MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » Beylikdüzü’nde okul servisi hususi araçla çarpıştı: 2 yaralı

Beylikdüzü’nde okul servisi hususi araçla çarpıştı: 2 yaralı



Beylikdüzü’nde okul servisi cadde üzerinde hızla giderken, ara sokaktan çıkan hususi araçla çarpıştı. İçinde öğrencilerin bulunduğu servis aracının karıştığı kazada 2 kişi yaralanırken olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza sabah erken saatlerinde Beylikdüzü Avrupa Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 HZ 2996 numaralı servis aracı cadde üzerinde hızlı bir şekilde seyir halindeyken ara sokaktan çıkan 34 VD 8968 hususi otomobil ile hızla çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yol kenarında bulunan ağaca çarpan hususi araç daha sonra yola savruldu. Feci kaza sonrası polise ve ambulans ekiplerine haber verildi. İçerisinde öğrenci bulunan okul taşıtının içerisinde 1 kişinin ve hususi aracı kullanan vatandaş ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Yaşanan kazı anı kamerada

Yaşanan feci kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza da okul taşıtının yolda ’okul çıkışı dur’ yazısına rağmen cadde üzerinde hızla seyrettiği daha sonra ise ara sokaktan çıkan araçla çarpıştığı görülüyor.

📆 28 Aralık 2017 Perşembe 14:17   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR