SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bu neyin müjdesi Aydın Yavuz, Kartal hastanesiz kalıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’daki hastaneler diğer ilçelere gidiyor, Kartal halkı hastanesiz kalıyorken, Kartal’daki Ak Partili yöneticiden skandal hastane açıklaması!

 

Ak Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Yavuz Kartal’daki hastanelerin durumu hakkında İlçem gazetesine yaptığı “Kartallılara hastane müjdesi” açıklamasında neyin müjdesini verdiği pek anlaşılamadı.

Kartal’da hizmet veren hastanelerin başka ilçelere gittiğini mi müjde olarak anlamak gerekir, yoksa çok yakın bir zamanda gidecek olan mevcut hastaneler sonrası hastanesiz kalacak olan Kartal’da yaşanacak sağlık sorunlarını mı müjde olarak değerlendirdi acaba belli değil.

Yoksa yeni yapılmakta olan ve 2019 da hizmete girecek olan Kartal Lütfü Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesinin yapılmasını mı müjde olarak değerlendirdi.

Veya o skandal açıklamayı yapan Aydın Yavuz’un kendi ifadesiyle “İlçe Başkanımız, bir yer bulunması halinde, örneğin Cevizli’de bulunan eski Tekel arazisinde büyük bir çok yataklı bölge hastanesi kalitesinde bir hastanenin yapılması, ya da Taş ocakları mevkisinde büyük bir hastanenin yapılması için gerekli girişimlerde bulunmuştur”

Şimdi sormak lazım Aydın Beye, “Eğer hastane için yer bulunabilirse yeni bir hastane yapılması mıdır MÜJDE! olan nedir sayın Aydın? Bu konuda parti adına daha açık anlaşılır ve net bir açıklama yapılırsa daha iyi olur.

Toplum açısından hassas bir konuda böylesine çelişkilerle dolu bu açıklamayı okuyanların ortak görüşü; “Böyle açıklamamı olur, bu açıklama Ak Parti vizyonuna yakışmamıştır”, şeklinde görüş beyan ettiler.

Kartal’daki hastane sorunu konusunda tedirgin bir şekilde güzel bir gelişme bekleyenler, haberi okuyunca daha çok tedirgin olduklarını belirttiler.

Ak Partiyi temsil eden bir yetkili olarak Aydın Yavuz tarafından yapılan açıklamanın bir bölümünde;

Yavuz, ”Sürecin en başından beri İlçe Başkanımız Sn. M. Mehdi Akman bölge halkının sağlık alanında özellikle bu iki hastanenin verdiği hizmetlerin eksik kalmaması ve komşularımızın mağdur olmaması için elinden gelen her tür çabayı gösterdi, hala da gösteriyor. Şimdi bile hala Sn. Başkanımız bu işin peşini bırakmamış ve Kartal Halkı için Ak Partinin iktidarından bu yana görmüş olduğu kaliteli hizmetin devamı ya da daha kaliteli hizmeti için bir takım önerilerini ilgili Bakanlığa iletmiş ve durumu takip etmekteyiz, inşallah olacak.

Başkanımız, bir yer bulunması halinde, örneğin Cevizli’de bulunan eski Tekel arazisinde bir büyük çok yataklı bölge hastanesi kalitesinde bir hastanenin yapılması, ya da Taş ocakları mevkisinde ha keza büyük bir hastanenin yapılması için gerekli girişimlerde bulunmuştur. Bütün bunlar yapılırken de, Buna ilave olarak 1000 yataklı Kartal Lütfü Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi de önümüzdeki yıl bu zamanlarda yeni büyük binası ile birlikte faaliyet gösterecektir” şeklinde belirtmiş.

 

Yayınlanan “Kartallılara hastane müjdesi” başlıklı haberi okumak için

http://www.ilcemhaber.com/kartal/aydin-yavuz-kartallilara-hastane-mujdesi-verdi-h5842.html

İlgili Haberler

Sağlık
28 Mart 2024
Türk Kahvesi zayıflatır mı?

Türk kahvesi zayıflamaya yardımcı olur mu? Türk kahvesinin kilo vermekle ilişkisi haberimizde… Türk kahvesi, özellikle sabah rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olarak pek çok kişi tarafından tüketilir. Metabolizma üzerinde uyarıcı etkileri olan kafein içerdiği için, Türk kahvesinin kilo verme süreçlerinde bazı yardımcı etkileri olabilir. Ancak, Türk kahvesinin tek başına anlamlı bir zayıflama etkisi sağladığına dair bilimsel […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Sağlık
26 Mart 2024
21 gün şeker tüketmeyince ne olur?

Şeker tüketimini kesmek, özellikle eklenmiş şekerlerin fazla tüketildiği diyetlerde, vücut üzerinde çeşitli olumlu etkilere sahip olabilir. 21 gün boyunca şeker tüketmemek, fiziksel sağlık üzerinde önemli ve fark edilir değişiklikler yapabilir. İşte bu değişikliklerden bazıları… Kan Şekeri Düzeylerinde İyileşme Şekerin kesilmesi, kan şekeri seviyelerinin daha stabil olmasına yardımcı olabilir. Bu, ani enerji düşüklüklerinin ve yorgunluk hissinin […]