MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Manşet » İşte FETÖ’yü kullanan “Üst Akıl”

İşte FETÖ’yü kullanan “Üst Akıl”



Erdoğan’ın işaret ettiği “Üst Akıl” bu örgüt mü?

 Araştırmacı-Yazar Murat Akan, Hayat Yayınlarından çıkan “Kozmik Karargah” isimli yeni kitabında ‘Üst Akıl’ın ismini açıkladı. Yaklaşık üç yıldan beri “Üst Akıl” kavramı üzerinde araştırmalar yapan Akan’a göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kastettiği Üst Akıl; 1843 yılında New York’ta kurulan ve bugün dünyanın 7 kıtasında örgütlenmiş olan Siyonist gizli örgüt B’nai B’rith… 174 yıllık bu yapılanmayı belgeleriyle deşifre eden yazar, “Türkiye’de FETÖ örgütlenmesi neyse, dünyadaki B’nai B’rith (Ahit’in Çocukları) örgütlenmesi de odur. Küresel tüm kurumlarda onların adamları var. 1. Dünya Savaşı öncesinde İngiltere’yi, şimdi ise Amerika Birleşik Devletleri’ni kullanarak Üst Akıl görevini yürütüyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Üst Akıl”dan kastının bu örgüt ve onun kontrolündeki Amerika Birleşik Devletleri olduğunu vurgulayan Akan, “B’nai B’rith Teşkilatı, küresel politikaları belirleyen en tepe gizli örgüttür. Örgüte sadece Yahudi olanlar üye olabiliyor. Bu kozmik örgüt, önce Amerika’yı kontrol altına aldı, sonra da dünyayı 20 bölgeye ayırarak 7 kıtada örgütlenmesini tamamladı. Bu örgütün dünyayı yöneten Üst Akıl olduğunu örnekleri ve belgeleriyle kitabımızda gözler önüne serdik.” Dedi.

FETÖ’NÜN ‘ÜST AKLI’ DA B’NAİ B’RİTH

Fethullah Gülen’in Üst Aklının da bu masonik gizli teşkilat olduğunu vurgulayan Murat Akan, B’nai B’rith Teşkilatı’nın Fethulah Gülen’i 1990 yılından sonra keşfettiğini söyledi. Fethullah Gülen’i B’nai B’rith ile İshak Alaton ve Jak Kamhi’nin tanıştırdığını söyleyen yazar, “İshak Alaton ve Jak Kamhi B’nai B’rith üyesidir. Fethullah Gülen’i Teşkilatla tanıştıran bu isimler. Ayrıca FETÖ’nün Orta Asya ve Afrika’da okul açmasına kefil olanlar da yine aynı ikili. B’nai B’rith Teşkilatı’nın Osmanlı’daki ‘eğitim’ örgütlenmesi olan ‘Alliance Israelite Universelle’ teşkilatının 1966 yılında İslam coğrafyasını terk etmek zorunda kalmasından sonra, devreye Gülen okulları sokuldu. B’nai B’rith örgütlenmesine bakın, bu örgüt hangi ülkelerde örgütlenmişse FETÖ de oralarda örgütlenmiştir. B’nai B’rith hangi ülkelerde güçlüyse, FETÖ de o ülkelerde güçlüdür. ” dedi.

📆 20 Mart 2017 Pazartesi 12:41   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR