SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Eryetiş Ve Balkanlar Eğitim Kurumları 1.Mavi Çınar Satranç Turnuvası

Yayınlanma:
ABONE OL

25-26 MART 2017 tarihlerinde Pendik Eryetiş Eğitim Kurumları Kampüsünde gerçekleştirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları tarafından organize edilen turnuvaya Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinden lisanslı sporcular katıldı. İlkokul 3.-4. ve ortaokul 5. sınıf öğrencisi olan yarışmacılar ortaya koydukları mücadele ve performanslarıyla satranç ustalarını aratmadılar. Toplam 250 yarışmacının yer aldığı ve iki gün süren turnuvanın sonunda kupa ve madalyalar sahiplerini buldu. 

Kupa ve madalya töreninde bir konuşma yapan Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ertan ORAL; 1.Mavi Çınar satranç Turnuvasının amacının satranç sporuna kamuoyunun ilgisini çekmek ve sporcuları desteklemek olduğunu; satranç sporunun bireyin zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimine yaptığı olumlu katkıları nedeniyle küçük yaşlardan başlayarak desteklenmesi gerektiğini belirtti. Satranç sporuna gönül veren sporculara, sporcuları her koşulda destekleyen ailelere Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları adına teşekkürlerini iletti. 2.Mavi Çınar Satranç Turnuvasının 24-25 MART 2018 tarihlerinde Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları Satranç Öğretmeni Cengiz TOPEL adına düzenleneceğini paylaştı. 1.Mavi Çınar Satranç Turnuvanın uluslararası bir nitelik kazanması için çok çalışacaklarını ifade etti.

  1. sınıflar 5. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Beren ASLANTÜRK, kızlar kategorisinde ise Bilge CENGİZ; 4. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Aslan KAYA, kızlar kategorisinde ise Ebrar SARI; 3. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Arda LÜLE, kızlar kategorisinde ise İnci AYDOĞAN; gümüş madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Uğur Ö. AKARSU, kızlar kategorisinde ise Beren ASLANTÜRK; altın madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Eray Ahmet ÖZTÜRK, kızlar kategorisinde ise Asya KAYA olmuştur.
  2. sınıflar 5. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Duru TÜTÜNCÜ, kızlar kategorisinde ise Betül KORKAN; 4. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Poyraz PİRİM, kızlar kategorisinde ise Doğa Ilgın KARACA; 3. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Emre KOSTAK, kızlar kategorisinde ise Miraz Özge CÖMERT; gümüş madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Elif Berki, kızlar kategorisinde ise Duru TÜTÜNCÜ; altın madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Anıl E. KAYA,  kızlar kategorisinde ise Elif BERKİ olmuştur.
  3. sınıflar 5. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Tuna D. PAÇ, kızlar kategorisinde ise Asya AKTURAN; 4. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Nevzat O. AYDIN, kızlar kategorisinde ise Tuana KAYA; 3. bronz madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Nebil ASLANTÜRK, kızlar kategorisinde ise Damla GÜNDÜZ; gümüş madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Oğuzhan KAYA, kızlar kategorisinde ise Eylül ERDEM; altın madalya almaya hak kazanan sporcularımız genel kategoride Uras E. DELİPINAR, kızlar kategorisinde ise Cansu YİĞİT olmuştur.

 

 Törene Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumlarının kurucularından Hüma Kaplan, Genel Müdür Ertan ORAL, Genel Müdür Yardımcıları Fulya ARI, İsmail ÖZKÜTÜKÇÜ, Yakacık Balkanlar koleji Müdürü Mevlüt KARAKURT, Balkanlar Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz SALDIRANER, Nasibe Eryetiş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz ŞEYHOĞLU ve satranç sporuna gönül veren kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.

Satranç sporunun barış, dostluk kardeşlik duygularını geliştiren yönüne bir defa daha tanık olundu.                                        

İlgili Haberler

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]