MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » 385 yıl sonra ilk kez bir kişi 36 metrelik yükseklikten atladı

385 yıl sonra ilk kez bir kişi 36 metrelik yükseklikten atladı



Galata Kulesi’nden 385 yıl sonra Cengiz Koçak isimli aksiyon sporcusu aşağıya atladı. 36 metrelik yükseklikten serbest atlayış olarak bilinen Base Jump atlayışı gerçekleştiren Koçak, “Hayatımın en önemli atlayışıydı” dedi.

Hezarfen Ahmet Çelebi`nin Galata Kulesi`nden atlayışının ardından 385 yıl sonra ilk kez bir kişi 36 metrelik yükseklikten atladı.

Cengiz Koçak isimli aksiyon sporcusu kuleden serbest atlayış olarak bilinen “Base Jump” atlayışı ile paraşütle atladı.Koçak, nefeslerin tutulduğu anda bir anda kendini kuleden boşluğa bıraktı.

Paraşütle aşağıya atlayan Koçak basın mensuplarının sorularını cevapladı. Cengiz Koçak, “Hayatımın en önemli atlayışıydı. Yedi aşamalı olacak. Bu birincisi. Bundan sonra Üsküdar`a geçmeyi deneyeceğim. Normalden daha heyecanlıydım. 385 yıl sonra ilk kez biri atladı. Hezarfen`e selam olsun” dedi.

📆 09 Kasım 2017 Perşembe 14:04   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR