SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İstanbul Erzurumlular Vakfından 219 öğrenciye burs!

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfında haklı gurur tablosu

İstanbul’da eğitim gören üniversite öğrencilerine İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından burs verildi.

 

219 öğrenciye burs sevinci!

Erzurumluların İstanbul’daki baba ocağı diye anılan Kadıköy’deki, İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yılda, İstanbul’da eğitim gören üniversite öğrencilerine burs desteğini sürdürdü. 22 Ekim 2017 Pazar günü burs alan 219 genç Dadaşlara, vakıf yönetimi tarafından vakıf binasında yapılan sabah kahvaltısı sonrası burs dağıtımı gerçekleşti.

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’ndan 2017 / 2018 Eğitim ve Öğretim yılında burs almaya hak kazanan öğrenciler pazar sabahı kahvaltıda Vakıf Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.

Vakıf Yönetimi tarafından burs alan öğrencilere Eylül-Ekim aylarına ait olan iki aylık burs ödemesini yapıldı.

Vakıf Başkanı A.Hadi ATALAR 1. Başkan Yardımcısı Cevat Karakelleoglu Vakıf Yöneticileri Abdullah Atalar, Cemil Hakan KILIÇ, Neslihan Arzu Keteci ve Kerem Şengel’in katıldığı kahvaltıda Yöneticiler öğrencilerle birebir ilgilenerek her konuda desteğe açık olduklarını belirttiler. Vakıf yöneticileri, burs alan öğrencilere Vakfın geçmişi ve bugünkü faaliyetleri konusunda bilgi verdiler.

“Gençlik Birliği Platformu” kurulacak!
Öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı A. Hadi Atalar, konuşmasında: Vakfın amaçlarından ve bu anlamda gençlere olan güvenlerinden bahsetti. Her öğrencinin kendileri için kazanılmış bir değer olduğunu belirten Başkan A.Hadi ATALAR, kapılarını her zaman gençlere açık olduğunu ve gençlerle birlikte bir “Gençlik Birliği Platformu” kurulması çalışmasına start verdiklerini gençlere müjdeledi.

   

Atalar, Burs veren hayırseverler, bu tablo sizin eseriniz!

Başkan A. Hadi Atalar, Gençler, geleceğimizi sizlere emanet ediyoruz. Bu vakıf hizmetlerinde sizler de sorumluluk alacaksınız, sizler bizim taşıdığımız bu bayrağı daha yükseklere taşıyacaksınız. Mezun olduktan sonra, bizlerden sonra vakıfa sahip çıkacak olan sizlersiniz.

Sizden gelecek her fikre açığız ve her zaman size desteklerimizi devam ettireceğiz. Bu vesile ile sizlerden beklentilerimiz vardır, çalışmak çok çalışmak Erzurum ve Erzurumluya hizmet etmek için geleneklerimize bağlı kalarak kültürümüzü yaşatmak, bu vakıf hizmetlerine sahip çıkmak gibi önemli bir sorumluluğunuz var. Vakfımızda yapılan gençlik faaliyetlerine katılım sağlayın, sorumluluklar alın ki, vakıf hizmetlerini daha etkin kılalım.

Atalar, Gençlerimizin kariyer planlamasına da destek oluyoruz!

Ülkemizin geleceği, milletimizin güvencesi, şehrimizin gözbebeği, yarınlarımızın aydını, düşünürü, sanatkarı, milletvekili, valisi, savcısı, doktoru, mühendisi ve öğretmeni sevgili gençler…

Büyük fedakarlıklara katlanarak sürdürdüğünüz öğrenim hayatınızın sonucunda hayallerinizdeki mesleğe ulaşarak vatanımıza, milletimize ve devletimize hizmet etmeniz en büyük dileğimizdir. Sizlere sadece burs vermekle kalmayıp kariyer planmanız aşamasında da vakfımızın referansının her daim yanınızda olduğunu bilmenizi isterim. Yani okul hayatı bitince iş hayatına adım attığınız bir gün bir holdingin insan kaynaklarından iş görüşmesine çağrılabilmeniz için de vakıf olarak gerekli diyalog çalışmalarını yapıyoruz.

Burs veren hayırseverlerden de Allah razı olsun. Bu mutlu tabloya katkı sağlayan hayırseverlere de teşekkürü borç biliriz. Bu sene de burs verme konusunda şükürler olsun 219 öğrenciye destek olabildik, seneye umarım bu sayı daha fazla olur.

Burs havuzu projemizi hayata geçirmek istiyoruz. İstanbul’da faaliyet gösteren diğer vakıflarımızla ortak yürüteceğimiz burs havuzu çalışmamızın bir an önce hayata geçirilmesi için de gayret göstermekteyiz.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]