SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Teknik Yapı, Katarlı yatırımcılara Bahçeşehir’de yer alan Yıldızlıbahçe projesini tanıtıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Dört ayrı projesi ile katıldığı Katar Fuarı’nda Teknik Yapı, geçen yıl 20 binin üzerindeki konutun yarısından fazlasını alan Körfezli yatırımcılara fırsat sunarken firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım; Kadıköy’ün de dahil olduğu projelerle birlikte “İzmir çok önemli bir başlangıç” mesajı verdi. Diğer yandan Teknik Yapı, büyük hacmi ile Türk ekonomisine inşaat sektöründe ve istihdamda ciddi katkı sağlamaya başladı.

Teknik Yapı, yurtdışı yatırımcıların artan ilgisi nedeniyle devam eden projelerini ve satışa sunacağı İzmir projesini Katar Expo Fuarı’nda görücüye çıkarıyor. Körfez ülkelerinden gelen talebin her geçen gün artığını ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Deluxia Park Business, Deluxia Park Residence, Uplife Kadıköy, Yıldızlı Bahçe ve İzmir Alsancak’ta başlayacak yeni projesini tanıtacaklarını açıkladı.

2017 yılındaki yabancı satışların 20 binin üzerine çıktığını ve ilginin son 4 yılda artarak devam ettiğini belirten Umut Durbakayım, özellikle körfez ülkelerinden gelen taleplerin bu artışta etkili olduğunu vurguladı. Yabancıya satışların yüzde 50’sine yakın kısmının körfez bölgesinden gerçekleştiğine vurgu yapan Durbakayım, bölgede kilit noktada yer alan Katar’ın bu kapsamda önemli bir ticaret üssü olduğunu ifade etti.

ULUSLARARASI YATIRIMCILARIN İLGİ ODAĞI İZMİR

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Türkiye’nin her yanından göç almaya başlayan İzmir’in aynı zamanda uluslararası yatırımcılar tarafından da yakından izlendiğini ifade etti. İzmir’in turizm, ticaret, kültür sanat açısından önemli bir merkez olduğunun altını çizen Umut Durbakayım, ulusal ve uluslararası yüksek ticaret hacmiyle yaşam ve yatırım değerini her geçen arttırdığını vurguladı.

Çok amaçlı kültür merkezi, kongre merkezi, hizmet ve turizm alanlarından oluşan projenin rekabetçi fiyatlarla satışa sunmak ve İzmir’e katma değer yaratacağı öngörülüyor. Durbakayım, İzmir’in merkezi konumundaki proje; Alsancak Limanı’nın hemen arkasında Alsancak Stadı’nın yanı başında yer alıyor. Projeden Alsancak ve Kordon yürüme, metro ile havalimanı 20 dakika mesafede olduğu bilgisini paylaştı.

ÖDÜLLÜ PROJE DELUXİA PARK BUSİNESS’A KÖRFEZ İLGİSİ

İstanbul’un en önemli yerleşim birimlerinden Kartal ve Maltepe’de inşaatına başlanan Deluxia Park projesi, Türkiye’de iş yapmak isteyen yabancıların ilgisini çekiyor. Özellikle ofislerden oluşan; tasarım ve proje detaylarıyla ödüle layık görülen Deluxia Park Business, Körfez ülkelerindeki uluslararası yatırımcıların ilgisini çekiyor. Toplam 35 katlı bir kuleden oluşan proje, tamamı ofis 324 bölümden oluşuyor. Projenin 18. katında yer alan geniş ve şık restoranı, 19. kattaki fitness merkezi ve saunaları yoğun iş hayatının tüm stresini alabilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca açık-kapalı geniş otoparkları şehrin yoğun iş trafiğinde, ofis çalışanlarına büyük bir kolaylık sağlıyor.
Deluxia Park Residence ise 1’i konut, 2’si ofis olmak üzere toplam 3 bloktan meydana geliyor. 35 katlı konut kulesi, 1+1’den 3+1’e toplam 363 daireden oluşuyor. 6 katlı ofis blokları ise yaklaşık 1900 m²’lik alanlardan yükseliyor.
Teknik Yapı, ayrıca Katarlı yatırımcılara sosyal ve kültürel olanaklara sahip Bahçeşehir’de yer alan Yıldızlıbahçe projesini tanıtıyor. Yıldızlıbahçe, 16 katlı tek kulesindeki 34 ayrı tipten oluşan 104 adet yaşam alanı yeni bir şıklık ve konfor sunacak.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN YILDIZI DA KATAR’DA

