SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal’da spora yeni bir soluk, Kartalpaşa Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalpaşa Gençlik ve Spor Kulübü, Kartalda sporun futbol dışında okçuluktan güreşe, zumbadan pilatese, bayan futbolundan golfe, badmintondan wushu gibi 45 değişik bıranşta hizmet verecek.

Kurucu Başkanı Kubilay Salihvatandaş’ın olduğu Kartalpaşa Gençlik Ve Spor Kulübünün 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı 12.08.2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Soğanlık YKM’de düzenlenen Kongreye Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Şekeroğlu, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı M. Mehdi Akman ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongre Divanının oluşturulması amaçlı önerilen dilekçe ile Temel Yaz, Av. Mürsel Sarı, Zehra Bozkurttan oluşan Divan oybirliği ile seçildi.

Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kubilay Salihvatandaş açılış konuşması yaptı. Salihvatandaş “Sayın divan, saygıdeğer misafirler Kartalpaşa Gençlik ve Spor Kulübümüzün 1.Olağan Genel Kurul toplantısına hepiniz hoş geldiniz.
Kartalpaşa Gençlik ve Spor Kulübümüz Kartalımızdaki çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve heryaşta spor yapmak daha önemlisi sporlar içiçe yaşamak isteyen her yaşta herkese hizmet etmek için 1 ay önce kuruldu. Bugün olağan genel kurulumuzu gerçekleştirmek için toplandık. Bizi yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize sonsuz teşekkür ederiz. Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz teveccüh ve çıktığımız bu yolda destek sözleriniz bize güç verdi. Gençlik ve Spor Kulübümüz Sporun her branşında ve geniş kitlelere hizmet vermek hedefiyle yola çıktık.
Sporun sadece futboldan oluşmadığını söylemek, dünya atletizm şampiyonasında dünya şampiyonu olan Ramiz Guliyevler yetiştirmek için yola çıktık.
Sporun üç beş kişinin fikirleri ile değil merkezi yönetimden yerel yönetime, birim müdürlerimizden muhtarlarımıza, okullarımızdan, STK temsilcilerine kadar el ele istişare ve güç birliği içinde yapılmasını göstermek için yola çıktık.

Kartalda sporun futbol dışında okçuluktan güreşe, zumbadan pilatese, bayram futbolundan golfe, badmintondan wushuya gibi 45 değişik dalda 3 yılda 5000 sporcuya ulaşmak için yola çıktık.
İlk yılımızda Kartalda “ Kartal 1.Spor Etkinlikleri Festivali” ni hayata geçirmek için yola çıktık.

En önemlisi borcumuz olanlara borcumuzu ödemek için yola çıktık. Kim mi borcumuz olanlar. En büyük borcumuz ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları şehitlerimiz, bu ülke için canını veren Ömer Halis Demirler, Fethi Pekinler, “biride çıkıp demiyor ki eren iyi ki varsın” diyen iki gün önce bu ülke için canını gözünü kırpmadan veren 16 yaşındaki Eren Bülbüller için yola çıktık.
Devlete, Millete Ve Vazgeçilmez Değerlerimize Gönülden Bağlı Spor Gençliği Yetiştirmek İçin, Başlıyoruz. Saygılarımla.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kartal Belediyesi Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tuzla Belediyesi Başkanı Şadi Yazıcı, Şile Belediyesi Başkanı Mimar Can Tabakçı, Sancaktepe Belediyesi Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti Kartal Genlik Kolları Başkanı Av. Muhammet Talha Kor, Ak Parti Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Yunus Fırat Aydın, BJK Kabataş Vakfı Yönetim Kurulu, Kabataş Erkek Liseler Derneği Yönetim Kurulu, İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu ve Çakır Balıkçılık ise çelenk göndererek Kartalpaşa Gençlik ve Spor Kulübüne destek verdiler.

 

YÖNETİM KURULU ASİL  
1. Hüseyin Kubilay SALİHVATANDAŞ
2. Ender AYDIN
3. Ozan ÖZ
4. Vedat YALAŞ
5. Zekeriya BEKTAŞ
6. Abdullah GÜMÜŞ
7.  Av. Bedirhan Oğuz BAŞIBÜYÜK

YÖNETİM YEDEK 
1. Yavuz ÇELİK
2. SMMM Mustafa BEKTAŞ
3. Erdinç DEMİR
4. Alparslan BEKTAŞ
5. Göçhanbeyi TAŞTEKİN
6. Uğur PINAR
7. Engin AYDIN

DENETİM KURULU ASİL 
1. Av. Muammer BEKTAŞ
2. Av. Mürsel SARI
3. Mehmet Emin YAVUZ
DENETİM YEDEK
1. Engin AYTEKİN
2. SMMM Dural MUTLU
3.  Av. Yavuz CANARSLAN
DİSİPLİN KURULU ASİL 
1.Temel YAZ
2.Resul ÖZDEMİR
3.Caner ÜNAL
DİSİPLİN YEDEK
1.Murat ALKAN
2.Serdar GÜLÇİÇEĞİ
3.Ali YAVUZ

İlgili Haberler

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]

Genel
16 Nisan 2024
Adana’da Sıcaklık Rekoru: Termometreler 39 Dereceyi Gördü!

Adana’da Nisan ayında termometreler 39 dereceyi göstererek sıcaklık rekoru kırıldı. Uzmanlar, sıcaklığın daha da artacağını ve 42 dereceye ulaşacağını öngörüyor. Adana, Türkiye’de yaşanan küresel ısınma etkilerinin en yoğun hissedildiği şehirlerden biri oldu bu Nisan ayında. Kentte ölçülen 39 derece sıcaklıkla yeni bir rekor kırıldı. Meteoroloji yetkilileri, bu sıcaklık artışının Afrika’dan gelen sıcak hava dalgaları nedeniyle […]