SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Hastanenin alt katı ‘Personel Dinlenme Alanı’ yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde personelin motivasyonun arttırılması, çalışanlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi amacıyla Hastane Acil Servisinin alt katında restorasyon çalışmaları gerçekleştirilerek “Personel Dinlenme Alanı” yapıldı.

C Blok Acil Servis alt katında bulunan alanın açılış törenine İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Yakup ÇAĞ, İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Habip YILMAZ, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Zuhal KARAKURT, Hastane yönetim ekibi, sağlık çalışanları ve alanın oluşturulmasında katkısı olan EkşioğluTria İnşaat Şirketi adına İç Mimar Yunus Emre EKŞİOĞLU katıldı.

Kaliteli, etkin ve verimli sağlık hizmeti sunmada çalışan personelin memnuniyeti, moral ve motivasyonunun yüksek olmasının önemli olduğunu ve bu kapsamda bu “Personel Dinlenme Alanı” yaptıklarını ifade eden Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Zuhal KARAKURT; emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Yeni oluşturulan alan ile acil serviste tek kişilik hasta odalarının da oluşturulabileceğini vurgulayarak hasta memnuniyeti ile personel memnuniyetinin bir bütün olarak sağlanabileceğini ifade etti.

“Personel Dinlenme Alanı”nın oluşturulmasında katkısı olan EKŞİOĞLU Tria İnşaat Şirketi adına katılan İç Mimar Yunus Emre EKŞİOĞLU; Hastane Yöneticisi Doç Dr. Zuhal KARAKURT’a teşekkürlerini sunduklarını belirterek, bu alanın yapımında katkı sağlamış olmanın kendilerini onurlandırdığını belirtti.

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN; yapılan bu dinlenme alanının iyi bir şekilde tasarlandığını, hastane personelinin dinlenme zamanlarında iş stresini bir nebze de olsa üzerlerinden atabilecekleri, konforlu bir alanın kazandırılmasında emeği geçenlerin gelecekte hayırla anılacaklarını belirtti.Genel Sekreter Prof. Dr. ORHAN, sağlık çalışanlarının dünyanın neresinde hangi şartlarda olursa olsun, sağlık çalışanı olmanın verdiği misyonu yerine getirdiklerinin altını çizdi. Yapılan tesis ve alanların birer ruh taşıdıklarını, bir annenin çocuğuna özen göstermesi gibi bu yerlere de aynı hassasiyetle davranılması gerektiğini, geçmişte yapılmış olan tesis ve alanları da aynı hassasiyetle restore ettiklerini belirterek bir kez daha bu alan için emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Genel Sekreteri Prof. Dr. ORHAN; Hastane Yönetimi ve sağlık çalışanları ile Birlik’te yeni yapılan alanları ziyaret etti.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]