SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü

Yayınlanma:
ABONE OL

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti.

Olay, saat 20.00 sıralarında Beşiktaş’ta bulunan 5 yıldızlı lüks bir otel odasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş’taki lüks bir otelin odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, eski Manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otel odasında gerçekleşen cinayet sonrasında Aker, intihar etti.

Silah seslerinin duyulması üzerine otel çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Vatan Şaşmaz’ın ve Filiz Aker’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde güvenlik önlemi alınırken, polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

Murat Solak

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona Vatansever ismini vermiş. Zamanla sadece Vatan denilmeye başlamış. Babasının adı Süleyman Şaşmaz, annesinin adı Safiye’dir. Anne babası 1984 yılında boşanmış olan Vatan Şaşmaz anne ve dedesi ile oturmaktadır. Çapa Ortaokulundan mezun oldu. Liseye Pertevniyal Lisesinde başladı, Şehremini Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde işletme okudu. 1996 yılında okuldan ayrıldı ve 1-1.5 sene aracı bir kurumda borsacı, yatırım danışmanı, dealer olarak çalıştı.

Üniversite yıllarında 1993 yılında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı’na bağlı olarak fotomodellik yaptı. Bazı katalog çekimlerinde, reklam filmlerinde ve video kliplerde rol aldı Askerliğini Şırnak’da yaptı.

Erkeklere özel kültür, sanat, yaşam, magazin üzerine “Erkekler Kulübü” adlı bir programı yazdı. Kanal 6’ya sundu. 1998 yılında başladığı programın 13. bölümünü çekerken 17 Ağustos depremi oldu. Depremden hemen bir gün sonra canlı yayına çıkmak zorunda kaldı. 75 programdan sonra 2000 yılında ATV’ye geçti. Sabah Keyfi’ni sunmak için atv’den teklif geldi.

2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisindeki ‘Engin’ rolüyle oyunculuğa başladı. Televizyonda sunuculuk yaptı.

2002 – 2004 yılları arasında yılında Birol Güven’in dizisi “Çocuklar Duymasın” adlı dizide Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Ayşecan Tatari, Furkan Kızılay, Zeyno Günenç, Özgür Ozan, Volkan Severcan, Ferdi Akarnur, Nejat Birecik, Altan Günbay, Demet Tuncer, Fatma Karanfil, Demet Tuncer ile birlikte rol almıştır.

2012 yılında sadece İEET’ye bağlı ulaşım araçlarında izlenebilen bir Metrobüs reklam filminde oynadı.

Vatan Şaşmaz, 14 Temmuz 2011 tarihinde Nurşen Kocayaş ile New York’da konsoloslukta evlendi. 10 Ocak 2014 tarihinde Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi’nde boşandı. 11 Eylül 2015 tarihinde mimar Yasemin Adalı ile evlendi.

İlgili Haberler

Magazin
28 Mart 2024
Yıldız Tilbe emekli oldu! Emekli maaşına isyan etti

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emekli olduğunu duyurdu. Yıldız Tilbe emekli maaşına da isyan etti. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, X hesabından bir paylaşım yaparak emekli olduğunu duyurdu. Ancak düşük emekli maaşları nedeniyle de tepki gösteren Ünlü şarkıcı, “Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?” ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan isyan etti […]

Magazin
27 Mart 2024
Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer’den olay olacak sözler! “Yanımda çulsuz birini istemem”

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer konuk olduğu programda çok konuşulacak sözler söyledi. Gizem Tuncer, “ Yanımda çulsuz birini istemem” ifadelerini kullandı. İşte detaylar… Gökay Kalaycıoğlu’nun sunucusu olduğu programın bu hafta ki bölümüne konuk olan Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, tartışma yaratacak sözler söyledi. Özel hayatı ile ilgili konuşan Gizem Tuncer, hayatına girecek olan erkeğin ekonomik […]

Magazin
27 Mart 2024
Kraliyet anıtı önünde mini etek ile poz veren model Pim Apatsara’nın 5 yıl hapsi isteniyor

Tayland’da kraliyet anıtının önünde mini eteği ile poz veren model Pim Apatsara’nın başı bundan dolayı derde girdi. Model Pim Apatsara’nın 5 yıl hapis cezası isteniyor. İşte detaylar… 22 yaşında olan genç model Pim Apatsara, 24 Mart tarihinde Burriam eyaletinde bulunan Kral I. Rama heykelinin önünde ultra mini eteği ile poz verdi. Genç model, bu fotoğrafının […]

Magazin
27 Mart 2024
YouTuber Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan cani koca hakim karşısına çıktı! Ceza belli oldu

YouTuber eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan cani eş bugün hakim karşısına çıktı. Cani eş hakim karşısında kendisini savundu. İşte detaylar… Geçtiğimiz 4 Ağustos tarihinde 33 yaşında olan YoTuber eşi Merve Veziroğlu’nu canice 58 yerinden bıçaklayan eş Yunus Yıldırım bugün hakim karşısına çıktı. Yunus Yıldırım 34 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken, vermiş olduğu ifadesinde eşi […]