Çırağan Sarayında yapılacak olan Arakan’lı Kardeşlerimiz için Bir Elde sen ver kermesinin hazırlıkları bitti..
Halka açık, ücretsiz etkinlikte giyimden, züccaciyeye kadar birçok ürün ve firma uygun fiyata satış gerçekleştirecek. Çırağan Sarayı’nın eşsiz atmosferinde gerçekleşecek olan etkinlikte, birbirinden ünlü isimler de yer alacak. Yusuf Güney, Niran Ünsal, Lara, Aslı Hünel, Ersan Er, Sevda Türküsev, Hakan Akkaya, Bala Sarı ve Fulden Uras gibi isimlerin yanı sıra Türk Kızılayı İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Menteşeoğlu’da etkinlikte yer alacak.
Modacı Pınar Bent çekiliş ile beğendiği iki gelinliği Arakan’lı iki genç kıza gönderecek…
Bir El’de Sen Ver” sloganı ile Aile Danışmanı ve Organizatör Hürrem Ahu Özdemir, tüm geliri Kızılay aracılığı ile Arakan’a gönderilecek olan bir alışveriş etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
26 Ekim Perşembe günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek olan alışveriş etkinlik sabah 9:00 da başlayıp, 22:30’a kadar devam edecek.
İlgili Haberler
Esnaflara sosyal medya ve yapay zeka eğitimi
Başkan Yüksel, “Depreme karşı topyekûn seferberlik başlattık”
AK Parti İstanbul’dan Teşkilatlara Dijital Medya ve İletişim Eğitimine başladı
Anayasa ve Toplum Ahlakı İçin Haykırdılar “Aile Kırmızı Çizgimizdir”
Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı Hayati Durmuş oldu
Kartal Belediyesi, İstanbul Depremine Karşı Teyakkuza Geçti