MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Eğitim, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » Ahmet Şimşekli Öğrenciler Üniversiteye Baykuş’la Hazırlanıyor

Ahmet Şimşekli Öğrenciler Üniversiteye Baykuş’la Hazırlanıyor



Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, 12. Sınıflar Üniversite Hazırlık Ekibinin organize ettiği “Baykuş” adı verilen proje kapsamında okulda kalarak 4 saat boyunca ders çalışıyor, bol bol test çözüyorlar.

Ders saatinin bitiminden sonra gerçekleştirilen uygulamada, evde çalışma ortamı bulamayan ve sınıf ortamında daha verimli olan öğrenciler hedefleniyor. Baykuş maskotu ile sempatiklik kazandırılan programın mola bölümlerinde ise öğrencilere yiyecek-içecek ikramları yapılıyor.

“Kütüphane ortamında çalışıyorlar.”

Baykuş isimli projeyle ilgili açıklama yapan Matematik öğretmeni Gürkan Çubuk, “17.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirdiğimiz ‘Baykuş’ programımız çok verimli oldu. Öğrencilerimiz kütüphane ortamında kitlesel çalışmanın rahatlığını yaşıyorlar ve 4 saat boyunca ders çalışıp test çözüyorlar. Bu da akademik başarıya katkı sağlıyor. ” dedi.

“Öğrencilerimizi destekliyoruz.”

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Müdür Yardımcısı Ayda Akbaş yaptığı açıklamada, “Geçen yıl hayata geçirdiğimiz ‘Baykuş’ isimli projemiz, öğrencilerimizin de desteğiyle olumlu sonuçlar verdi. Projemize katılan öğrencilerimiz eksiklerini görüyorlar ve bire bir etütler sırasında da eksikleri tamamlıyorlar. Bu tür projelerimizle öğrencilerimizi destekleyeceğiz.” dedi.

  1. Sınıflar Rehber Öğretmeni Ayşen İşçi ise yaptığı açıklamada projenin çok beğenildiğini ve olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi.
📆 22 Aralık 2017 Cuma 17:22   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR