SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kadıköy trafik tescil bürosunun hizmet anlayışı ve hizmet birimleri

Yayınlanma:
ABONE OL
Kadıköy  trafik tescil bürosunun hizmet anlayışı ve hizmet birimleri

Toplu yaşamları da bir mecburiyet olan, YAŞAMAK İÇİN, HİZMET ALMAK VE HİZMET VERMEK ihtiyacı, hayatın olmazsa olmazlarının başında gelmektedir.

Eğer yaşadığımız çevrede Sağlıklı, Huzurlu ve Mutluysak, Herkesin Hizmet anlayışı ile ilgili gereken kuralları benimseyip UYUMLU HİZMET bilincinin uygulanmasından doğan sonuçlarından biridir.

Hal böyle olunca, günlük yaşantımızda gerekliliği olan bazı ihtiyaçlarımızı karşılamak için  gerek Özel gerekse Resmi HİZMET birimlerine  ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu nedenle; Bugünkü konumuzu ÇOĞUMUZUN olmazsa olmazı olan SÜRÜCÜ BELGESİ alımı ve yapılan işlemler olarak paylaşmak istedim.

Bilindiği gibi sürücü belgesi almak için, Sürücü Kurslarına başvurulup belli bir süre eğitim alınır ve alınan eğitim sonrasında yapılan sınavları başaranlara sürücü belgesi SERTİFİKALARI verilir.

Sürücü kurslarından alınan belgelerin yanısıra, gerekli olan diğer belgelerde tamamlanıp sürücü belgesi almak üzere Trafik Tescil Birimlerine gidilmesi de zorunludur.

Ancak, öncelikle Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesinden kendimize  uygun gün ve saat için Trafik Tescil birimlerinden randevu alınması gerekiyor.

Ve, sürücü belgemizi almak üzere randevu aldığımız Trafik Tescil Bürosuna gidiyoruz, bende, yapılan işlemleri ve verilen hizmetleri yerinde görmek üzere, GÜLERYÜZLÜ, KİBAR VE HIZLI hizmet verildiğini duyduğum  KADIKÖY TRAFİK TESCİL BÜROSUNA işlem yapmak üzere gelen bir vatandaş gibi gidip yapılan işlemleri yerinde görmek istedim.

Gittim çalışmaları yerinde tarafsız bir gözle izledim.

Trafik Tescil Bürosunun bulunduğu çok katlı binanın ilk katları Trafik tescil ve sürücü belgesi hizmetleri için tahsis edilmiş. İlk kat Sürücü belgesi işlemlerinin yapıldığı geniş ve temiz bir SALON, Sürücü belgesi işlemleri yaptıracak olanlar için oldukça fazla sayıda ve düzenle monte edilmiş rahat koltuklar yerleştirilmiş, Herkes oturabiliyor.

Oturma yerlerinin tam karşısında ŞEFFAF, net görüş alanı içerisinde işlemleri gerçekleştiren düzgün yerleştirilmiş bilgisayarlı masalarda Temiz üniformaları ile  kibar, güler yüzlü işlerini severek yapan görevli polisler.

İnsanlar randevu sırasına göre görevlilerin masasına giderek oturuyor işlemlerini rahatça yaptırıyor ve gönül rahatlığı ile bürodan ayrılıyor.

Esas olanda, HERKESİN belli işlemlerini yaptırmak için gerek özel, gerekse Resmi birimlerden rahat ve huzur içinde HİZMET ALMALARIDIR. Bu rahatlık ve kolaylık bir özlem değilde mecburiyet olmalıdır.

Netice olarak, temennimiz odur ki; Böyle rahat, düzenli ve hızlı HİZMET alınabilecek birimlerin daha da çoğalmasıdır. Bizlere de çalışmalarını yakından izlediğim Kadıköy Trafik Tescil bürosu Amiri ve çalışma arkadaşları ile Görevlerini bu anlayışla yapan bütün hizmet birimlerini KUTLAMAK düşüyor.

S a y g ı l a r ı m l a

Y ı l m a z  U ğ u r l u a k a n

author avatar
Konuk Yazar

İlgili Haberler

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Dünyadan
30 Mart 2024
Zararın Neresinden Dönersen Kârdır

2017 yılında Türkmen “stratejisinde” köklü bir değişim yapıldı. Yani, 1995 yılından 2017 yılına kadar olan süre içerisinde yapılanların tümü bir tarafa bırakılarak yeni bir döneme geçildi. Başka bir değişle, sil baştan başlamak oyunu misali Türkmen siyasi harekatındaki ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemin kapatıldığı bir dönem olarak Türkmen siyasi tarihine geçti. Değişen bu “strateji” […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]