SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Çalışanlarının da ortak edildiği, İBNİ SİNA Hastanesi Kartal’da açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İbni  Sina Sağlık Grubu Kartal’da tam teşekküllü yeni bir hastaneyi halkın hizmetine açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Sulu, “Hasta memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz. Kapıdan giren herkesi bizim misafirimizdir. Çalışanın iş yerine ortak olması’  projesini yeni hastanemizle hayata geçirdik” dedi.

 İbni Sina Sağlık Grubu Kartal’da tam teşekküllü yeni bir hastaneyi halkın hizmetine açtı. Hastanenin açılış kurdelesini 2- 4 yaş arası çocuklar kesti. 56 yatak kapasiteli olan hastanede, 3 ameliyathane, 2 doğumhane, yeni doğan ve erişkin yoğun bakım,  görüntüleme merkezi, biyokimya laboratuarının yanı sıra ambulans ve evde sağlık hizmeti de verilecek.

BAŞHEKİMİNDEN, AŞÇISINA ÇALIŞANLARI ORTAK EDİLDİ

Açılış töreni öncesi açıklama yapan, İbni Sina Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Sulu, danışmanlığını yaptığı merhum Adnan Kahveci ile geliştirdiği ‘çalışanın iş yerine ortak olması’  projesini yeni hastanesiyle hayata geçirdiklerini ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, sağlık alanında bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tevfik Sulu “18 yıllık Küçükyalı’daki sağlık hizmetinden sonra, İbni Sina Sağlık Grubu olarak Kartal’da tam teşekküllü hastanenin açılışını bugün yapıyoruz, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hastanede yeni bir oluşumla hastanede beraber çalıştığımız arkadaşlarımız başhekiminden, hemşiresine, doktorundan aşçısına, işletme müdüründen, banko görevlisine kadar birçok arkadaşımızı bu hastaneye ortak yaptık. Bu danışmanlığını yaptığım merhum Adnan Kahveci ile geliştirdiğimiz projelerden önemli biriydi, bugün bunu hayata geçirdik. Önümüzde çok güzel günler olacak. Hastanemizde asgari ücretli kimse olmayacak. Her daim darda olan mesai arkadaşlarımızın yanında olacağız” diye konuştu.

“KAPIDAN GİREN HERKES MİSAFİRİMİZ”

Sulu, ” Biz aile olarak her şeyi paylaşan insanlarız. İnsanımıza hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Vatandaşlarımıza kaliteli, güvenilir, ekonomik, sağlık hizmeti vermeye özen gösteriyoruz. Ciddi bir uzman kadromuz var, tıbbı ekipmanımız son derece modern, bu nedenle de hasta memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak, kapıdan giren herkesi  misafir olarak kabul edip, hizmet vereceğiz. Bundan da son derece mutluyuz.  ” dedi.

“HASTALARA ŞİFE DAĞITMASINI DİLİYORUM”

Hastanenin açılış törenine katılarak bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Doktor Altınok Öz “ Burada daha önce görev yaparak, çok ameliyatlara katıldım. Hastanenin tekrar hizmete girmesinden, hele böyle bir dönemde bu cesareti göstermesinden dolayı yönetimi kutluyorum. Hastanenin hastalara şifa dağıtmasını diliyorum. Hayırlı osun diyorum” dedi.

Hastane, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Nihat Temel’in okuduğu dualarla açıldı. Ardından katılımcılar Sulu’nun odasına çıkarak hastane hakkında bilgi alıp, sohbet etti.

Açılış törenine,  Kartal Belediye Başkanı Doktor Altınok Öz, Başbakanlık Baş Danışmanı Prof. Dr. Haluk Dursun, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Katkak, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat Temel, SGK Baş Müfettişi Aysel Salabas, Bürokrat Ahmet Baykan, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçalin, Zekai Tunca, Erdem Özgen,  Mustafa Sağyaşar, Samime Sanay, Nihal Arda, Serap Kuzey, Yusuf Sezgin, Selma Güneri, Hababam sınıf oyuncuları Tuncay Akça, Ahmet Ağırman,Yaşar Özel’ın yanı sıra 600’e yakın davetli katıldı.

 

İlgili Haberler

Sağlık
28 Mart 2024
Türk Kahvesi zayıflatır mı?

Türk kahvesi zayıflamaya yardımcı olur mu? Türk kahvesinin kilo vermekle ilişkisi haberimizde… Türk kahvesi, özellikle sabah rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olarak pek çok kişi tarafından tüketilir. Metabolizma üzerinde uyarıcı etkileri olan kafein içerdiği için, Türk kahvesinin kilo verme süreçlerinde bazı yardımcı etkileri olabilir. Ancak, Türk kahvesinin tek başına anlamlı bir zayıflama etkisi sağladığına dair bilimsel […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Sağlık
26 Mart 2024
21 gün şeker tüketmeyince ne olur?

Şeker tüketimini kesmek, özellikle eklenmiş şekerlerin fazla tüketildiği diyetlerde, vücut üzerinde çeşitli olumlu etkilere sahip olabilir. 21 gün boyunca şeker tüketmemek, fiziksel sağlık üzerinde önemli ve fark edilir değişiklikler yapabilir. İşte bu değişikliklerden bazıları… Kan Şekeri Düzeylerinde İyileşme Şekerin kesilmesi, kan şekeri seviyelerinin daha stabil olmasına yardımcı olabilir. Bu, ani enerji düşüklüklerinin ve yorgunluk hissinin […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]