SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartalspor ikinci yarıya galibiyetle başladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor Spor Toto Bölgesel amatör Lig’in ikinci yarısına deplasman galibiyetiyle başladı.

Bölgesel Amatör Ligdeki ilk sezonuna büyük umutlarla giren fakat ilk puanını lig’in 5.haftasında Alaşehir deplasmanında alabilen Kartalspor, kritik haftalarda yaptığı puan kayıplarıyla ligin ilk yarısını 13 takımın yer aldığı grubunda 11. sırada tamamlayarak büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Lig içinde aynı zamanda İstanbul takımları ligi oynayan Kartalspor, ilk yarıyı en yakın İstanbul takımı Şile Yıldızspor’un 7 puan gerisinde tamamladı. İlk hedef olarak önce ligde tutunmak isteyen Kartalspor, bir İstanbul ekibini altına almak zorunda. ikinci yarının ilk haftası yine bir İstanbul takımı olan Modafenspor deplasmanına giden Bordo-Beyazlı ekip, adeta 6 puan değerinde bir karşılaşmaya çıktı.

Maça etkili başlayan ve ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi baskı altına alan Kartalspor aradığı golü 10.dakika da, devre arasında Aydın Merkez Yeniköyspor’dan transfer ettiği Erhan Güzel’in şık vuruşuyla buldu.

Golden sonra oyuna denge gelirken ilk yarının sonlarına doğru Modafenspor oyunu Kartalspor yarı alanında oynamaya başladı. 43.dakika da Modafenspor kendi yarı alanından çıkmak isterken Mehmet Ayaz araya girerek topu takım arkadaşı Yasin Mert Egeli’ye kazandırdı. Yasin sol kanat taç çizgisine yakın bir bölgede kontrol ettiği topla hızla rakip ceza sahasına girdi Gökhan Kuloğlu’ndan sıyrıldı son çizgiye indi kaleciye rağmen vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıya Kartalspor başladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Modafenspor puan için tüm hatlarıyla Kartalspor üzerine gelirken 77.dakikada Modafenspor’dan Recep Hasan Hazır, karşılaşmanın yan hakemi Betül Nur Yılmaz’a söylediği bir söz nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun alanı dışında kaldı. Modafenspor 10 kişi kalmasına rağmen baskısını arttırırken Kartalspor kontra ataklarla gol pozisyonlarına girdi.

Karşılaşmanın 84.dakikasında Şenol Yıldırım sol kanattan atağa kalkarken Hüseyin Engin rakibini karşıladı, Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda faul yaratınca Modafenspor atak yönünün solundan Şenol Yıldırım’la serbest vuruş kullandı, savunmadan gol aramaya gelen Hasan Ozan Girgin, Tugay Kaya’nın yanından kafayı vurarak topu Kartalspor ağlarıyla buluşturdu.

Modafenspor puan için Kartalspor üzerine yüklenince savunmada açıklar vermeye başladı, kontra ataklarla birçok pozisyona giren Kartalspor farkı arttırabilecekken oyunu sıkıntıya sokunca son dakikalar geçmek bilmedi.

86.dakikada Modafenspor atak yönünün solundan köşe vuruşu kullandı, arka direkte Erberk Kaygusuz topu ağlara gönderdi fakat karşılaşmanın hakemi öncesinde Melih Rahman Nişancı’nın kaleci Ahmet’e faul yaptığı tespit edince gol geçersiz sayıldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 2-1 Kartalspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Sportakip

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]