SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kadıköy’de Koşuyolu Gönüllülerinin ev sahipliğinde bir seminer verildi

Yayınlanma:
ABONE OL

Mahalle Gönüllülerine “Proje Nasıl Yapılır?” konusunda, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu,  14 Aralık 2017 günü,  Koşuyolu Gönüllülerinin ev sahipliğinde bir seminer verdi.

20 Yıldır Kadıköy’de İnsanlığa, topluma, yaşadığı kente ve ülkesine karşılıksız hizmet için bir araya gelen mahalle gönüllülerinin çalışmalarında daha başarılı olmaları amacı ile düzenlenen seminere gönüllü başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Gönüllülerin yapacakları;  aktivite, etkinlik ya da projelerde mutlaka amaç ve hedefin doğru belirlenmesi gerektiğini söyleyen Müsevitoğlu; Mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak hizmetlerin daha yerinde olacağını ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

“ -Bir fikir ortaya atıldığında öncelikle 5N+1K ile “ yapılacak iş (NE), İşin amacı, hedefi  (NİÇİN),   Başlangıç (NE ZAMAN) Tamamlama (NE ZAMAN),  Yöntem (NASIL),  Yer (NEREDE), Sorumlu (KİM- KİMLER )” gibi sorularla analiz etmelisiniz. Eğer hizmetin yapılmasına karar verirseniz,  bu doğrultuda bir plan ve program hazırlamanız gerekir.” Dedi.

İnteraktif olarak gerçekleşen seminerde, gönüllüler eğitimden öğrendikleri ile örnek bir etkinlik, aktivite ve proje planlaması da yaptılar.

Koşuyolu Gönüllü Başkanı Nihal Uslu Özçelik, program sonunda Nesibe Müsevitoğlu’na günün teşekkür belgesi ve bir anı sundu.

Gönüllülerin büyük ilgisini çeken ve tekrar yapılması için istek alan seminerin ardından Gönüllü Evinin üyelerinin hazırladığı ev yapımı  zengin ve lezzetli ikramlar yenirken,  Konu ile ilgili sohbete devam edildi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]