SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Çöp kamyonu park halindeki 3 araca çarptı: 1 yaralı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan çöp kamyonu hastane önünde bekleyen park halindeki 3 otomobile çarptı.

Refüjü aşan kamyon aydınlatma direğini altına alarak yan yattı. Kazada otomobilde sıkışan 1 kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kaza, saat 15.00 sıralarında Şişli Piyalepaşa Bulvarı Kasımpaşa istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Çağlayan’dan Kasımpaşa istikametine giden 34 TN 7929 plakalı çöp kamyonunun şoförü Hasan Karakazan, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon, hastane önünde park halinde bekleyen 34 J 6135, 34 KL 5270 ve 34 VYP 65 plakalı otomobillere çarptı. Çarpma sonrası kamyon 50 metre daha ilerledikten sonra refüjü aşıp aydınlatma direğini altına aldıktan sonra devrilerek yan yattı. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon şoförü Karakazan, yan yatan araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. Kamyonun çarptığı 34 VYP 65 plakalı aracın sahibi Hüseyin Mutlu’nun kızı Suna Biçer ise araçta sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

 

Acı içerisinde kıvranırken babası elini tuttu

 

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan kadını kurtarmak için çalışmalara başladı. Sağlık ve polis ekiplerinin de gelmesiyle birlikte vatandaşların da yardımıyla sıkışan kadın kurtarılarak sedyeye konuldu. Kadın götürüldüğü esnada acı içerisinde hüngür hüngür ağlayarak kıvrandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı kadın tedavi altına alındı. Araç içerisinde sıkıştığı esnada kadının babası elini tuttu.

 

Bariyerler sayesinde karşı yöne girmekten kurtuldu

 

Öte yandan kaza nedeniyle bulvar üzerine trafik yoğunluğu meydana geldi. Kamyonun çarptığı diğer otomobillerde ise maddi hasar meydana geldi. Kamyonun refüjü aştıktan sonra bariyerlere çarparak durması ile karşı yönde seyreden otomobiller olası bir faciadan kurtuldu. Aydınlatma direği ise kamyonun altına kaldı.

 

“Refüj olmasa direkt üstüme geliyordu”

 

Kazayı gören bir sürücü, “Piyalepaşa’dan yukarıya doğru geliyordum. Birden bir ses duydum, kamyon yalpalayarak tam üstüme doğru geliyordu. Kendimi hemen sağa attım. Kamyon karşıya geçmeden durdu. Hemen şoföre müdahale etmek için koştuk. Üst tarafından çıkarttık. Sonradan fark ettik ki, araç başka otomobillere de çarpmış. Can kaybı yok, ağır yaralı yok ama 1 yaralı var, 3 araca çarptı. Refüj olmasa direkt üstüme geliyordu” dedi.

 

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]