SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İbrahim Erkal sahnesinde, kardeşi Abdullah Erkal çıkıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Müzik dünyasında yer almış önemli sanatçılardan biri olan geçtiğimiz Mayıs ayında vefat eden rahmetli İbrahim Erkal’in sahne aldığı mekanda aynı gün ve aynı saatte kardeşi Abdullah Erkal sahne alarak İbrahim Erkal şarkılarını seslendiriyor.

Kardeş Erkal’in sahne almasına şaşıranlar olduğu gibi, gerek fiziki benzerliğiyle gerek sesiyle İbrahim Erkal’i hatırlatması sebebiyle destekleyenlerde oldukça fazla. Sahne aynı, saz ekibi aynı, koruması, menajeri tüm ekip İbrahim Erkal’in ekibi.

Abdullah Erkal, abimin hatıralarını yaşatmak istiyorum

Abimin yanında yetiştim, kardeşiyim onun şarkılarını seslendirerek hatıralarını yaşatmak istiyorum. Bende sanat kervanında bir emekçiyim, benimde anladığım iş müzik, başka meslekle ilgilenmedim. Özellikle İbrahim Erkal abimin sahne arkasında kendisinden çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Tabii ki onun yansıttığı duyguları ben yansıtamam ama, her ustanın bir çıraklık dönemi vardır. İbrahim Erkal gibi bir ozanın yanında çırak olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Benimde sanat yolculuğunda hedeflerim var, çevremden de olumlu tepkiler alıyorum. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Balkuş’ta Abdullah Erkal’in yanında olduğunu belirtti.

Erzurum’lu tiyatro sanatçısı ve radyo programcısı Murat Balkuş’ta Abdullah Erkal’in desteklenmesi gerektiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla belirtti.

Dün Abdullah Erkal’i izledim!  diyen Balkuş, “Dün sağolsun Suat Önal abim ile Çakılkeyfe Abdullah Erkal’i izlemeye gittik. Yıllarca o sahnede İbrahim Erkali izlemeye dinlemeye alışmış bu yürek, kardeşi de olsa başkasına ön yargılıydı. Uzun bir süre sahneye bile bakamadım. Abdullah kardeşim abisinin eserlerini o kadar güzel ve duygulu okudu ki; bütün ön yargılarımı bir kenara koydum ve sahnenin seyrine daldım.

Her an bana Rahmetliyi yaşattı ve güzel bir dayanışma vardı. İbrahim abinin yıllarca menajerliğini yapan Hakan Özkul, koruma Hakan, abimin sazları, basın sorumlusu Ali Kurtlu sanki o varmış gibi Abdullah’ın yanında onun o aziz hatırasına sarıl gibi sarılmışlar. Mekan sahipleri kıymetli hemşehrilerimiz Mehmet Hancı, Yavuz Hancı yav siz ne güzel insanlarsınız. Duruşunuzla kalitenizle adamlığınızla her övgüye layıksınız.
Abdullah’ı sanki İbrahim abi var gibi sahiplenen onu yalnız bırakmayan Erzurumlular Vakfı Başkanı Hadi Atalar, Suat Önal ve diğer hemşehrilerimiz iyi ki varsınız. Her Çarşamba Çakılkeyfde Abdullah Erkal sahne alıyor. Ve sahnenin de hakkını veriyor. Abdullah Erkal bize yadigar. Onu gecelerde ve ekstra proğramlarda da görmeliyiz.
Gecenin süprizi Selçuk Sulak’dı . O ne söyledi beeeee” dedi.

Hadi Atalar’dan tam destek!

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı A.Hadi ATALAR, Abdullah Erkal’in sahne almasına  ve İbrahim Erkal şarkıları söylemesine destek vererek yanında olduğunu belirtti.

Atalar, “Gidişiyle sevenlerini “Canısı’sız bırakan, kıymetli hemşehrimiz İbrahim Erkal’ın mutfağında yetişen, besteleriyle, sesiyle onun müzik terbiyesini alan, Üsküdar Musiki Cemiyeti üyesi sevgili Abdullah Erkal’a çıktığı müzik yolculuğunda kendisine başarılar diliyor, Erkal soyadının onun sesiyle kulaklarda hoş bir sâdâ bırakacağına inanıyor, her zaman her şartta onun yanında olduğumuzu belirtiyoruz.

İlgili Haberler

Magazin
29 Mart 2024
İnci Taneleri dizisine 2 ünlü isim dahil oluyor

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünü paylaştığı Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri’ne İki ünlü isim daha dahil oluyor. Kanal D ekranlarında her hafta perşembe akşamları yayınlanan ve sezonun en çok ses getiren dizilerinden biri olan İnci Taneleri dizisinde başrolleri Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü paylaşıyordu. Dizinin kadrosuna iki yeni ismin daha dahil olduğu ortaya çıktı. […]

Magazin
28 Mart 2024
Şevket Çoruh Arka Sokaklar’a geri mi dönüyor? Ayrılık sebebini ilk kez açıkladı

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar’da 16 yıl boyunca Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı. Kanal D ekranlarında Uzun yıllardan beri izleyici karşısına çıkan ve Türk televizyon tarihinin en uzun dizisi olma özelliğini de Taşıyan Arka Sokaklar dizisinde 16 yıl boyunca Mesut Komiser karakterine […]

Magazin
28 Mart 2024
Yıldız Tilbe emekli oldu! Emekli maaşına isyan etti

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emekli olduğunu duyurdu. Yıldız Tilbe emekli maaşına da isyan etti. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, X hesabından bir paylaşım yaparak emekli olduğunu duyurdu. Ancak düşük emekli maaşları nedeniyle de tepki gösteren Ünlü şarkıcı, “Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?” ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan isyan etti […]

Magazin
27 Mart 2024
Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer’den olay olacak sözler! “Yanımda çulsuz birini istemem”

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer konuk olduğu programda çok konuşulacak sözler söyledi. Gizem Tuncer, “ Yanımda çulsuz birini istemem” ifadelerini kullandı. İşte detaylar… Gökay Kalaycıoğlu’nun sunucusu olduğu programın bu hafta ki bölümüne konuk olan Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, tartışma yaratacak sözler söyledi. Özel hayatı ile ilgili konuşan Gizem Tuncer, hayatına girecek olan erkeğin ekonomik […]