MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Genel, Manşet, Pendik » Pendik Çarşı trafiği rahatlıyor

Pendik Çarşı trafiği rahatlıyor



Erol Kaya Caddesi’nin Pendik Çarşı’daki trafiğe kapalı 200 metrelik bölümü, İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKM) kararıyla trafiğe açılıyor. Çalışmaların iki ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Pendik Sahil Meydanı düzenleme çalışmaları kapsamında sahil yolunda planlanan papyon kavşaklarla Kartal yönünde yapılması planlanan bağımsız yolun henüz tamamlanamamış olması bölgedeki trafikte zaman zaman olumsuzluklar yaşanmasına neden olabiliyor. Bu duruma karşı Erol Kaya Caddesi’nin Pendik Çarşı’daki trafiğe kapalı 200 metrelik bölümü, İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKM) kararıyla trafiğe açılıyor. Bu kapsamda İBB ekipleri Tuzla istikametinde tek şeritli hizmet verecek caddede alt ve üstyapı çalışmalarına başladı.

Ekipler tarafından esnafın mağdur olmaması ve yaya trafiğinin de olumsuz etkilenmemesi amacıyla maksimum kullanım alanlı kaldırım düzenlemesi de yapılıyor. İki ay içinde tamamlanması planlanan çalışma sonunda İspark’ın sahil meydanında yapımına başladığı 950 araçlık otoparkın inşa süresince oluşabilecek trafik sorununun da önüne geçilmiş olunacak.

📆 27 Temmuz 2017 Perşembe 20:09   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR