SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Neden Ahmet Şimşek Koleji?

Yayınlanma:
ABONE OL

Çocuklarının alacağı eğitimin kalitesine özen gösteren aileler Ahmet Şimşek Koleji’ni tercih ediyor.

İstanbul’un Kartal İlçesindeki Ahmet Şimşek Koleji’nin Kurucusu Ahmet Şimşek, Türkiye’nin geleceği adına her konuda verimli, yetenekli ve başarılı öğrenciler yetiştirdiklerini, onların iyi yetişmeleri konusunda ne gerekirse yaptıklarını ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını söyledi.

Kurulduğu günden bu yana geçen 31 yıllık sürede çizgisinden taviz vermeyen ve eğitim alanında öncü olanAhmet Şimşek Koleji, eğitimve öğretim süreçlerinde kaliteyi önemseyerek her öğrenciye özel ilgi ve destek sunuyor. Ahmet Şimşek Koleji yetenekli ve başarılı öğrenciler yetiştirmekle de kalmıyor, çocuklarını kolejde okutmak isteyen ancak, çok yüksek kolej fiyatları nedeniyle ne yapacağını bilemeyen velilere destek oluyor, uygun ücretleri ve ödeme kolaylıklarıylada aile bütçesini rahatlatıyor,velilere huzur ve güven veriyor.

“Avuç dolusu para ödemeyin.”

Geliştirdikleri benzersiz vakıf sistemiyle zeki ve yetenekli gençleri maddi sıkıntıya girmeden, yüksek seviyelere ulaşacak şekilde okutarak haklı bir gurur yaşadıklarını belirten Ahmet Şimşek, “Çocuğunuzun istikbalini düşünerek araştırmadan, görmeden okul seçmeyiniz. Kolej ücretlerini iyi karşılaştırınız ve avuç dolusu para ödeyerek mağdur olmayınız. Asıl olan öğrencinin mutluluğudur. Yani her öğrenci kendisini mutlu hissettiği yerde eğitim almalıdır. Üstün kaliteli eğitim veren kolejimiz bu önemli hizmeti fazlasıyla yerine getirmektedir. Ailelerin mutluluğu da bizim için önemlidir. Bu nedenle A sınıfı bir kolej olmamıza rağmen D sınıfı kolejlerden daha düşük fiyatla öğrenci alıyoruz. Devlet Eğitim Desteğine çok az vergi ödeyerek, ücretsiz seviyede okuma imkânı sunuyoruz. Zorunlu kamu giderlerine karşılık alınan ücretlere 12 taksit kolaylığı sağlıyoruz. Ayrıca, ödemelerde KDV, gecikme faizi gibi ekstra ücretler almıyoruz. Bu kolaylıklar ailelerimizi mutlu ediyor. Kolejimizdeki üstün eğitimin yanında, alınan ücretlerin düşüklüğü ve ödeme kolaylığı da tartışılamaz. Biz her konuda olduğu gibi ücret konusunda da iddialıyız ve fark yaratıyoruz. Amacımız, yetenekli çocuklarımızın ticari kar gayesi gütmeden, mükemmel şekilde yetişmelerini sağlamaktır. Bizim için önemli olan öğrencilerin de, velilerin de mutlu olmasıdır. Onlar mutlu oldukça şevkimiz ve başarımız artıyor.”

“Velilerimiz ayrılmaz parçamızdır.”

“Örnek alan”olmakyerine,  “Örnek alınan” bir vizyona sahip olduklarını, veli ve öğrencigörüşlerine önem verdiklerini, onların eğitim süreçlerine katkı yapmalarına imkân tanıdıklarını da vurgulayan Ahmet Şimşek, “Çünkü bizsevinçte, üzüntüde ve başarıda paylaşma kültürünün öncelikli olduğuna inanırız ve her velimizi Büyük Ahmet Şimşek Ailesinin ayrılmaz bireyleri olarak görürüz. Öğrencilerimize akademik bilgi yanında, toplumsal ortamlara uyum sağlamaya yardımcı olacak şekilde eğitim programı uygularız. Ayrıca bu kurumda öğretmenler, öğrencileriyle arkadaş gibidirler ancak, öğretmen-öğrenci mesafesini de iyi korurlar” dedi.

“Biz, birlikte güçlüyüz.”

Son teknoloji araç ve gereçlerin eğitime uyarlandığını da sözlerine ekleyen Şimşek, “Dünyada sadece ABD’ de uygulanmakta olan ‘Yabancı Dilde Görsellik ve İşitsellik’ teknolojisine sahibiz. Birçok üniversitede bile bulunmayan 45 bin m2 kapalı alanımızla, 800 ton su kapasiteli olimpik yüzme havuzumuzla, futbol, basketbol, voleybol, masatenisi salonlarımızla, 400 ve 1000 kişi kapasiteli konferans salonlarımızla adeta bir üniversite kampüsü hüviyeti taşımaktayız.Bu kolejde öğrencilere temel haklar, özgürlük, paylaşma, yardımlaşma, eşitlik, temsil etme ve temsil edilme kültürü, kısacası demokrasi  kültürü verilir. Ahmet Şimşek Kolejinin tüm bireylerinde başarı, saygı görme, değer bulma ve sevgi öncelikli kavramlardır. Sevgili öğrencilerimize, velilerimize ve okulumuza güveniyoruz. Biz, birlikte güçlüyüz” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]