şarkıcıların Ajda Pekkan ve Nükhet Duru olduğunu açıklayan Cenk Eren, kadın oyunculardan da Nurgül Yeşilçay’ı çok beğendiğini belirtti.
Özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtlayan Cenk Eren, “Bugüne kadar ünlü bir kadınla aşk yaşadınız mı” sorusunu “Yaşamadım. Allah korusun” sözleriyle yanıtladı.
İmza günlerinin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Cenk Eren, “Sevenlerimle bir arada olmayı onlarla sohbet etmeyi çok seviyorum” dedi.
Etkinlik alanında yoğun bir kalabalığın karşıladığı Cenk Eren, söyleşi sonunda sevenleriyle bol bol selfie yaptı.
Ardından da Repertuvar Ferdi Özbeğen isimli albümünü hayranlarına imzalayarak hediye etti.
Maltepe Park yönetiminden Özge can Yaşat sanatçıya AVM adına bir kol düğmesi hediye ederek bu özel günde birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]