Fuarda ayrıca Teknik Yapı’nın Fikirtepe’de yer alan Uplife Park projesi de görücüye çıkıyor. Toplam 830 özel rezidans daireden oluşan Uplife Kadıköy projesi, İstanbul’un en değerli noktalarından Fikirtepe’de, %40’ı yeşil alandan oluşan 16 dönümlük geniş bir arazide 4 kulesiyle yükseliyor. 1+1, 2+1 3+1 tipi rezidans dairelerden oluşan Uplife Kadıköy 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

UMUT DURBAKAYIM: İZMİR, ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ

Sektörün iki dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Emlak Konut GYO güvencesiyle İzmir Alsancak’ta bulunan konut ve turizm alanları ile karma özelliklere sahip projesini, 3 aya kadar tasarım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hayata geçirmeyi hedefliyor. Çok amaçlı kültür merkezi, kongre merkezi, hizmet ve turizm alanlarından oluşan projenin rekabetçi fiyatlarla satışa sunmak ve İzmir’e katma değer yaratacağı öngörülüyor.

İzmir’in merkezi konumundaki proje; Alsancak Limanı’nın hemen arkasında Alsancak Stadı’nın yanı başında yer alıyor. Projeden Alsancak ve Kordon yürüme, metro ile havalimanı 20 dakika mesafede olduğu bilgisini paylaşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Türkiye’nin her yanından göç almaya başlayan İzmir’in aynı zamanda uluslararası yatırımcılar tarafından da yakından izlendiğini ifade etti.

İzmir’in turizm, ticaret, kültür sanat açısından önemli bir merkez olduğunun altını çizen Umut Durbakayım, ulusal ve uluslararası yüksek ticaret hacmiyle yaşam ve yatırım değerini her geçen arttırdığını vurguladı.

ORTAK PROJE GELİŞGTİRMEK İÇİN ARAYIŞ SÜRÜYOR

Teknik Yapı’nın Halk GYO ile İzmir’de geliştirdiği projede çok iyi bir sinerji yakalandığını belirten Umut Durbakayım, başka projeler için de görüşmeler yapıldığını açıkladı. İstanbul’da Anadolu Yakası’nda bir iki bölgede proje geliştirmek için görüşmeler yapıldığını belirten Umut Durbakayım, Halk GYO’nun halka açık bir şirket olduğunu ve somut bir adım atılmadan açıklama yapılmasının uygun olmadığını belirtti.

İlgili Haberler

Dünyadan
28 Mart 2024
Fransa’da PKK yandaşları havalimanında terör estirdi

Fransa’da bir grup terör örgütü PKK yandaşı, sınır dışı edilmek istenen terör destekçisi bir kişinin gönderilmesini engellemek amacıyla havalimanında görevlilere saldırdı. Olaylarda 3 kişi yaralandı. Son dakika haberine göre Fransa’da hakkında sınır dışı edilme kararı olan PKK’lı Finans Korkmaz’ın Türkiye’ye iadesi gerçekleşeceği sırada bu iadeye karşı çıkan terör örgütü yandaşları Charles de Gaulle Havalimanı’na geldi. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Dünyadan
26 Mart 2024
Dani Alves 14 ay sonra kefaletle serbest bırakıldı

Cinsel saldırı suçundan hüküm giyen eski futbolcu 1 milyon euro ödeyerek cezaevinden çıktı. Spot: İspanya’da bir kadına cinsel saldırı suçlamasıyla 4,5 yıl hapse mahkum edilen Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves, 14 ayın ardından 1 milyon Euro kefaletle serbest kaldı. Barcelona Mahkemesi’nin 20 Mart’taki kararı üzerine, cinsel saldırı suçlamasıyla 4,5 yıl hapse mahkum edilen eski futbolcu […]