MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Belediye, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » Kartal’da ‘Fotoğraf ve Resimlerle Gönülden Gönüle Renk Geçişleri’ sergisi

Kartal’da ‘Fotoğraf ve Resimlerle Gönülden Gönüle Renk Geçişleri’ sergisi



‘Fotoğraf ve Resimlerle Gönülden Gönüle Renk Geçişleri’ adlı sergi, Kartal’da faaliyet gösteren Kartal Gönüllüleri’nin girişimiyle Kartal Belediyesi fuaye alanında açıldı.

Kartal’ın bir balıkçı kasabasından günümüze geçirdiği değişimi gözler önüne seren serginin açılışını Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Ali Apaydın gerçekleştirdi. Her ikisi de eski Kartallı olan Başkan Yardımcıları Yeşilyurt ve Apaydın çocukluk ve gençlik yıllarından hatırladıkları Kartal’ın fotoğraflarını uzun uzun inceledi. Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gürsel Öğüt, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar’ın da katıldığı sergide Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Kartal Gönüllüleri adına Hülya Çimen Koyun’a Kartal heykelciği takdim etti. Kartal’ın, çoğunluğu siyah beyaz fotoğraflarından oluşan serginin yanı sıra Kartal Gönüllüleri’nin yaptığı tabloların da yer aldığı sergi, 28 Aralık tarihine kadar açık kalacak.

📆 18 Aralık 2017 Pazartesi 14:26   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR