SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete girdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine Bağlı Tuzla Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmet Sunmaya Başladı

Sağlık Bakanlığının hedef ve stratejileri doğrultusunda İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin sağlık yatırımlarının ivmesi her geçen gün yeni hizmetler ile hız kazanmaktadır. Bu kapsamda İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği08.08.2017 tarihi itibari ile hizmete açılmıştır.

Şifa mahallesi Hanzade Sokak Şehit Uzman Çavuş Ertan Bayraktar Parkı yanı No:1 Tuzla adresinde hizmet verecek olanKartal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinebağlı Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde modern teknolojinin tüm imkanları kullanılarak yapılacak olan tanı ve tedavi işlemleri ile, bölgede mevcut olan ağız ve diş sağlığı branşındaki ivmenin arttırılması hedeflenmektedir.

7 ünit ile hizmet sunumuna başlanan Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20ünit kapasitesine sahip olduğu için ileriye dönük daha geniş hizmet sunumu gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.

Hafta içi mesai saatleri içerisinde hizmet sunan Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde muayene ve tedavi olmak isteyen vatandaşlarımız 182 ALO Randevu Hattından veya Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden randevu alabilmektedir.

Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Muhammet Hanifi EZİCİ Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı olarak açılan Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde modern teknolojinin tüm imkanları kullanılarak, hasta memnuniyeti ve kaliteli hizmet sunumu anlayışı çerçevesinde sağlık hizmeti sunulacağını belirtti.

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah ORHAN; “Birlik ölçekli sağlık yatırımları; “güçlendirme – renovasyon, yeniden yapım ve yeni hastane projeleri” ile ivme kazanmıştır. Bu bağlamda İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı açılan Tuzla Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile bölge halkına ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde yeni imkanlar oluşturulması ve bölge ihtiyacının karşılanması hedeflenmiştir’ dedi.

İlgili Haberler

Sağlık
28 Mart 2024
Türk Kahvesi zayıflatır mı?

Türk kahvesi zayıflamaya yardımcı olur mu? Türk kahvesinin kilo vermekle ilişkisi haberimizde… Türk kahvesi, özellikle sabah rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olarak pek çok kişi tarafından tüketilir. Metabolizma üzerinde uyarıcı etkileri olan kafein içerdiği için, Türk kahvesinin kilo verme süreçlerinde bazı yardımcı etkileri olabilir. Ancak, Türk kahvesinin tek başına anlamlı bir zayıflama etkisi sağladığına dair bilimsel […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Sağlık
26 Mart 2024
21 gün şeker tüketmeyince ne olur?

Şeker tüketimini kesmek, özellikle eklenmiş şekerlerin fazla tüketildiği diyetlerde, vücut üzerinde çeşitli olumlu etkilere sahip olabilir. 21 gün boyunca şeker tüketmemek, fiziksel sağlık üzerinde önemli ve fark edilir değişiklikler yapabilir. İşte bu değişikliklerden bazıları… Kan Şekeri Düzeylerinde İyileşme Şekerin kesilmesi, kan şekeri seviyelerinin daha stabil olmasına yardımcı olabilir. Bu, ani enerji düşüklüklerinin ve yorgunluk hissinin […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]