SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Başkan Apaydın: “Stat ranta kurban edilmedi”

Yayınlanma:
ABONE OL

APAYDIN:”STAT RANTA KURBAN EDİLMEDİ”

Kartal Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı ve Kartal spor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Apaydın, yıkımına başlanılan Kartal Stadının Gölet mevkiinde 12.500 kişi kapasiteli modern bir stat inşa edilebilmesi noktasında Kartal Belediyesinin çalışma başlattığını hatırlattı. Spor tesislerinde yerel basını ağırlayan ve kahvaltılı Basın Toplantısı düzenleyen Ali Apaydın, Kartal stadı ile ilgili Kartal Kamuoyunda ve Kartalspor taraftarlarında yanlış ve asılsız bilgilendirmeler yapıldığına dikkat çekti.

 

DAĞLAR DÖNEMİNDE MEYDAN PARKI İLAN EDİLDİ

Kartal Stadının bulunduğu alanın Kartal Eski Belediye Belediye Başkanı Arif Dağlar döneminde MEYDAN PARKI  yapıldığını belirterek, “ Kartal Stadının bulunduğu alan 2006 yılında Kartal eski belediye başkanı Sayın Arif Dağlar döneminde  YAPILAN PLAN DEĞİŞİKLİĞİ İLE MEYDAN PARKI YAPILDI VE GÜNÜMÜZE KADAR BU BÖYLE DEVAM ETTİ.Yani Kartal stadı  2006 yılında yıkılma kararı alındı nedense karar uygulanmadı” hatırlatması yaptı.

KAMUOYU YANLIŞ BİLGİLENDİRİLİYOR

Kartalspor Yönetim   Kurulu Başkanı Ali Apaydın, Kartal stadının yaklaşık 17 bin m2  alana sahip  ve Kartal belediyesinin TAPULU MALI OLDUĞUNU HATIRLATTI VE BASIN MENSUPLARINA  YAKLAŞIK İKİ AY ÖNCE ALINAN Kartal  Stadının TAPUSUNU GÖSTERDİ. Bazı çevrelerce Kartal stadının bulunduğu alanın Rezidans yapılacağı yönünde söylentiler çıkarıldığını kaydetti ve:” Stat alanı konusunda bazı çevrelerce algı operasyonu yapılarak stat arsası üzerinde Rezidans inşa edileceği söylentileri Kamuoyunu ve Kartal spor taraftarlarını haklı olarak rahatsız etti. Yok böyle şey  Kartal Stat  Arsası RANTTA KURBAN EDİLMEDİ”  ifadesini kullandı.

ESNAFLA TOPLANTI YAPILACAK

Apaydın  Kartal stadının altında 21 iş yerini bulunduğunu  belirterek,” 11.01.2017 tarihi itibariyle kiracılarla toplantı yapacağı ve ilgili kanun  nedeniyle iki ay içinde dükkanları  boşatmalarını söyleyeceğiz ve ayrıca TEBLİGAT YAPILACAKTIR. Zaten kiracıları uyardık uyarımızı resmiyete dökeceğiz” dedi.

STADI GEZDİRDİ

Başkan Ali Apaydın bu arada gazetecilerle birlikte yıkım  çalışmalarının başlatıldığı alan da inceleme yaptı ve gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]